Çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?!

:44::44:
aklıma geldikçe anlatırım böyle örneklerim bol

bak amancia böyle hayvan hikayelerini anlatma...
hayvanları koruma derneği üyeleri felan vardır bulurlar seni...

Bi tane daha....
Anneannemlerdeyiz "Kedi sırt üstü düşmez hep yüz üstü düşeré diye bi şey duymuştuk büyüklerden.Bu tezi doğrulamak için anneannemin kedisini battaniyeye sarıp salıncakta sallandırdık.Sonra salıncaktan attık ewet hep yüz üstü düştü

ayy yazıııkk :2:
ama yani cocuk aklına bak,civcivleri onların yerine koyarak işkence

yazık mazık diyorum da biz de ablamla bigün köydeyiz.
tavukları vardı babaannemin. baktık tavuklar solucanları yiyolar. biz de bi çöp bulduk böyle, yerden solucanları topladık. (cansızlardı herhalde.) bi çeşme vardı bahçede, betondu kenarları ve öğlen güneşi tam o çeşmeye gelirdi. biz aldık solucanları koyduk en sıcagın göbeğine, bakalım kuruduklarında da yiyecekler mi diye

oo seninki de bir şey mi canım
benim kardeşim solucanları toplamış almış bıçağı eline çocuk aklı hepsini tek tek kesmiş:2:
nasılsa yeniden çıkıyo bunlar diye
bitane çomağa takmış asmış onuda..
görünce şok olmuştuk cani yaa gitti güzelim solucanlar

ailecek var bi piiiissssskopatlık amaaa anlam veremedim :26::26:
:90:

ilkokuldayken sınıftan arkadaşımın annesi okul müdürüydü bu sayede okulu birbirine katmak için bütün desteği sağlamış oluyoduk
müdürün odasına girerdik çaktırmadan odada da kocamaaaaaaaaaaaan bi akvaryum rengarenk balıklar
kıştayız hava soğuk emre dedim bak yazık balıklar üşüyodur o suyun içinde evet doğru diyosun sıcak su dökelim içine ısınsınlar
çaydanlıktaki kaynar suyu alıp döktük akvaryumun içine
balıklar canlandı bi o yana bi bu yana yüzüyo hızlı hızlı
bak dedim canlandı hayvanlar ne güzel yaptık dedi
teneffüsümüz bitti gittik sınıfa tabi kahraman edalarında
bi dahaki teneffüs de gittik tekrar akvaryuma bakmaya aman o da ne balıkların rengi boz bulanık hepsi ölmüş
sessizce terk ettik odayı ağlamaklı

akvaryumdaki balıklar sık sık yenilenmek zorunda kalıyordu benle emre sayesinde
düzenli bir şekilde hayvancıkları telef edip odayı terk ediyorduk
bir keresinde de
dönen yuvarlak delikli bir şeyin içinde balıklar olur ya ağızlarının içinde mıknatıs oltasının ucunda mıknatıs o mıknatıs uçlu oltalarla akvaryumdaki balıkları avlamaya karar verdik
oltaları atıyoruz atıyoruz balıklar gelmiyor
sonunda daldırdık elleri akvaryuma mıncık mıncık ettik balıkları öldüler yine....

hem de ne psikopatlık valla sorma

yalnız değilsiniz, takma :104::104::130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…