- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi 3cadianasi
-
gercekten affettiniz mi? ya ben beceremiyorum. daha bugun en kucuk kardesim okudigu sehirden buraya geldi kendi arabasiyla uyduruk bir sinav icin arkadaslariyla gezdi tozdu sabaha kadar dolandi sabah da sinava girdi ve gitti ben o yastayken 40 lira haftalik alirdim ki yetmezdi bi suru de laf ederlerdi. ya adam akilli kiyafet alamazdim ustume. bazen sigara.parami halamin cantasindan alirdim Allah affetsin. halen daha annem bana ozen gostermez. babam annemle kotuyse benimle iyi annemle iyiyse benimle kotu. ya yapamiyorum ben bu yuku atamiyorum omuzlarimdan. psikolojik destek alacak vaktim de yok. bagira cagura annemi babami affedemiyorum diye sokakta gezmek istiyorum. 34 yasindayim iki cocuk annesiyim anne olduktan sonra daha da beter oldu cunku anne olunca bir annenin evladina nasil boyle davrandigini anlayamadim...Babanız ile yaptıkları konusunda konuştunuz mu ?
Ben bir kere babamla denedim ama sanki o aile biz değilmişiz gibi kendini çok iyi bir baba olarak tanıttı.
Ne bizlere ne de anneme hic eziyet etmemiş, bizim evde sesler bile yükselmezmiş.
Sanırım kendini korumaya alıyor, herkes nasıl biri olduğunu biliyor zaten.
Babam kaç yaşına geldi hala evlatları için bir şey yapmaya kalksa bile benim bu durumda kazancım ne diye hesaplar.
Ben geçmişte yaşadıklarımı unutmadım ama aşamalı meditasyonlarla affettim, yoksa o büyük yükü her yerde yanımda taşıyacaktım.
Hayatımda meditasyona başlamak verdiğim en iyi kararlardan biri, gerçekten beyin yapısını değiştiriyor.gercekten affettiniz mi? ya ben beceremiyorum. daha bugun en kucuk kardesim okudigu sehirden buraya geldi kendi arabasiyla uyduruk bir sinav icin arkadaslariyla gezdi tozdu sabaha kadar dolandi sabah da sinava girdi ve gitti ben o yastayken 40 lira haftalik alirdim ki yetmezdi bi suru de laf ederlerdi. ya adam akilli kiyafet alamazdim ustume. bazen sigara.parami halamin cantasindan alirdim Allah affetsin. halen daha annem bana ozen gostermez. babam annemle kotuyse benimle iyi annemle iyiyse benimle kotu. ya yapamiyorum ben bu yuku atamiyorum omuzlarimdan. psikolojik destek alacak vaktim de yok. bagira cagura annemi babami affedemiyorum diye sokakta gezmek istiyorum. 34 yasindayim iki cocuk annesiyim anne olduktan sonra daha da beter oldu cunku anne olunca bir annenin evladina nasil boyle davrandigini anlayamadim...
offf yine bir anne konusu yine ben...
Allah razı olsun.Tutamadim kendimi çok çok sağol.Annem tabiki ,kim olsun.Cocukken her gece Allah'ın her gecesi erkek kardeşlerime verip bana vermeyen annem.Hatta babama bile.Yanlis anlamayın kötü bir çocuk değildim asla.Ama kız çocuğuydum ondan
Benim babamda aynı canim.Diyor diyor sana fiske vurmadımBabanız ile yaptıkları konusunda konuştunuz mu ?
Ben bir kere babamla denedim ama sanki o aile biz değilmişiz gibi kendini çok iyi bir baba olarak tanıttı.
Ne bizlere ne de anneme hic eziyet etmemiş, bizim evde sesler bile yükselmezmiş.
Sanırım kendini korumaya alıyor, herkes nasıl biri olduğunu biliyor zaten.
Babam kaç yaşına geldi hala evlatları için bir şey yapmaya kalksa bile benim bu durumda kazancım ne diye hesaplar.
Ben geçmişte yaşadıklarımı unutmadım ama aşamalı meditasyonlarla affettim, yoksa o büyük yükü her yerde yanımda taşıyacaktım.
Bende canım bende unutmuyorum,işte bir anda cekiverdi çocukluğum beni.Arada hatırla diyor sanki bana.Arada hatırla ve üzül.Biran konuyu benmi açtım diye düşündüm..
Senin yasadigin şeyleri bende yaşadım..
33 yaşındayım hala kanar yaram.. 70 yaşına da gelsem hiç unutmayacağım çocukluğumu..
onlar ki ne şanslı çocuklardır şimdi :) 3 kız evlat demek 3 cennet demek. her biri ayrı güzellik demek. gerçi kız erkek fark etmiyor ama kız çocuğu olan yaşadı derler bizde.Üç kızım var Şu an çalışmıyorum kizlarimi büyütüyorum.Onlarla ilgileniyorum.Calismaya ihtiyacım yok şükür.Kucuk kızım biraz büyüsün calisicam gene insAllah.Simdide annem benden korkar.En ufak şeyde tepkimi veririm.Eyvallahim yoktur.Siler atarım annem bile olsa.Bunu bilir ona göre dikkat eder
Halada var boyleleri enazindan benim cevremde var. Kiz kardeslerini abiye dovdurtenmi dersin okuldan cikarilip 12. 13 yaslarinda calistirilanmi dersin. Ya gerçekten keske boyleleri anne olmasaydi.Önceki kuşak böyleydi sanırım.sonra hepsi aldı oğullarından boyunun olcusuju
Vallabende ağlaya ağlaya canim çıktı.Dedim kendi kendime iyi halt ettin ne güzel yat uyu.Niye gene hatırladın.Basım ağrıdı ağlamaktan.İste çok şükür mutluyum hemde çok.Ama bu otuz yasndaki kadın mutlu.İcindeki çocuğu susturamiyorki.Saclarim geliyor aklıma .Popoma kadar uzanan ,altın saçlarım.Bir gecede annemin kazidigi altın saçlarim
Canim benim Allah razı olsun.Ahanda böyleydi saçlarım
Canim benim Allah razı olsun.Ahanda böyleydi saçlarımŞimdi siyah maalesef.E kabak olunca siyah geliyor.Tesekkur ederim çok mutlu oldum
Kiz cocugu savunmasiz gucsuz gelecegi hatirmaz diye kafasina gore davraniyor anne baba halbuki bunlari hatirliyacagini hic dusunmuyor cocuk unutur diyorlar unutmuyor cocuk unutmuyor.Banada aynısını söylüyor annem .Ama maalesef unutamiyor insan .Ben bir gün dayanamayıp ağlayarak sordum.Ne olur kapat konuyu çok pişmanım dedi.Bende kapadım ne yapayim
Ahhh kuzum içimi yaktın Bee.. Bosver düsünme artık sil geçmişi önüne bak amann ne bileyimİyi aksamlar herkese,nedense kendimi tutamiyorum.Bugün yıllar sonra ilk kez bir bardak süt içtim .Evet sadece bir bardak süt.Çocukken içemediğim süt.Daha doğrusu bana verilmeyen süt.Simdi gitsem sayısız alırım kendime amaa olmuyor işte,yerini tutmuyor.Herkese teşekkür ederim okuduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?