büyükbabamın traş takımı vardı ahşap içinde fırçası usturası sabun gibi köpüğü kapağında küçük aynası çok severdim o kutuyu
traş olurken oturup izlerdim onu köpüğün kokusu da çok hoşuma giderdi
kutuyu sessizce yerinden alıp büyükbabam gibi tabureye oturduktan sonra büyük bi ciddiyetle malzemeleri döküp yüzümü güzelce köpükledikten sonra usturayı elime alınca kapı eşiğinde beni izleyen halam yüzümü keserim diye korkusundan durdurmuş beni
sonradan da eve gittiğimizde yarım kalan işimi tamamlamak için babamın traş malzemeleriyle bir güzel traş olmuşum tam çenemi de traş ederken annem banyoya girince korkumdan çenemi kesmişim izi durur hala
yüzüm ondan mı tüylü oldu ki acaba?
bende 5yaşındayken falan kardeşim yürümeye başlamıştı..
kardeşimi çok kıskanırdım ozamanlar..
annem yemek yaparken bana verirdi hadi kızım kardeşini salla diye ayaklarımda sallardım annem gittiği an yanaklarını kulaklarını asılırdım mıncıklardım ağlayınca da anneme ismiyle seslenirdim çabuk gel diyesonra kardeşimi ayağa kaldırıp ellerinden tutar döndürmeye başlardım hızlanırdım ayakları havaya kalkardı böyle birden bırakıverirdim çarpar düşerrdi ağlıca zaman şşhhtt ablacımm gel gel bakiim diye kandırır sustururdum..
ama en kötüsüde bigün döndürürken bileğini çıkartmıştım..
ama tabisi bunu kimseye çaktırmadım..
evet barroyla yarışıyosunuz, cidden var bi hiperaktiflik
Ben de bir gün komşu teyzeyi bitkisel hayata sokmuşum. Onun oğlu benden 8 ay büyük, ama ben iri bir çocukmuşum (hala da öyleyim ya). Altı bezli resimlerimize bakıyorum, bu çocukcağızdan en az yarım kafa ve yarım vücut daha büyüğüm.
Neyse bir gün biz bununla oynuyormuşuz, çocuk beni bir itmiş, ben pat yere oturmuşum. Ayağa kalkar kalkmaz da ayağımdaki takunyayı çıkartıp, çocuğun üstüne yürümüşüm. Tam kafasına yapıştıracağım sırada tüm olayı gören annesi yetişmiş, beni aman kızım, aman Senacım falan diyerek yatıştırmış. Ondan sonra da oğluna ayol, durup duran çocuğu ne diye itiyorsun diye çıkışmış. Çocuğun da cevabı, ne bileyim, düşecek mi diye merak ettim olmuş. Artık nasıl gözünü korkuttuysam garibimin.
ay barroooooo nası bi cocukluk seninkiii
:90::90:
evet barroyla yarışıyosunuz, cidden var bi hiperaktiflik
Çocukken hiperaktiftim sanırım ömürlük ne kadar enerjim varsa hepsini harcamışım şimdi daha 20 yaşımda kendimi 50 yaşımdaymışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?