Çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?!

çocukken çirkindim ben kepçe kulaklı kumral zapzayıf bi kızdım
kız çocuğu demeye de bin şahit gerek saçlarım gür olsun diye berberde kafamı kazıtıp dururlardı
komşumuzun da kızı vardı sarı lüle lüle saçları elma yanakları boncuk gözleri vardı çok sevimliydi ve herkes bayılırdı e tabi bende çok kıskanırdım
annesiyle bize geldikleri bi gün odama geçtik hadi oyun oynayalım dedim tamam dedi
cici kız ya hiç itiraz etmez
ne oyunu dedi
kızıldericilik oynayalım dedim
tamam nasıl olacak dedi
şimdi sen oturacaksın bende seni bağlayıp etrafında bağırıp dans edeceğim dedim
tamam dedi
oturdu bağladım bir güzel sıkı sıkı sonra mı?
sonra tabi ki döne döne dans etmedim
içerden getirdiğim makasla kızın saçlarını bir güzel kırptım onun bağırtısına annesiyle annem geldi elimden aldılar kızı almasalar gözlerine de sıra gelirdi belki kim bilir

çok cadıymıssın ben gibi

büyük teyzem abc den ki zamanının en pahalı oyuncak markalarındanmış lahana bebek almış bana ayşe bebek kırmızı saçlı kırmızı elbiseli şirinden bi şey
ama ben gördüğüm an nefretle karışık bi aşk beslemişim ayşe bebeğe
yanımdan ayırmazmışım ama etmediğim işkence de kalmazmış o bebeğe yerden yere vurup sayıp dururmuşum kendi dilimde
annemden fırsat buldukça ateşe tutarmışım yanmaktan son anda kurtulmuşuz kaç kere
sürekli havale geçirdiğim için annem her şeyime çok özen gösterirmiş
öyle ki lazımlığa emanet ettiğim tanımsız cismi kurcalayıp bakarmış
bir bakmış kırmızılık ödü kopmuş kız kanlı yapıyo büyük abdestini diye doktora götürmüş poşete koyup
doktor da gülmüş seninki hıncından bebeğin saçlarını yolup yemiş korkulacak bi şey yok ruh halinden başka demiş

oooooooooooo daha neler yaptım neler
annemle otursanız bir başlar bu barro var ya bu barro diye bitiremez günlerce yaptıklarımı anlata anlata

bi an kendimi görüyo gibi oldum

annem tülbenti küçük parmağına dolayıp kulaklarımı temizlerdi
kulağımı temizlerken bi bakıyo koyu renk bi şey bulaşıyo tülbente kulağımdan
korkuyo kanıyo mu akıntı mı diye
sonra kokuyu fark ediyo
kahve telvesi dökmüştüm de kulağımın içine

vallahi doğrudur değil mahalle erzurumu birbirine katardım büyük bi zevkle

annem ettiğini bul derdi küçükken korkuyorum şimdi benim çocuğumda bana benzicek diye aman allah korusun bizi biz gibi çocuklardan

kardeşime hamile annem bebe dükkanından sürekli eve bebek kıyafeti taşıyorum kardeşime diye ben getiriyorum babam geri götürüyo
evdekiler de büyük valizde duruyo ütülü katlı misler gibi
her sabah kalkıp o valizi çeke çeke salona götürüp oyuncaklarıma kat kat giydiriyorum kıyafetleri
en son dolabın üstüne kaldırdılar valizi ama ordan da indirmeyi başarmıştım gerçi bi kere üstüme düştü koca valiz ama yılmadım!!

annem ettiğini bul derdi küçükken korkuyorum şimdi benim çocuğumda bana benzicek diye aman allah korusun bizi biz gibi çocuklardan

ayyy aynen vallahi ödüm kopuyo benim gibi olursa diye
erkek arkadaşımla konuşuyoduk da geçen o da yaramaz değilmiş ama sadistmiş baya
annesine anne benimle oyna demiş annesi git oğlum oyna sen ben uyuyayım biraz demiş
bu da gitmiş mutfağa çay kaşığını almış annesinin yanına gitmiş yan yatıyomuş annesi oturmuş üstüne
anne benimle oynar mısın demiş
yok oğlum yatayım hadi demiş
bi daha sormuş yine yok demiş
öyle miiiiiiiiiii demiş sokmuş kadının kulağına kaşığı
o kulağı çok az duyuyomuş şimdi kadıncağazın

dayımın oğullarının sünnet düğünleri yapılacak beni de süsledi annem
gittik düğün salonuna
bunları arka tarafa aldılar kesecekler
arkadan da biri elinde lokumlarla gitti
bende peşlerinden lokumdu derdim aslında ama merak da ediyorum ne olacak diye çünkü korkuyo bunlar baya bi
ağlama sesi geldi araya girdim görmek için ama engel oldular göremedim
çıkarken de lokum verdiler bunlara
bende istiyorum dedim bana vermediler onların lokumu kızım diye
bende bağırmaya başladım onlara ne yaptıysanız bana da yapın verin lokum bana da diye
aldım lokumu sonunda bunlar gitti yattı yatağa yatakta da balonlar süsler falan nasıl güzel e bi de hediye getiriyo herkes ben durur muyuuum
bende yatcam banane deyip gittim tırmandım aralarına yattım tırmanırken de yeni kesilen yerlerini ezdim bi güzel ikisininde
onlar kıvranırken ben halimden gayet memnun biri bi yanımda öbürü öbür yanımda fotoğrafçıya poz verdim

hiiiii benim durumumdan da kötü olan birisine rastladım benim erkek arkadaşımda yaramazmış ama kulak delecek kadar değil allah kolaylık versin size

dolapların üstünde dolaşmaya bayılırdım ben mutfakta tezgahın üstüne çıkıp dolapları karıştırırdım
yine çıkmış karıştırıyorum annem geldi barroooo diye bağırdı bende telaşla ordan inmek için taburenin köşesine basınca taburenin ayağı popomu kesip kanattı
ama acıya dayanıklıyımdır ağlamadım hiç kalktım yerimden annem bağırıyo
görürsün sen baban akşam gelsin göstericem o poponu diye
babama popomu mu göstereceksin olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz diye ağlamaya başlamıştım da annem gülmekten alamamıştı kendini poponun kanadığına değil de babana göstereceğime mi ağlıyosun sen a şapşal diye

hiiiii benim durumumdan da kötü olan birisine rastladım benim erkek arkadaşımda yaramazmış ama kulak delecek kadar değil allah kolaylık versin size

hani olur da çocuğumuz olursa eğer fanusta büyütmeyi planlıyorum yoksa başa çıkamayız anaya çekse ayrı dert babaya çekse ayrı

kardeşim doğduktan iki hafta sonra annemle teyzem içerde oturup sohbet ederlerken kardeşim ağlamaya başladı ama annemler duymadı bende söylene söylene gidip kardeşimi beşikten aldım sepet gibi kundağının göğüs kısmından avuçlayıp ki beşikten onu alabilmem için tabureye çıkıp yarı belime kadar beşiğe eğilmem gerekmişti bu da yetmez gibi o upuzuuuuuuuuuuuuuuuuun evde kardeşimi sepet gibi elimde sallaya sallaya içeri götürüp al kızını acıkmış meme istiyo demiştim annemler korku dolu gözlerle bakakalmışlardı şükür kafasını gözünü yarmadan götürmüşüm salimen

bu klassikleşmiş beddua bende tuttu.şimdi biraz daha büyüsün,annemden aldığım bayrağı kızıma teslim etcem

tanrım bunlara çok güldüm ahahahha ya çocuğum aynı olmasın nolur yaaa yanarım vallahi yanarım o zamaaan

Standar bedduayı alanlardan biri de benim:) benim bir de ikiz kardesm var (not:kendisi de buraya üye:) ) annem baya çekmiş bizden. Karsı komsunun camını indirmeler,balkonlarına meyve çekirdeği doldurmalar,kadın kıznca yaslı baslı kadına çemkirmeler,kapıdaki hoparlörden saokağa şarkı söylemeler,farelerle oynamalr aklınıza ne gelirse:) birgün köydeyiz.anneannem civciv besliyo.sen al o civcivi diri diri toprağa göm.sonra annem farkednce gidip yatağın altına saklanmstk.** babaannemler soba yakıyolams.biz de soba kullanmadk hiç.ilgnc geliyomus demekki çünkü babaannm sobaya odun atmak için kapağını actığında üzermzde ne varsa sobaya atıyomus.bi çok güzel kıyafetimizi böyle yakmısız sonra bi gün annem pazara gitms.babanneme bırakmıs bizi.o da hep uyurdu bakmazdı.annem gitmeden yaspasta yapmıs.biz de babannemn uyumasını frsat bilerek pastayı avuclayp koltuklra bi güzel yedrmıısız. Annem gelince şoklarda.bigün mahalleye deterjan satan bi adam geldi.bilrsnz megafonla bağırırlar. Biz tabi mahallenin çocukları toplandık basına.dedik nerde megafon falan.kardesm aldı eline megafonu"vernelleyin yumusack olsun vernelleyn mis gibi koksun vernellll anneciğim sen de vernel kullan!" diye bağıdrı ahahaha annem tabi balkona fırladı.sonra bizim ev bayayüksekti.6.katta oturuyoduk.en büyük zevkimiz yoldan gecenlerin kafasına domates atmaktı:)sonra sikayetler cezalar falan.bigün annemler dısarda bizi evde yalnz bıraktılar kimseye kapıyı acmayın dediler.neyse kapı çaldı.baktık camdan babamn akrabaları.ama kimseye acmayın dediler ya.biz kapattık güneşlikleri perdeleri.mutfakta masanın altına saklandık.6.katı nasıl görecekler sanki:) Daha bi sürü sey var.aklıma geldikce yazacağım:)

civcivi görünce aklıma geldi
büyükbabamların evi bahçe içinde tavuk kaz meyve ağaçları köpek falan hayvanat bahçesi gibi
bende civcivlerle oynuyorum kaçabildikçe
civcivleri boyunlarından sıkıp elimde konuşturuyorum bıdıbıdı e bi süre sonra zavallıcık mortu çekiyo tabi bende sinirleniyorum civciv benle oynamıyo!!! diye
başka bi tanesini avuçluyorum öldüre öldüre dolaşıyorum kümeste

civcivlerin yumurtadan çıktığını öğreniyorum es kaza ve sonrası facia
kuluçkaya yatan tavukların altından yumurtaları alıp alıp kırıyorum civciv olmuş mu hani diye
tavuklar da saldırıyo tabi bacaklarım kollarım didik didik sırıtarak çıkıyorum kümesten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…