- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi 3cadianasi
-
Allahindan bulsun sana bunu kim yaptıysaSen gizli süt içtiğin icin boğazına kadar bıçak sokuldumu günlerce boğaz yarasından konuşmadığın oldumu heleki durumlar iyiyken.
Bak senden beterini yaşadım bosver iclenme
Yukarda Allah var elbet bir gün hesap verecekler. Yaşam sonsuz değildir. kendini bırakmak yok her şeye herkese inat hayata dört elle sarılmak gerekBenzer seyler hatta fazlasini yasadim.Sulu kofte yapardi,abilere kofteleei bana sadece suyunu koyardi.Kiyafet almazdi.Ilk okulda arkadslarim uzulup yakalik ve toka almisti bana.bayramlarda aglardim bayramlik diye almazdi abimlere en marka kiyafetleei alirdi.Abimlere hep dovdururdu beni biryere gitmek istesem onlardan izin al derdi ,onlarda gicikligina gondermezdi.Bi abim koca kazanda misir haslanirken git getir lan dedi.Dedim alamam 7.8 yaslarindayim.Alcaksin dedi dovdu beni.Almaya calisirken kazan dokuldu iyi ayagim yandi.Dogum yaptim gelmedi annem 1 gun hastaneye geldi.Kendi hasta olunca ben bakiyorum.Abimlere daire ve aylik 5 bin gibi bir para veriyor.6 kardesiz diger 2 kizda ayni. Annemden,babamdan,erkek kardesimden nefret ediyorum.Baslarina birsey gelseki geldi kac kez gramm uzulmedim.Olseler 1 damla aglamam.Asla hakkimi helal Hayir etmiyorum.Okutulmadim okuldan geldigim her allahin gunu dayak yedim.Acik ogretime basladim sinava gittim diye dayak yedim. Hic bir hevesim yasama arzum yok.Boyle insanlari gorunce dovesim geliyor...
Âhın yanlarına kalmaz merak etme canimBenzer seyler hatta fazlasini yasadim.Sulu kofte yapardi,abilere kofteleei bana sadece suyunu koyardi.Kiyafet almazdi.Ilk okulda arkadslarim uzulup yakalik ve toka almisti bana.bayramlarda aglardim bayramlik diye almazdi abimlere en marka kiyafetleei alirdi.Abimlere hep dovdururdu beni biryere gitmek istesem onlardan izin al derdi ,onlarda gicikligina gondermezdi.Bi abim koca kazanda misir haslanirken git getir lan dedi.Dedim alamam 7.8 yaslarindayim.Alcaksin dedi dovdu beni.Almaya calisirken kazan dokuldu iyi ayagim yandi.Dogum yaptim gelmedi annem 1 gun hastaneye geldi.Kendi hasta olunca ben bakiyorum.Abimlere daire ve aylik 5 bin gibi bir para veriyor.6 kardesiz diger 2 kizda ayni. Annemden,babamdan,erkek kardesimden nefret ediyorum.Baslarina birsey gelseki geldi kac kez gramm uzulmedim.Olseler 1 damla aglamam.Asla hakkimi helal Hayir etmiyorum.Okutulmadim okuldan geldigim her allahin gunu dayak yedim.Acik ogretime basladim sinava gittim diye dayak yedim. Hic bir hevesim yasama arzum yok.Boyle insanlari gorunce dovesim geliyor...
Hiç unutmam ortaokula giderken sabah annemle evin bütün işini yapardık.kapinin önünü süpürüp okula giderdim.simdi kızıma kendi yasadiklarimi yapmiyorumCahillik ve sanırım çok doğurmaktan oluyor. Sekiz kardeşiz biz mesela. Benim çocukken odam hiç olmadı. Ders yapmamı istemezdi sağolsun sürekli iş yaptırırdı. Tenefüste yapardım
Bosver arkadaşım bak benimde var 3 yavrum. iki kizim bir oglum. anne olduktan sonra geçmişe daha cok içlendim. Cocuklarima taparken, kiyamazken annem bana bunu nasil yapti derim. Yüzüne haykırdım ilk cocugum doğduktan sonra. çünkü hala aşağılardı "sen nasıl cocuk büyütecen" dedi aşağılayarak. Açtım ağzımı yumdum gözümü "dayak manyağı yapmayacam en azindan sut içti diye boğazına bıçak sokmucam hırsımı ondan almayacam insan gibi yetiştirip sevgi dolu davranacam" dedim. kapıyı vurdum çıktım. 3 gün hasta yattı sen o laflari bana nasil söyledin diye. Benimkinde pişmanlıkta yoktu. Öldü 6 sene oldu. Hâlâ sevmem kendisini. Içimdeki çocuğu hayata kizlarimla bağladım.. sende bosver üzme kendini en azindan onlar gibi olmadığımıza sevinelim..Allahindan bulsun sana bunu kim yaptıysa
Önceki kuşak böyleydi sanırım.sonra hepsi aldı oğullarından boyunun olcusujuGece gece huzne gomuldum
Erkek kardesime bisiklet, bana yok
Ona bilgisayar, bana yok
Ona folklor kursu, bana yok
Ona dershane, bana yok
Ona neresi olursa universite, bana yok
Ona daire, bana yok...
Bazen dile getirdigimde, adim kiskanc oluyor.
Kardesimi hic kiskanmadim oysaki, ailemin yaptigina uzuldum hepsi bu.
Bir kizim ve bir oglum var, inanin sutlerini doldururken bile bir parmak eksik olsa, kasikla esitliyorum.
Ne mutlu evlatlarına,onlar adına cokkk mutlu oldum.Ne muhteşem bir annesinGece gece huzne gomuldum
Erkek kardesime bisiklet, bana yok
Ona bilgisayar, bana yok
Ona folklor kursu, bana yok
Ona dershane, bana yok
Ona neresi olursa universite, bana yok
Ona daire, bana yok...
Bazen dile getirdigimde, adim kiskanc oluyor.
Kardesimi hic kiskanmadim oysaki, ailemin yaptigina uzuldum hepsi bu.
Bir kizim ve bir oglum var, inanin sutlerini doldururken bile bir parmak eksik olsa, kasikla esitliyorum.
Kalmasin.Affetmeye calisiyorum asla yapamiyorum cunku hep yenileri ekleniyor.Psikologa gidiyorum.1 kisi degil tam 5 kisinin,siddetine maruz kaldim.Nisanlimin yaninda abim bana tokat atti.sebep gelinlik bakmaya gitmisiz. Swvilmedim,sevmeyi bilmiyorum.Âhın yanlarına kalmaz merak etme canim
Ne acı değil mi? Bu dünyada bırakacağımız en önemli hazine mutlu evlatlar.İnsAllah evlatlarinla çok mutlu olasın inşallahBosver arkadaşım bak benimde var 3 yavrum iki kizim bir oglum anne olduktan sonra geçmişe cok içlendim. Cocuklarima taparken kiyamazken annem bana bunu nasil yapti derim. Yüzüne haykırdım ilk cocugum doğduktan sonra çünkü hala aşağılardı sen nasıl cocuk büyütecen dedi aşağılayarak. Açtım ağzımı yumdum gözümü dayak manyağı yapmayacam en azindan sut içti diye boğazına bıçak sokmucam hırsımı ondan almayacam insan gibi yetiştirip sevgi dolu davranacam dedim kapıyı vurdum çıktım 3 gün hasta yattı sen o laflari bana nasil söyledin diye. Benimkinde pişmanlıkta yoktu. Öldü 6 sene oldu. Hâlâ sevmem kendisini. Içimdeki çocuğu hayata kizlarimla bağladım.. sende bosver üzme kendini en azindan onlar gibi olmadığımıza sevinelim..
Tabii ki hic deger vermedi bana .Ailen bile sevmiyodu seni .essek gibi sunubyapcan bunu yapcan vs.. diyordu.Bosandim sonunda.ailemle aramda yarim saat mesafe vardi 10 yil evli kaldim.Abimler hic gelmedi,annem 2 kez geldi,babamda gelmedi. Konuyu gorunce aglama krizi geldi.Kalbim aciyor dusundukce nefretim cogaliyor.Sonra o nişanlı napmasin degilmi? Nekadar ayıp etmis
Şu an nasılsınız peki ? Yani yalnız mı yasiyorsunuz.Allah yardımcınız olsunTabii ki hic deger vermedi bana .Ailen bile sevmiyodu seni .essek gibi sunubyapcan bunu yapcan vs.. diyordu.Bosandim sonunda.ailemle aramda yarim saat mesafe vardi 10 yil evli kaldim.Abimler hic gelmedi,annem 2 kez geldi,babamda gelmedi. Konuyu gorunce aglama krizi geldi.Kalbim aciyor dusundukce nefretim cogaliyor.
Size sarılmak istedim şefkatle...İyi aksamlar herkese,nedense kendimi tutamiyorum.Bugün yıllar sonra ilk kez bir bardak süt içtim .Evet sadece bir bardak süt.Çocukken içemediğim süt.Daha doğrusu bana verilmeyen süt.Simdi gitsem sayısız alırım kendime amaa olmuyor işte,yerini tutmuyor.Herkese teşekkür ederim okuduğunuz için
nesen anmiyorsunuz anin ya anin yuzune yuzune anin. bagirin cagirin ben yapamadim siz yapin. yapin rahatlayin. bana sarildigini hatirlamiyorum diyemiyorum anneme siz deyin ya... ve siz o 3 cadiniza kocaman hergece sarilin hergece...İyi.Eskiyi hatırlamamayı,unutmami istedi.Sakin geçmişi anma dedi.Bende anmiyorum gene en son plandayim ama iyi.Cunku ihtiyacım yok
Ev işi de yaptırılmaz tabi el kadar çocuğa ama Bizim zaten normal iş değil kebapçı tarzı bir işletmemiz vardı onun tüm et işleri maydanozu soğanı ne varsa bize yaptırdı sağolsun annem sonra o işletmeyi babadan kalan ne varsa evler arabalar abiler arasında pay edildi bize de üç beş parça çeyiz alındı. Oda rica minnet başa kakıldı sonradan. Ama umrumda bile değil artık. Şu anıma bakıyorum. maddi durumum iyi diye en iyi ben oldum maalesefHiç unutmam ortaokula giderken sabah annemle evin bütün işini yapardık.kapinin önünü süpürüp okula giderdim.simdi kızıma kendi yasadiklarimi yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?