Çocukken içemediğim bir bardak süt

Sevgili konu sahibi sana kocaman sarılıyorum
Süt konusunda olmasa da benzer şeyleri yaşadık, bende kadın oldum ama annemden hala çekiyorum.
Anne-baba kelimesine o kadar hasretim ki
Ben evlat olduysam onlar anne-baba olamadı,
Şimdi onlar anne-baba olmaya çalışıyor, ben onlara evlat olamıyorum, kopmuşum
Aile diyince içim buz gibi oluyor, kocaman bir boşluk.
Bir evladım yok şuan ama olunca ona kendi annemin bana yaptıklarını yapmadan büyüteceğim.
Gel sarılalım ağlayalım.
İçimizdeki mutsuzluğu öyle atalım.
Sevgiyle kal, üzülme nolur

Sizi hatirliyorum. Yeniden icim sızladı. Maddi durumunuz yeterli ise neden destek almıyorsunuz. İçinizde kocaman bir yara var üstü kapalı. Hatırladıkça kanıyor. Bir şekilde bununla yaşıyorsunuz ama kızlarıniz büyüdüğünde yeniden vaktiniz cogunlukla sizin olduğunda içinize dönüp daha çok hatırlayacaksınız. Dahası kapanmayan yaralar mutlaka fiziki hastalık olarak bir yerden vurur. Şu an annenizle iyi olsanız bile daha iyi hissetseniz bile psikolojik destek almalisiniz. Gecistirmeyin iyilesmesine izin verin

Bugün sabah kızıma süt ısıtırken sen geldin aklıma 3cadianasi , o an sana kocaman sarılmak istedim. Evlatlarınla , eşinle güzel bir hayatın olur inşallah.

İmkanın varsa destek alman güzel olur aslında, bastırılan duygular bir şekilde gün yüzüne çıkıyor çünkü.

Biz 6 kızız. Annem erkek çok istemiş ama kısmet..
Yalan yok annem asla böyle şeyler hissettirmedi bize.
Bölüştük hep her şeyi.

Erkek kardeşim olsaydı böyle durumlar yaşar mıydım acaba diye düşündüm şuan..

Maalesef çocuklarda ebeveynlerin tutumları hayat boyu iz bırakır.
Artık üzülmeyin.
Herkes hayatında bir yerinden eksik kalmıştır bence.

yıllaaarrr önceee....
annem süt alırdı mahallenin sütçüsünden, sabahları ısıtırdı ''erkek kardeşim'' için, coffe zaten sevmez derdi, kendini buna inandırmıştı sanırım, ben de bana vermek ıstemedıgını düşündüğüm için sorsa bile içmem demeye alışmıştım, kardeşim sütünü içerken öyle çok canım çeker di kiiiiiiii..........
yıllarca o sütten 1 bardak bile içmeden, canım çeke çeke izledim....

sizi anlıyorum, geçmiyor, azalmıyor o his, bitmiyor......

şuan yapabildiğim tek şeyyy, oğluma da kızıma da ne yedirirsem aynı ısrar kıyametle yediriyor olmam, yeter ki evlatlarımdan biri diğeri için kendini arka plana atılmış hissetmesin, benim gibi hafızasına kazılı kalmasın bişeyler......

"O zaten sevmez
Benim kizim da hic muz yemezdi,sevmiyorum derdi.
Oglum yerken her defasinda teklif ederdim,cıks derdi.
Az tattirdim yok.
Bir zaman gecti,teklif etmiyorum ama gözüm üzerinde,icime sinmiyor.
Bir gün posetten muzlari cikarirken aldi bir tane yedi.
Artik yiyecegim guzelmis ya dedi,sanirim tattirinca begenmisti ama inatcidir biraz:)

İnşallah boyle birsey duymam cocuklarimdan,cok üzülürüm.
Biz boyle seyler yasamadik fakat herkesin yarasi ayri yerde

Kardes ayrimi vardi bizde,kendine benzeyeni secmece,el üstünde tutmaca,imkanlari sadece onlar icin zorlamaca

Dedimmi,dedim bir defa,"ben mi,asla,oyle bir sey hatirlamiyorum"
Eh yapanlar unutmus,ben de unutayim dedim,unuttum sozde,ama böyle konular tozlu kutulari silkeliyor iste

Üç cadı anasi yapmissiniz adinizi bundan çıkarak üç tane cocugunuz oldugunu düşünüyorum haliyle evlisiniz de belki baba evinde icememissinizdir de koca evinde üç çocuk sahibi olana kadar da mı hic icemediniz? Beni aydinlatirsan sevinirim

İnsan kimi uzak tutuldugu seyden bilincli uzak durur,bazen kendisi icin artik anlamsizdir,bazen de kötü anilari çağrıştırır

Canim benim Allah razı olsun

Psikolojik destek almak çok istedim.Her zaman güçlü durdum ,aman üstesinden geldim geldi geçti dedim ama bazen kanıyor yaralarım.Sonra gene unutuyorum.Galiba hep erteledim.Belkide şak diye yüzleşmek istemedim ne bileyim

Canımsın sağolasın arkadaşım

Benim annem kapat konuyu der hemen kesip atar.Babamsa fiske vurmamis sözde.Bemde kizlarima durup durup sorarım ben iyi bir anne miyim diye?Allah korusun kötüsün derlerse ne olurum derim.Ne güzel bir anneymissin

Ama öyle yetismemis.Cok zenginmis dedem.El bebek büyümüş ne isterse olmuş.Ama bana öyle davranması.Ben ilk çocuktum ve tek kızdım.Ama olmadı işte.Demem o ki sevilmeyince sevilmiyor insan.Bazen derim adam gibi bir annem olsaydı ben şimdi kaymakam olacak çocuktum derim susar hemen

Dolap zebil sütten geçilmez çünkü üç tane bebeğim var .Ama ben icemem.Cunku icersem suçlu hissederim.Sanki annem yanımda bana kızacak.Cunku o nu içmem hep kisitlandi.Tavuk mesala az bir şey verirdi hepsini babamla kardeşlerim yerdi.Mesela köfte mi kızardı bana iki ,kardeşlerime beşer altışar.Bende o iki köfteyi kocaman ekmeğe yayar yerdimiştahlı çocuktum.Sabah uyumam yasaktı.Erkenden kaldirilirdim hemde bağırarak.E şimdi hiç bir isim yok.Yatsam uyusam kızan yok soran yok.Ama ben her sabah annemin bagirmasiyla sicrarim, korkarak uyanırım.Ne bileyim farklı bir psikoloji.Sanki bunlar bana ölene kadar yasak

Benim annem kapat konuyu der hemen kesip atar.Babamsa fiske vurmamis sözde.Bemde kizlarima durup durup sorarım ben iyi bir anne miyim diye?Allah korusun kötüsün derlerse ne olurum derim.Ne güzel bir anneymissin
Guzel annemiyim bilmiyorum ama adil olmaya calisiyorum.
Kizimin dogumgunu vardi gecen gün.
Hazirlik yaparken bile dusundum ki oglumunkinde kac cesit yapmistim acaba,hani annem benimkini gecistirmis,şimdi daha cok ozenmis demesin, kirilmasin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…