ay çatladım gülmekten sabahtan beri sebepsiz yere ağlayasım vardı sayende hiçbirşeyim kalmadı
küçük teröristlerinizin içindeki yaşama sevincini hiç kaybetmemesi dileği ile...
Tek çocuğum..
Belki de bundan sebep çocukken kendinizi eğlendirmek için yaratıcılığınız oldukça gelişiyor..
Annemin anlattığına göre 4 yaşındayım. ve beni evde bırakıp komşuya oturmaya gidiyor. bunu niye yapıyor bilemiyorum ben 4 iken o 24 belki cehalet ... uyurken bırakıyor beni tahminen 2 saat sonra gelip beni kontrol edecek.. ben uyanıyorum ve demirli cama yapışıyorum.. nefes alıp veremiyor gibi hareketler yapıp ,tüpten zehirlendiğimi beni kurtarmalarını istiyorum.. önce çocuklar inanıyor bana sonra büyükler.. mahalle yavaştan toplanıyor herkes telaşlı ama cam açıkken nasıl zehirlenebildiğimi kimse sorgulamıyor? sonra karmaşa bağırış çığırış ben yavaştan ölü numarası yapıyorum ezelden beri çok severim ölü numarası camda ölmek üzereyim güya.. ağlayan kadınlar falan var karşımda annesi nerede diye deliriyorlar. biri ne alakasysa itfaiyeyi arıyor annem nihayet çıkıp geliyor.. herşey ortaya çıkıyor.. sonrası--------------------
Küçüğüm yine canım simit istemiş kahvaltıya simit alınmış gelinmiş. Annem sağolsun hangi akla hizmet o simidi bölüp parçalara ayırdıysa ben başlamışım ağlamaya ben parçalanmış simit yemeeeem:84: ben bütün istiyoduuum:84:
'Kızım bunun tadı da aynı nolmuş bölündüyse?' 'Banane ben bütün isterim' ' Tamam gidip yenisini alalım' 'Yeni simit istemem ben bunu istiyodum ama bölünmüş simit yemeeeem:84:' diyalogları ve sonra...
Baya bir uğraş verdikten sonra beni susturamamışlar annem almış eline iğne iplik.. Simidi dikmiş...
Ben de içim rahat bir şekilde simidimi afiyetle yemişim
Simiti dikmiş miiiiiiiiiii:86: Allahım ne deli çocuk. Annedeki yaratıcılığa da bak, mecbur kalmış kadın napsın, nasıl uğraşsın bu deli veletle. Bi de hep aynı taktik, az olmuş, çok olmuş, hiç olmamış. Senin çocukluğun böyle geçmiş
Haber de çıkmıştı babama "Fuhuş ne demek? " diye sormuştum çok iyi hatırlıyorumBabam duymamış gibi haberi sessizce izleyemeye devam etmişti ısrarla çocukluk bu ya tekrar tekrar soruyorum Annem en sonunda kaç göz yaptı ben sana sonra söylerim dedi sustum
Haber de çıkmıştı babama "Fuhuş ne demek? " diye sormuştum çok iyi hatırlıyorumBabam duymamış gibi haberi sessizce izleyemeye devam etmişti ısrarla çocukluk bu ya tekrar tekrar soruyorum Annem en sonunda kaç göz yaptı ben sana sonra söylerim dedi sustum
Güzeeel.
Ben de sormuşum "flört" ne demek diye. Bizimkiler biraz düşünüp "dalga" diye cevap vermişler. Ee ben akıllı çocuğum tabi, hemen yeni öğrendiğim kelimeyi cümle içinde kullanmışım. Demişim "Denizde flört var."
Evet ya, o sorular bomba olurdu. Bi de çocukların hep mi aklına misafir varken gelir yahuEn olmadık soruları, en olmadık aile sırlarını hep resmi ortamlarda yumutlar bu veletler.
Bu arada, duygusuzum, canım cidden senin de minnacık beynin sarraf terazisiymiş mübarekAma öyle birşey ki, anne baba olsan çözümü yok yani senin gibi bi deli veletin.Naparsın ki öyle bi çocuğa? Hani nasıl bi taktik geliştirirsin bi daha yapamasın diye? Cin gibi anneler varsa aranızda cevaplayıversin valla, böyle bi çocugun annesi olduğumu hayal ettim de, tavşan gibi kilitlendim kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?