Çocuklarım

Anneniz çok doğru söylemiş, kızım kıskanıyor haliyle mesela birine bebek alıyorum diğerine araba ikisi de kardeşinin oyuncağı ile oynamayı tercih ediyor, sürekli evde kavga yani
Eyvah eyvah rekabet var.. bizim bir fotomuz var annem benim üstümü giydiriyor kizkardesimde yerde yatmis elinde biberon sut iciyor ben 3 o da 1 bucuk yasinda falan işte yerler darman duman oyuncak falan dağınık.. eşiniz de iste biraz sabirli olmali sonucta onunda cocugu tamam.isten geliyor da biraz ilgilenmesi lazim bence.. onunda cocugu sonucta

Bazen çocukları babamın evinden getirmişim gibi hissediyorum. çok kavga ettikleri bir gün Ellerimi açıp İmdat Allahım diye bağırdığını biliyorum

Erkek çocuk fobim var , konunuz resmen onu hortlattı tekrar:) eşiniz bencil ve ataerkil, siz de çıldırma noktasındayız verin bakıcıya çocukları ve işe başlayın. Akıl sağlığız için en iyisi bu.

Bende erkek çocukları canavar gibi görmeye başladım. Kızım bir kaç kat daha üstte sanki

Canım bi kızım var küçükken aman allahım 10 çocuğa bedeldi.Çok yaramazdı.Bi oğlum var kuzu gibi.5 tane filan olsa aynısından bakabilirim

demekki kız erkek fark etmiyor yaramaz olunca oluyorlar
Aynen canım.Oğlumdan önce erkek çocuklarına karşı bi önyargım vardı.Hatta diyodum ki bunun erkek versiyonunu düşünemiyorum.Ama rabbim oğlumda yüzümü güldürdü.He bu arada kızım şimdi 8 yaşında Ve çok akıllı uslu bi çocuk.Derslerinde çok başarılı.Öyle kalmıyor merak etme

Bende sabırla 5yıl atlatmak istiyorum önemli değil ben yaşlanmaya razıyım yeterli büyüsün ler

Canım bi kızım var küçükken aman allahım 10 çocuğa bedeldi.Çok yaramazdı.Bi oğlum var kuzu gibi.5 tane filan olsa aynısından bakabilirim

Çok erkek yeğenim var, inanın bıktım. saldırganlar, gelişimleri kız çocuklarından daha geç o yüzden insanı çileden çıkarıyorlar. O kadar erkek yeğene karşılık tek kız yeğenim var, minnoş mu minnoş, oyuncak bebek gibi. Kendini sevdiriyor,laftan anlıyor , şirin . Ay bilemiyorum ben erkekleri genel olarak pek sevmem ondan da kaynaklanıyor olabilir erkek çocuk sevmemem ( gerçi yabancıların erkek çocukları bizimkilere benzemiyor)

Genelde öyle oluyor zaten nedense Ben de çevreme bakıyorum benim oğlum gibi bir çocuk yok herkesin uslu çocuğu Bu yüzden kıyaslama yapıp kendimi doldurmak istemiyorum Ama genel olarak erkek çocukları Sıkıntılı oluyor.

Yas araliklari cok az, 1,5 yas nedir ki..
SIkica giydirip gunluk disari cikarin, enerjilerini atamadiklarindan boyle oluyorlar, oy bide ikisi de erkek
Benimkiler legolarla cok oyalaniyorlar.
Erkek cocugu diye mutfaktan uzak tutmayin.
Benim biri kiz biri erkek, oglan bnmle kurabiye yapiyor mesela.
Oyun hamuru alin eve, onunla da guzel oynarlar.

Oğlumun eline en küçük bir şey versem O'nu parçalayıp etrafa yapıştırıyor. Mesela kızım boya yapmayı çok seviyor ama ben ona boya kalemlerini veremiyorum çünkü oğlum alıyor ağzına sokuyor, etrafı boyuyor ya da kitabı yırtıyor çok agresif bir çocuk.

Canım oğlum için sakinleşeceği aktiviteler bul zira çok hırçın çocuklar büyüdükçe çoğu dahada hirçinlaşiyor.Neden böyle yapıyor,konuşunca ne söylüyor sana

Fazla enerjide de oluyor,kış günü biliyorum çıkmak zor oluyor ama evde yoracak şeyler yapın.Yorulsun enerjisini atsın.Çok zor biliyorum analık iste kolay değil.

Canım oğlum için sakinleşeceği aktiviteler bul zira çok hırçın çocuklar büyüdükçe çoğu dahada hirçinlaşiyor.Neden böyle yapıyor,konuşunca ne söylüyor sana
Genelde kavga ediyorlar odada 2 dakika başbaşa bıraksak veya oradaki biri ile Telefonda konuştum az önce Teyzemi aradım çocuğunu sormak için bir anda odada Çığlık Kıyamet ağlamalarını görseniz şaşırırsınız aradığım insan da diyor ki bu ne kadar çok gürültü geliyor Ben o kadar yoruldum ki nasıl baş edeceğimi bilemiyorum. Kızıyorum olmuyor, iyilikle konuşuyorum olmuyor, babanıza söylerim diyorum babadan biraz çekiniyorlar O da işe yaramıyor.
Asla kimse ile konuşamıyorum.

Yaaaa son paragrafı sitenin kurallarına kazımak istiyorum Ama hemen "ama ben anne olma zevkinden mahrum kalmak istemiyorum"cular başlıyor. Alın size zevk işte...

Yaaaa son paragrafı sitenin kurallarına kazımak istiyorum Ama hemen "ama ben anne olma zevkinden mahrum kalmak istemiyorum"cular başlıyor. Alın size zevk işte...
Benim Eşimin yaş problemi yok yalnız yaşı 33 öfke kontrol sıkıntısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…