Küçüğüm yine canım simit istemiş kahvaltıya simit alınmış gelinmiş. Annem sağolsun hangi akla hizmet o simidi bölüp parçalara ayırdıysa ben başlamışım ağlamaya ben parçalanmış simit yemeeeem:84: ben bütün istiyoduuum:84:
'Kızım bunun tadı da aynı nolmuş bölündüyse?' 'Banane ben bütün isterim' ' Tamam gidip yenisini alalım' 'Yeni simit istemem ben bunu istiyodum ama bölünmüş simit yemeeeem:84:' diyalogları ve sonra...
Baya bir uğraş verdikten sonra beni susturamamışlar annem almış eline iğne iplik.. Simidi dikmiş...
Ben de içim rahat bir şekilde simidimi afiyetle yemişim
ay flocke valla alemsinn burda payylaşılacak okadar anı varki
abimle aramızda iki yaş var genelde evde kimse yokken abim zorla beni kaleci yapıp şut çekerci ufacık salon topa dokunmasıyla gözümde patlaması bir olurdu. tabii ben zaten oynamak istemiyorum ya basardım çığlığı . acıyoooooooo.. abim oralı değil üst katımızda halam oturuyodu o zamanlar annemin çığlığı duyup aşağı ineceğini anladığında abim ayaklarıma kapanırdı özür dilerim diye annem gelene kadar inletir sonra susardım. anneme de yok birşey derdik 3-4 kere inip çıktığını biliyorum..
annem bizimle baş edemezdi bama atardı topu başlardım ben de abim şöyle yaptı böyle vurdu. ağlardım bi de babam da getirin şu oğlanı kızımı nasıl dövdüyse ben de onu dövcem diye ağlama faslına devam ederdim ama bu sefer abimi dövme diye sadece o gece huzurlu geçerdi ertesi gün herşey kaldığı yerden devam..
haaaaa unutmadan abimin şimdi 4 yaşında bi oğlu var eşim çok seviyo onu geçen geldiklerinde ev kalabalık eşim çocuğu kaleci yapmış şut çekiyo bi yandan da bağırıyo .....babasının sana yaptıklarının intikamını alıyorum hayatım için rahat olsun ..... di,ye tabi herkes yerlerde
Küçüğüm yine canım simit istemiş kahvaltıya simit alınmış gelinmiş. Annem sağolsun hangi akla hizmet o simidi bölüp parçalara ayırdıysa ben başlamışım ağlamaya ben parçalanmış simit yemeeeem:84: ben bütün istiyoduuum:84:
'Kızım bunun tadı da aynı nolmuş bölündüyse?' 'Banane ben bütün isterim' ' Tamam gidip yenisini alalım' 'Yeni simit istemem ben bunu istiyodum ama bölünmüş simit yemeeeem:84:' diyalogları ve sonra...
Baya bir uğraş verdikten sonra beni susturamamışlar annem almış eline iğne iplik.. Simidi dikmiş...
Ben de içim rahat bir şekilde simidimi afiyetle yemişim
doğuda ücra bir ildeyiz. daha okula gitmiyorum.
polisevinden kalıyoruz çünkü il hiç güvenli değil.
bende polisevinin altını üstüne getiriyorum girişken bir çocuğum.
bir amca benimle konuşmak istiyor.. sohbet ediyoruz baban kim nerede görev yapıyor adı ne senin adın ne beni tanımaya çalışıyor bende ona soruyorum ..
senin adın ne kimsin vs..
adını söylüyor "şaban"
kahkayaı patlatıyorum aaa hayvan ismi o ! inek ismi diyorum.
o dönem kemal sunal filmleri bomba sezonunu yaşıyor..
adam bozuluyor yanımdan ayrılıyor.. odamıza gidiyorum birkaç saat sonra babam geliyor fakat o da ne
anneme :" emniyet müdürüne hayvan diyen bir kızımız var acaba daha ne kadar doğuya sürülebiliriz " diye soruyor
Haber de çıkmıştı babama "Fuhuş ne demek? " diye sormuştum çok iyi hatırlıyorumBabam duymamış gibi haberi sessizce izleyemeye devam etmişti ısrarla çocukluk bu ya tekrar tekrar soruyorum Annem en sonunda kaç göz yaptı ben sana sonra söylerim dedi sustum
Birgün annem koltukta uyuyor. Misafir odamızda ki vitrinin uzantısı L şeklindeydi L nin köşe yerinde kalan dolapların kapağını karşılıklı açınca içine benim sığabileceğim genişlikte kare bir boşluk oluşuyordu hep orda oynuyordum birgün orda makas buldum ilk başlarda sadece oynadım sonra o makası aldım bir yandan da annem görmesin diye iyice sindim dolabın içine ve kaşlarımı tutup tutup kesmeye başladım..
Annem uyandığındaKaşlarım eciş bücüş yarısı uzun yarısı kısa... Ne yapcaz bunu diye düşünürken tabi akşam babam eve geldi ve beni öyle görünce kaşlarımın hepsini kesip aynı boya getirmeye karar verdiler ama ben istemiyorum böyle iyi diye çırpınıyorum babam üzerime oturdu ve kaşlarımın hepsini kısacık kesti
O kaşlar uzayana kadar kelaynak gibi gezdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?