Çocukken içemediğim bir bardak süt

gercekten affettiniz mi? ya ben beceremiyorum. daha bugun en kucuk kardesim okudigu sehirden buraya geldi kendi arabasiyla uyduruk bir sinav icin arkadaslariyla gezdi tozdu sabaha kadar dolandi sabah da sinava girdi ve gitti ben o yastayken 40 lira haftalik alirdim ki yetmezdi bi suru de laf ederlerdi. ya adam akilli kiyafet alamazdim ustume. bazen sigara.parami halamin cantasindan alirdim Allah affetsin. halen daha annem bana ozen gostermez. babam annemle kotuyse benimle iyi annemle iyiyse benimle kotu. ya yapamiyorum ben bu yuku atamiyorum omuzlarimdan. psikolojik destek alacak vaktim de yok. bagira cagura annemi babami affedemiyorum diye sokakta gezmek istiyorum. 34 yasindayim iki cocuk annesiyim anne olduktan sonra daha da beter oldu cunku anne olunca bir annenin evladina nasil boyle davrandigini anlayamadim...
offf yine bir anne konusu yine ben...

Çok içme sınırsız aman cırcır eder insanı.
Bunu okuyunca çocukken süt ve üzüm verirdi okul dağıtırdı içerdik hey gidi günler.

Hayatımda meditasyona başlamak verdiğim en iyi kararlardan biri, gerçekten beyin yapısını değiştiriyor.
Evet sonunda affedebildim ve o yükten kurtuldum.

Biran konuyu benmi açtım diye düşündüm..
Senin yasadigin şeyleri bende yaşadım..
33 yaşındayım hala kanar yaram.. 70 yaşına da gelsem hiç unutmayacağım çocukluğumu..

sanırım her cocuk bır sekılde haksızlık yasıyor hayatının bır noktasında :) bunu aşmak gerek konunuzu okurken ıcım burkuldu ben yasamısım gıbı oldum
ıcın oh yarasın afıyet olsun :)

Benim babamda aynı canim.Diyor diyor sana fiske vurmadım .Halbuki dayaktan öldürdü.Gülüp geçiyorum ne yapayim

Biran konuyu benmi açtım diye düşündüm..
Senin yasadigin şeyleri bende yaşadım..
33 yaşındayım hala kanar yaram.. 70 yaşına da gelsem hiç unutmayacağım çocukluğumu..
Bende canım bende unutmuyorum,işte bir anda cekiverdi çocukluğum beni.Arada hatırla diyor sanki bana.Arada hatırla ve üzül.

Size bir çocukmuş sarılmak, bir bardak ılık ballı süt yapıp içirmek istedim. Allah bundan sonra karşınıza hep iyi insalar çıkarsın inşallah.

onlar ki ne şanslı çocuklardır şimdi :) 3 kız evlat demek 3 cennet demek. her biri ayrı güzellik demek. gerçi kız erkek fark etmiyor ama kız çocuğu olan yaşadı derler bizde.

Sıkma canini kuzum senin yaşadığın benzer seyleri yasadim. Yedigim dayaklarin haddi hesabi yok. Abimin kucukken apartman topukla belimi bile kırdı. Topalliyodum hic unutmam. Ailem doktora degil kirikci x diye biri vardi ona goturduler cok olmadi 5 ay once ogrendim belimde agri vardi. Dr sordu kucukken dustunmu diye direk aklima abim geldi ama diyemedim. Evet dedim dustum. Megerse ozamnlar kuyruk sokumumda kirilmis kaynamış aradan yillar gecti oyuzden agriyormus. Dr yapilacak bisi yok dedi. Annemdende ayni sekilde cok dayak yedim. Simdi ogluma biraz kizsam. Kızma cocugun psikolojisini bozacaksin diyor. Annemle suan aram iyi ama abimle hala aramda soguklik var konusmuyorum. Yani unutmaya bak geçmişe takilma. Cocuklarinla gul eglen mutlu ol

Yazdıklarınıza çok üzüldüm
bu tarz birşey hiç yaşamadım ama biran kendimi yerinize koydum. Tam tersi ortamda büyüdüğüm hata, herzaman tek kız olmanın avantaji özellikle (halen) babamın gözbebeği olarak büyüdüm çok şükür.
Nekadar zor birşey isteyenmeyen evlat olmak. Neden ve nasıl yapabilir bunu anne ve baba.
iki kızım var, birine birşey alırken öbürüne almasam hemen vicdanı azabı çekerim. İhtiyacı olsun olmasın diğerinede ufakda olsa birşey almak istiyorum.
Bazen çok sinirlenip kızıp bağırabiliyorum kızlara. Sonrası vicdan azabından ölecek gibi oluyorum. Çocuklardan özür dilemesem o gece uyuyamiyorum.
Kaldıki onlara böyle şeyler yapacam. Allah korusun. Ne zor şartlarda büyütüyorum nekadar emek veriyorum onlar için. Nasıl kıyarım onlara.
Herkes iyi anne baba olamiyor belki ama iyi insan olmak okadarda zor olmasa gerek ne bilim kendi kanın kendi canın.
Birini severken diğerini başka cinsiyetden olduğu için sevmemek veya sevememek nedir. Aklımın alamayacağa şey gerçekten.

Küçük 3cadianasinin güzel sari saclarina bu guzel cicek taci gelsin

Canim benim Allah razı olsun.Ahanda böyleydi saçlarım Şimdi siyah maalesef.E kabak olunca siyah geliyor.Tesekkur ederim çok mutlu oldum

İcimizdeki kucuk cadilari denizleri biz mutlu edeceğiz.
Bazen mutlu oldugumda etrafimda küçük bir kız zıplıyor gibi gelir:)
Gecenlerde kendimi mutlu edecek,uzun zamandir istedigim seyi yaptim,o kadar iyi geldi ki bana,"duyanlaraaa duymayanlaraaa,beni coook seviyoruuum"diyesim geldi kosup ziplayarak

Banada aynısını söylüyor annem .Ama maalesef unutamiyor insan .Ben bir gün dayanamayıp ağlayarak sordum.Ne olur kapat konuyu çok pişmanım dedi.Bende kapadım ne yapayim
Kiz cocugu savunmasiz gucsuz gelecegi hatirmaz diye kafasina gore davraniyor anne baba halbuki bunlari hatirliyacagini hic dusunmuyor cocuk unutur diyorlar unutmuyor cocuk unutmuyor.
oglan buyuyunce bize bakar diye herseyi onune seriyorlar oglan bakmayinca kiz kendi ayaklarin ustunde durunca aman pismanim yapmasaydim yine hayirli evlat kizmis deniyor ne kadar cahil bir tooplumumuz var utaniyorum boyle cahil insanlardan igreniyorum. sirf ilerde kendine faydasi olsun baksin diye cocuk dogurup menfaat bekleyen insanlar var benim bir kizim bir oglun var ikisinin gozune baktikca cenneti goruyorum. hergun kucagima basar severim herseyi esit alirim rabbim ikisinide basimdan eksik etmesin insallah

Ah be canım kardeşim içim bir hoş oldu konuyu okuyunca. Cahillik ne kadar kötü, bunu yazık cahil anlamında demiyorum, cahil insanlar bazen gerçekten çok kötü olabiliyorlar. Bol bol paylaş içindekileri, eşinle paylaş güvendiğin insanlarla veya, buraya da yaz. Böyle dertler iltihap gibi, sen hayatına devam ederken bazen hortlar böyle, akıtmak lazım ara ara o iltihabı. Üç tane evlat dünyaya getirmişsin onlarla sar yaralarını. Bir de gözlemlediğim ailelerinden böyle travmalar görenler hayata karşı çok güçlü oluyorlar. Kendini sık sık ufak ufak ödüllendir, her gün süt iç süslü süslü sütyenler giy, ne bilim işte çocuklukta mahrum kaldıklarını şimdi kendine ödül olarak ver.

Ahhh kuzum içimi yaktın Bee.. Bosver düsünme artık sil geçmişi önüne bak amann ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…