Çocukken içemediğim bir bardak süt

Yukarda Allah var elbet bir gün hesap verecekler. Yaşam sonsuz değildir. kendini bırakmak yok her şeye herkese inat hayata dört elle sarılmak gerek

Âhın yanlarına kalmaz merak etme canim

Cahillik ve sanırım çok doğurmaktan oluyor. Sekiz kardeşiz biz mesela. Benim çocukken odam hiç olmadı. Ders yapmamı istemezdi sağolsun sürekli iş yaptırırdı. Tenefüste yapardım
Hiç unutmam ortaokula giderken sabah annemle evin bütün işini yapardık.kapinin önünü süpürüp okula giderdim.simdi kızıma kendi yasadiklarimi yapmiyorum

Gece gece huzne gomuldum

Erkek kardesime bisiklet, bana yok
Ona bilgisayar, bana yok
Ona folklor kursu, bana yok
Ona dershane, bana yok
Ona neresi olursa universite, bana yok
Ona daire, bana yok...

Bazen dile getirdigimde, adim kiskanc oluyor.
Kardesimi hic kiskanmadim oysaki, ailemin yaptigina uzuldum hepsi bu.

Bir kizim ve bir oglum var, inanin sutlerini doldururken bile bir parmak eksik olsa, kasikla esitliyorum.

Allahindan bulsun sana bunu kim yaptıysa
Bosver arkadaşım bak benimde var 3 yavrum. iki kizim bir oglum. anne olduktan sonra geçmişe daha cok içlendim. Cocuklarima taparken, kiyamazken annem bana bunu nasil yapti derim. Yüzüne haykırdım ilk cocugum doğduktan sonra. çünkü hala aşağılardı "sen nasıl cocuk büyütecen" dedi aşağılayarak. Açtım ağzımı yumdum gözümü "dayak manyağı yapmayacam en azindan sut içti diye boğazına bıçak sokmucam hırsımı ondan almayacam insan gibi yetiştirip sevgi dolu davranacam" dedim. kapıyı vurdum çıktım. 3 gün hasta yattı sen o laflari bana nasil söyledin diye. Benimkinde pişmanlıkta yoktu. Öldü 6 sene oldu. Hâlâ sevmem kendisini. Içimdeki çocuğu hayata kizlarimla bağladım.. sende bosver üzme kendini en azindan onlar gibi olmadığımıza sevinelim..

Önceki kuşak böyleydi sanırım.sonra hepsi aldı oğullarından boyunun olcusuju

Ne mutlu evlatlarına,onlar adına cokkk mutlu oldum.Ne muhteşem bir annesin

Âhın yanlarına kalmaz merak etme canim
Kalmasin.Affetmeye calisiyorum asla yapamiyorum cunku hep yenileri ekleniyor.Psikologa gidiyorum.1 kisi degil tam 5 kisinin,siddetine maruz kaldim.Nisanlimin yaninda abim bana tokat atti.sebep gelinlik bakmaya gitmisiz. Swvilmedim,sevmeyi bilmiyorum.

Ne acı değil mi? Bu dünyada bırakacağımız en önemli hazine mutlu evlatlar.İnsAllah evlatlarinla çok mutlu olasın inşallah

Sonra o nişanlı napmasin degilmi? Nekadar ayıp etmis
Tabii ki hic deger vermedi bana .Ailen bile sevmiyodu seni .essek gibi sunubyapcan bunu yapcan vs.. diyordu.Bosandim sonunda.ailemle aramda yarim saat mesafe vardi 10 yil evli kaldim.Abimler hic gelmedi,annem 2 kez geldi,babamda gelmedi. Konuyu gorunce aglama krizi geldi.Kalbim aciyor dusundukce nefretim cogaliyor.

Şu an nasılsınız peki ? Yani yalnız mı yasiyorsunuz.Allah yardımcınız olsun

Size sarılmak istedim şefkatle...

Ben ailemin yanına gittiğimde babam torunu(ablamın çocuğu) gelince yesin diye çikolata almış buzdolabına koymuş,daha eve adım atar atmaz annemin yaptığı ilk şey gidip dolaptaki çikolatayı alıp kendi odasına saklamak oldu...Bende her çikolata yediğimde bunu hatırlıyorum o dünyanın en tatlı şeyi zehir zıkkım oluyor yutkunamıyorum.

İyi.Eskiyi hatırlamamayı,unutmami istedi.Sakin geçmişi anma dedi.Bende anmiyorum gene en son plandayim ama iyi.Cunku ihtiyacım yok
nesen anmiyorsunuz anin ya anin yuzune yuzune anin. bagirin cagirin ben yapamadim siz yapin. yapin rahatlayin. bana sarildigini hatirlamiyorum diyemiyorum anneme siz deyin ya... ve siz o 3 cadiniza kocaman hergece sarilin hergece...
annenizi de sallamayin artik... inanmiyorum artik annedir hakkidir diye her anne bir olmuyor...

Hiç unutmam ortaokula giderken sabah annemle evin bütün işini yapardık.kapinin önünü süpürüp okula giderdim.simdi kızıma kendi yasadiklarimi yapmiyorum
Ev işi de yaptırılmaz tabi el kadar çocuğa ama Bizim zaten normal iş değil kebapçı tarzı bir işletmemiz vardı onun tüm et işleri maydanozu soğanı ne varsa bize yaptırdı sağolsun annem sonra o işletmeyi babadan kalan ne varsa evler arabalar abiler arasında pay edildi bize de üç beş parça çeyiz alındı. Oda rica minnet başa kakıldı sonradan. Ama umrumda bile değil artık. Şu anıma bakıyorum. maddi durumum iyi diye en iyi ben oldum maalesef

Babanız ile yaptıkları konusunda konuştunuz mu ?
Ben bir kere babamla denedim ama sanki o aile biz değilmişiz gibi kendini çok iyi bir baba olarak tanıttı.
Ne bizlere ne de anneme hic eziyet etmemiş, bizim evde sesler bile yükselmezmiş.
Sanırım kendini korumaya alıyor, herkes nasıl biri olduğunu biliyor zaten.
Babam kaç yaşına geldi hala evlatları için bir şey yapmaya kalksa bile benim bu durumda kazancım ne diye hesaplar.

Ben geçmişte yaşadıklarımı unutmadım ama aşamalı meditasyonlarla affettim, yoksa o büyük yükü her yerde yanımda taşıyacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…