Çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?!

ay kızlar hepinizin içinde bi psikopat yatıyomuş ya, size karşı daha dikkatli olmam lazım

büyükbabamın traş takımı vardı ahşap içinde fırçası usturası sabun gibi köpüğü kapağında küçük aynası çok severdim o kutuyu
traş olurken oturup izlerdim onu köpüğün kokusu da çok hoşuma giderdi
kutuyu sessizce yerinden alıp büyükbabam gibi tabureye oturduktan sonra büyük bi ciddiyetle malzemeleri döküp yüzümü güzelce köpükledikten sonra usturayı elime alınca kapı eşiğinde beni izleyen halam yüzümü keserim diye korkusundan durdurmuş beni

sonradan da eve gittiğimizde yarım kalan işimi tamamlamak için babamın traş malzemeleriyle bir güzel traş olmuşum tam çenemi de traş ederken annem banyoya girince korkumdan çenemi kesmişim izi durur hala
yüzüm ondan mı tüylü oldu ki acaba?

hangi birini anlatayim ben simdi,bir gun annem bir tencere yaprak dolmasi yapmisti babamin isten gelmesini bekliyordu sofrayi kurmak icin bizde bekledikce aciktik sanirim annem disariya cikmisti o arada ben kendime bir tabak koyup yedim kardslerim istedi vermedim,sonra onlarda birer tabak koyup yediler birer tabakla yeme durumu dolma bitene kadar surdu ve dolma bitti,annem geldi ve kadin sok oldu babamin isten gelme saati yaklasti ortada yemek yok adam corbayla idare etti annemde bize canavarlar dedi

ay barroooooo nası bi cocukluk seninkiii
:90::90:

bende 5yaşındayken falan kardeşim yürümeye başlamıştı..
kardeşimi çok kıskanırdım ozamanlar..
annem yemek yaparken bana verirdi hadi kızım kardeşini salla diye ayaklarımda sallardım annem gittiği an yanaklarını kulaklarını asılırdım mıncıklardım ağlayınca da anneme ismiyle seslenirdim çabuk gel diye sonra kardeşimi ayağa kaldırıp ellerinden tutar döndürmeye başlardım hızlanırdım ayakları havaya kalkardı böyle birden bırakıverirdim çarpar düşerrdi ağlıca zaman şşhhtt ablacımm gel gel bakiim diye kandırır sustururdum..
ama en kötüsüde bigün döndürürken bileğini çıkartmıştım..
ama tabisi bunu kimseye çaktırmadım..

evet barroyla yarışıyosunuz, cidden var bi hiperaktiflik

Ben de bir gün komşu teyzeyi bitkisel hayata sokmuşum. Onun oğlu benden 8 ay büyük, ama ben iri bir çocukmuşum (hala da öyleyim ya). Altı bezli resimlerimize bakıyorum, bu çocukcağızdan en az yarım kafa ve yarım vücut daha büyüğüm.

Neyse bir gün biz bununla oynuyormuşuz, çocuk beni bir itmiş, ben pat yere oturmuşum. Ayağa kalkar kalkmaz da ayağımdaki takunyayı çıkartıp, çocuğun üstüne yürümüşüm. Tam kafasına yapıştıracağım sırada tüm olayı gören annesi yetişmiş, beni aman kızım, aman Senacım falan diyerek yatıştırmış. Ondan sonra da oğluna ayol, durup duran çocuğu ne diye itiyorsun diye çıkışmış. Çocuğun da cevabı, ne bileyim, düşecek mi diye merak ettim olmuş. Artık nasıl gözünü korkuttuysam garibimin.

ayy aklıma bişey daha geldi
bigün babaannem mantı yapıyodu..oda mantı yaparken yere sofra bezini serer unları yağları suları bütün malzemeleri yanına koyar bi güzel serilir öyle yapardı mantısını..
ozamanlarda şaka böcekleri modaydı..
babaannemin arkasına koydum
babaanneeeeeeee o ne öyle ıyyyyy diye bi çığırdım
yazık kadıncağız fare sanıyo tabi çok korkar fareden emekler şekilde bi kaçış çığlıklarla..tabi unlar bi yere saçılmış..yağ dökülmüş sular dökülmüş..babaannemin ayağı burkulmuş feryat figann..
ben gözlerim pörtlemiş şekilde bi köşeye sinmiş olanları izliyorum..
ahh çocukluk ah
2 gün tripten sonra barışmıştık

Ayyy bak şimdi aklıma geldi...Yaşım 3-4 falan.Kurban bayramı ve biz bir akrabamıza gitmişiz.Evin bodrumunda kurban kesilecek.Ben dururmuyum hiçç ağlaya zırlaya kendimide indirmişim bodruma..Babam falan kurbanla ilgililer tabi beni evin küçük oğlu annemin yanına getirmiş elinde kurban kesilen bıçaklarla...Ben nasıl takip ettiysem bu olayı annemler mutfaktayken geçmişim aynanın karşısına elime de bıçağı almışım güzelce ama allah işte bıçağın ters tarafını boğazıma dayayıp kesmeye çalışıyomuşumAnnem beni o vaziyette görünce kadın kendinden geçmişşElimden yavaşca almışlar...Tabi ben nasıl bi faciadan döndüğümün farkında değilim...Allahın sevgili kuluymuşummm

olmadık yerlerde ağlamam yeterliydi :) canım annem meğer nasıl bir ince sızıymışım ben....

Misafirliğe gittiğimiz zaman eve gidelim diye tutturup burnundan getirirdik kadının:)

oooyy oooyy yaasııkk koptum amaaa

Çocukken hiperaktiftim sanırım ömürlük ne kadar enerjim varsa hepsini harcamışım şimdi daha 20 yaşımda kendimi 50 yaşımdaymışım gibi hissediyorum

kurban bayramı zamanında büyükbabamlardayız bir sürü koyunun içinden bi tanesini seçtirdiler bana kurban olarak ama ben kurbanın ne olduğunu bilmiyorum yani söylemediler bana kesilecek falan diye
bütün gün o koyunun yanındayım besliyorum devamlı hatta abartıp kendi yemeklerimi götürüyorum hayvana arada at belleyip sırtına tırmanıyorum zaman güzel geçiyo isim de koymuştum da hatırlayamadım şimdi
kurban günü geldi çattı bıçaklar bilendi bahçenin bi köşesinde bi tane koyunu kestiklerini gördüm ben sordum neden kestiler diye kurban yavrum işte dediler eyvah dedim benim koyunumda kurban!!
aradan sıvıştım çaktırmadan koyunumun ipini çözdüm aldım gittim kesmesinler diye kaçırdım koyunu ordan bütün gün beni aramışlar her yerde en son koyunum acıktığı için döndüm eve koyunu da bahçenin ücra köşesine bağladım bi şey olmamış gibi gittim yanlarına annem ağlıyo herkes bağırıyo benim derdim koyunum tabi karnı aç nolur kesmeyin diye ağladım bende

Çocukken hiperaktiftim sanırım ömürlük ne kadar enerjim varsa hepsini harcamışım şimdi daha 20 yaşımda kendimi 50 yaşımdaymışım gibi hissediyorum

ohoo olacak şey mi canım sende bende 20 yaşındayım çocukken harcadığım enerji 5 kişiye yeter ama hala yerimde duramıyorum deme öyle

çakmaktaşlar gibi ayaklarımı sürüyerek yürüteçle dolaştığım zamanlarımda çamaşır makinası sıkmaya geçtiğinde paldır küldür banyoya gidip çamaşır makinasına kendi dilimde sayıp söver hıncımı alamayıp tokatlarmışım. sıkma bitince tekrar içeri gidip oyunuma döner sıkmaya geçtiğinde yine banyoya koşup aynı şeyi tekrarlarmışım

ben küçükken çok sakinmişim ama evin içinde ortadan kaybolduğumda kesin birşeyler karıştırıyormuşum
ben 4-5yaşlarımdayken annem beni yine aramış aramış evin içinde bulamamış sonra en son koltuğun arkasına bakim demiş bi bakmış ben ordayım oturuyorum.annem de o zaman bana şeker şeklinde toka almış saçıma takmış öyle dolanıyormuşum o gün.işte o sırada bi bakmış toka kafamda yok ben de bana baktığı sırada zar zor bi şekilde yutkunmuşumannem tabi telaşlanmış bu kesin tokayı şeker sandı yuttu diye nasıl çıkcak şimdi diye benim tabi hiç umrumda değil aynen devam ediyormuşum hayatıma aradan birkaç gün geçmiş toka koltuğun altından çıkmış tabi annem de rahat bi nefes almış :81:

teyzemle evcilik oynadığımızda ben nisa hanım olurmuşum(annem yani), iki kızım bir de hayırsız kocam olurmuş teyzem komşu
başlarmışım söylenmeye
ah sorma komşucum sorma çok dertliyim evin alış verişi bende
çocukların bütün yükü bende
yemek bulaşık çamaşır bende
ah o veyselin gözü çıksın gözü haberi mi var evin halinden
yatmadan yatmaya ya gelir ya gelmez eve hayırsız boyu posu devrilsin!!
annemle teyzem hayretler içinde izlermiş söylediklerimi hareketlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…