- 25 Aralık 2019
- 382
- 514
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşe yaradı mı boy uzamasındaTrambolin çok tehlikeli aslında. Zaten 66-7 yasina kadar önerilmiyor çocuklarda. Bizim evde var ama 2.5 yaşındaki oğlum asla çıkartmıyorum büyük oğluma doktor boy uzamasi için önermişti almıştık duruyor .bacak kirilmasi vs icin çok tehlikeli. Bu kadar dikkat ederken küçük oğlum bir restoranda yemek yerken kuzenleriyle oyun alanına gitti kimse yoktu trambolinde oynamıyordu ama çıkmış ve düştü iki dişi kırıldı, ağzınin içine dikiş atıldı. İki dişi çektirmek zorunda kaldik.
Bu arada geçmiş olsunTrambolin çok tehlikeli aslında. Zaten 66-7 yasina kadar önerilmiyor çocuklarda. Bizim evde var ama 2.5 yaşındaki oğlum asla çıkartmıyorum büyük oğluma doktor boy uzamasi için önermişti almıştık duruyor .bacak kirilmasi vs icin çok tehlikeli. Bu kadar dikkat ederken küçük oğlum bir restoranda yemek yerken kuzenleriyle oyun alanına gitti kimse yoktu trambolinde oynamıyordu ama çıkmış ve düştü iki dişi kırıldı, ağzınin içine dikiş atıldı. İki dişi çektirmek zorunda kaldik.
İlk zamanlar yaptı ama sonradan yapmadı. 8.yaşındaydi gittiğimizde 10yasinda ergenliğe girdi bundan biraz uzadı.suanda 11 yasinda yüzmeye gidiyor belki boyuna etki eder. Şuanda 3-4 aya bir endokrin uzmanına gidiyoruz şuanda uzuyorİşe yaradı mı boy uzamasında
Bizim evde de var ben de boy uzaması için almıştım
Bir kaza gelmedi çok şükür size geçmiş olsun
2 yaş bana çok erken geldi konu sahibi
Şuan boyu kaç pekiİlk zamanlar yaptı ama sonradan yapmadı. 8.yaşındaydi gittiğimizde 10yasinda ergenliğe girdi bundan biraz uzadı.suanda 11 yasinda yüzmeye gidiyor belki boyuna etki eder. Şuanda 3-4 aya bir endokrin uzmanına gidiyoruz şuanda uzuyor
İki hafta önce doktordaydik 1.49 kilosuda var. gecen sene diyetisyenle kilo vermişti ama aldiŞuan boyu kaç peki
12 yaşınfa benim oğlum da 1,58 diİki hafta önce doktordaydik 1.49 kilosuda var. gecen sene diyetisyenle kilo vermişti ama aldi
Ergenliğe girdi mi?12 yaşınfa benim oğlum da 1,58 di
Uzayabilir gibi geliyor bana
Benim oğlum 12 yaşında 158 diErgenliğe girdi mi?
Biz el röntgeni çektirdik planklari acik. 172-173 olur dedi. Ergenliğe girdiği boyuna göre 170 cm yani bu civarda olur dedi. Benim oğlum erken ergenlik değil ama arada ergenlik dedi. Yani sizinde uzar bizim 10 yas 4, aylikti ilk doktora gittiğimizde el bileği röntgeninde de yaşından büyük çıktı. Aynı çıksaydı daha iyiydi. Ben şimdi iğde tozu veriyorum her gün . Kan tahlillerine bakmıştı folik asit düşüktü onu kullandi, d vit bir sene kullanacak. Aralık gibi kontrole gidince sanirim yine el röntgeni çekilecek. Valla 170i geçsin daha uzunu olmaz sanırım
Ah bende smdi 12 sandim maşallah kocaman delikanlı olmusBenim oğlum 12 yaşında 158 di
O zaman uzaması durduğu için doktora götürdüm
Erken ergenlik demedi ama hep aynı doktor olduğu için muayne eden evet uzaması durmuş demişti
Şimdi 15 yaşında
1,80 oldu
Bence sizinki de 1,70 geçecektir
O yüzden uzar dedim
İğde tozu argivit trambolin bu sürede hepsini denedim
Haklısınız , yorumlardan sonra vazgeçtimTrambolin için erken bence de. Benim oğlum da 2 yaşında.