- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi 3cadianasi
-
Çok haklısın annem de sınandı. Yine de her şeye rağmen erkek çocuk başka deyip durur. Artık kızamıyorum tepkisizim nötürümKime değer verdiysem ondan fayda görmedim. Sözü için sizi alıntıladım.
Gerçektende bu hayatımızın her alanında,Allahın bize gösterdiği, sınandığımız bir noktadır.Kime veya neye çok değer verirsek, onunla sınanırız. Ya, o çok değer verdiklerimizden darbe yeriz. Ya da elimizden alınır kaybederiz.
Adil olamamak, hele de evlat ayırt etmek ne kötü bir davranıştır.Bence sadece cahillikle açıklanamaz. Merhametsizlik, vicdansızlık, sevgisizlik de alakalı bir durum bu.
Sende iyiki varsin kuzum:)allah yar ve yardimcin olsun..He valla annem vermedikçe Allah icirmis sütümü.Haklisin valla,arada yokluyor beni anılar.Gecti geçti.Ne iyi insanlarsiniz,iyiki varsınız.Allah razı olsun
Sütünü içtim,kofteni yedim say.Ellerine saglik Allah razı olsunAl sutu eline ben ikram ediyorum afiyet olsun yap kofteyide ben getrdim kapi komsun ye ic be guzelim inadina inadina tadini cikara cikara ye gozlerine soka soka ye unutma gecmisini onla yasa ama seni uzmesine izin verme bunlar seni kamcilasin sende inadina mutlu ol yaptgin hersyden zevk al ne yapmak istyrsan ne yasamak istyrsan yasa hayat kisa kendine zehir etme
Kardeşlerinizle aranızın iyi olmasına sevindim, anneniz aslında biraz da cahil mi desem eski kafalılık mı desem , hala maddiyat sanıyor olayı. Sizin ilgi alaka öncelik beklentinizi anlamamış hiç, isterse saraylar bıraksın siz çok sevildiğinizi hissetmedikten sonra neye yarar. Bundan sonra kendi evlatlarınızla çok mutlu yıllarınız olur insallah.Benim bir küçüğüm le aram çok iyidir.Cookkkseverim .O da beni annemden çok sever.İkiside da aha bekar.Ama eline ne geçerse hâlâ onlara verir.Bana yokÖlünce verecekmiş.Yani ölünce miras koyacakmis.Manevi yöndense sever ama dilde
Önce ne hissettiğimi yazayım sana. bazen nefret ediyorum ama genelde bastırırım bu hissimi hemen iyi yönlerini getiririm aklıma her gün ararım hatrını sorarım maddi olarak yanındayım ne ihtiyacı varsa karşılarım. Evine kadın yollar işini yaptırırım arada bir. Çok mahçup ve üzgün. Dile getiriyor ben affettim çünkü pişman eminimCok özür dileyerek anlamak için soruyorum. Su an yüzüne bakıyor musunuz? Bakınca ne hissediyorsunuz. Ben bunları okuyunca bile kanım donuyor hepinize sarılmak istedim.
Tabiki sordum.Cahilmis o zaman .Ama gecenin bir yarısı oğullarına kaldırıp sit veren ama bana vermeyen bir kadın cahil değil benim gözümde.Sütyen mesela.Evet benim göğüslerim çıkarken sutyenim hiç olmadı .Arkadaşım bir tane verdi bana 14 15 yaşlarında.Haftalarca çıkarmadım.Cikarsam yokki ne takayım.Bir gün gördü annem.Bu ne iğrenç dedi ,çıkar şunu yıkayın pislik dedi.Bir hafta goguslerimi sakladım.Makineye attık ya yıkanıyor Kızlar sorsa ben takmayı sevmiyorum derdim.Yalan halbuki ne takayim
Uzduysem affet .Bende hatırlayınca tutamadım kendimi sizlerle paylaşmak istedim.Haklisin insan unutamıyor.Ama diyorum ki Allah bana kat kat mükâfatını verdi.Tamam çocukluğum çok kötüydü ama şimdi mutluyum diyorum.Üzülme kocaman sarıldım farzetben evin kucuguydum normalde en kucukler kiymetli olur ama bizde oyle olmadi.hep digerleri on planda oldu.hatirliyorum 2.sinifta intihar etmeyi dusunuyordum artik nasi bi haldeysem o cocuk aklimla bunu dusunuyordum.bi kagita yazmistim sonra bizimkiler gorunce bana biraz iyi davranmislardi.simdi kac yasina geldim ailem icin hala digerleri gibi olamadim.aslinda seviyorlar ama kimse icin birinci planda degilim.ben o gunleri unuttum diyorum ama psikolojimde yaralari var.bu konunuzu okuyunca o gunlere gittim.bunlari yazarken agliyorum keske hersey cok farkli olsaydi
Boşver rrr.Allah bizi mutlu olacagimiz hayırlı evlatlar nasip etsin.Evimizde eşinizle,çocuklarımızla mutlu olalım
Olan oldu affetmek seni rahatlatacak tek şey tatlım. Olduğu gibi kabul etmeli yaşananları. Daha kötü hayatlar var emin ol. Yine de binlerce şükür
Yok çok şükür okudumda muhtaç ta değilim.İstesem çalışırım ama şu ana keyif yapıyorum.İsime dönücemNolur okuyup kendini kurtardığını bu aileye muhtaç olmadığını söyle
Affetmek sizi mutlu eder, cok sevindim. Herkes kendi günahını öder derler ya gercekten öyle. Sizin yüreğiniz daha büyükmüş demek kiÖnce ne hissettiğimi yazayım sana. bazen nefret ediyorum ama genelde bastırırım bu hissimi hemen iyi yönlerini getiririm aklıma her gün ararım hatrını sorarım maddi olarak yanındayım ne ihtiyacı varsa karşılarım. Evine kadın yollar işini yaptırırım arada bir. Çok mahçup ve üzgün. Dile getiriyor ben affettim çünkü pişman eminim
Kız benimki duble.Hem anam hu em babamOfff yeter ben bu konudan çıkıyorum dayanamayacağım.... Bana da tüm bunları babam yaptı kız olduğum için. Ben hatırlamak istemiyorum zaten yeterince de soğuktur aramız. Iyi geceler dilerim
Haklısın annem de ödedi. Değer verdikleri onu yanılttı kırdı “değmezlermiş” dedi defalarca. Bu bile benim içimi rahatlattı açıkçasıAffetmek sizi mutlu eder, cok sevindim. Herkes kendi günahını öder derler ya gercekten öyle. Sizin yüreğiniz daha büyükmüş demek ki
Çok üzüldümSen gizli süt içtiğin icin boğazına kadar bıçak sokuldumu günlerce boğaz yarasından konuşmadığın oldumu heleki durumlar iyiyken.
Bak senden beterini yaşadım bosver iclenme
İyi.Eskiyi hatırlamamayı,unutmami istedi.Sakin geçmişi anma dedi.Bende anmiyorum gene en son plandayim ama iyi.Cunku ihtiyacım yok
Güzel günler görsün sizin gbi kadınlarHaklısın annem de ödedi. Değer verdikleri onu yanılttı kırdı “değmezlermiş” dedi defalarca. Bu bile benim içimi rahatlattı açıkçası☺
Allah razı olsun inşallahGüzel günler görsün sizin gbi kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?