- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Allah yardimcin olsun inşallahKayınvalideme bırakmak istemiyorum açıkçası artık. Çocukların ikisi içine bir kreş ayarlayacağım,ayarlayamazsam böyle devam.
Eyvah eyvah rekabet var.. bizim bir fotomuz var annem benim üstümü giydiriyor kizkardesimde yerde yatmis elinde biberon sut iciyor ben 3 o da 1 bucuk yasinda falan işte yerler darman duman oyuncak falan dağınık.. eşiniz de iste biraz sabirli olmali sonucta onunda cocugu tamam.isten geliyor da biraz ilgilenmesi lazim bence.. onunda cocugu sonuctaAnneniz çok doğru söylemiş, kızım kıskanıyor haliyle mesela birine bebek alıyorum diğerine araba ikisi de kardeşinin oyuncağı ile oynamayı tercih ediyor, sürekli evde kavga yani
Çok teşekkür ederim sağ olunAllah yardimcin olsun inşallah
Bazen çocukları babamın evinden getirmişim gibi hissediyorum.Eyvah eyvah rekabet var.. bizim bir fotomuz var annem benim üstümü giydiriyor kizkardesimde yerde yatmis elinde biberon sut iciyor ben 3 o da 1 bucuk yasinda falan işte yerler darman duman oyuncak falan dağınık.. eşiniz de iste biraz sabirli olmali sonucta onunda cocugu tamam.isten geliyor da biraz ilgilenmesi lazim bence.. onunda cocugu sonucta
Bende erkek çocukları canavar gibi görmeye başladım. Kızım bir kaç kat daha üstte sankiErkek çocuk fobim var , konunuz resmen onu hortlattı tekrar:) eşiniz bencil ve ataerkil, siz de çıldırma noktasındayız verin bakıcıya çocukları ve işe başlayın. Akıl sağlığız için en iyisi bu.
Yani nasibiyle doğarda birde hayatın gerçekleri var.Yarı aç yarı tok çocuk büyütürsen illaki doğarda büyürde.Maddi manevi çocuklara yetebilmelisin.Yoksa o çocukların günahına girmenin hiç bir anlamı yok.Maddi manevi yermek önemli bizim ülkede nasibiyle doğar düşüncesi var
Canım bi kızım var küçükken aman allahım 10 çocuğa bedeldi.Çok yaramazdı.Bi oğlum var kuzu gibi.5 tane filan olsa aynısından bakabilirimErkek çocuk fobim var , konunuz resmen onu hortlattı tekrar:) eşiniz bencil ve ataerkil, siz de çıldırma noktasındayız verin bakıcıya çocukları ve işe başlayın. Akıl sağlığız için en iyisi bu.
Canım bi kızım var küçükken aman allahım 10 çocuğa bedeldi.Çok yaramazdı.Bi oğlum var kuzu gibi.5 tane filan olsa aynısından bakabilirim
Aynen canım.Oğlumdan önce erkek çocuklarına karşı bi önyargım vardı.Hatta diyodum ki bunun erkek versiyonunu düşünemiyorum.Ama rabbim oğlumda yüzümü güldürdü.He bu arada kızım şimdi 8 yaşında Ve çok akıllı uslu bi çocuk.Derslerinde çok başarılı.Öyle kalmıyor merak etmedemekki kız erkek fark etmiyor yaramaz olunca oluyorlar
Bende sabırla 5yıl atlatmak istiyorum önemli değil ben yaşlanmaya razıyım yeterli büyüsün lerAynen canım.Oğlumdan önce erkek çocuklarına karşı bi önyargım vardı.Hatta diyodum ki bunun erkek versiyonunu düşünemiyorum.Ama rabbim oğlumda yüzümü güldürdü.He bu arada kızım şimdi 8 yaşında Ve çok akıllı uslu bi çocuk.Derslerinde çok başarılı.Öyle kalmıyor merak etme
Canım bi kızım var küçükken aman allahım 10 çocuğa bedeldi.Çok yaramazdı.Bi oğlum var kuzu gibi.5 tane filan olsa aynısından bakabilirim
Genelde öyle oluyor zaten nedense Ben de çevreme bakıyorum benim oğlum gibi bir çocuk yok herkesin uslu çocuğuÇok erkek yeğenim var, inanın bıktım. saldırganlar, gelişimleri kız çocuklarından daha geç o yüzden insanı çileden çıkarıyorlar. O kadar erkek yeğene karşılık tek kız yeğenim var, minnoş mu minnoş, oyuncak bebek gibi. Kendini sevdiriyor,laftan anlıyor , şirin . Ay bilemiyorum ben erkekleri genel olarak pek sevmem ondan da kaynaklanıyor olabilir erkek çocuk sevmemem ( gerçi yabancıların erkek çocukları bizimkilere benzemiyor)
Oğlumun eline en küçük bir şey versem O'nu parçalayıp etrafa yapıştırıyor. Mesela kızım boya yapmayı çok seviyor ama ben ona boya kalemlerini veremiyorum çünkü oğlum alıyor ağzına sokuyor, etrafı boyuyor ya da kitabı yırtıyor çok agresif bir çocuk.Yas araliklari cok az, 1,5 yas nedir ki..
SIkica giydirip gunluk disari cikarin, enerjilerini atamadiklarindan boyle oluyorlar, oy bide ikisi de erkek
Benimkiler legolarla cok oyalaniyorlar.
Erkek cocugu diye mutfaktan uzak tutmayin.
Benim biri kiz biri erkek, oglan bnmle kurabiye yapiyor mesela.
Oyun hamuru alin eve, onunla da guzel oynarlar.
Canım oğlum için sakinleşeceği aktiviteler bul zira çok hırçın çocuklar büyüdükçe çoğu dahada hirçinlaşiyor.Neden böyle yapıyor,konuşunca ne söylüyor sanaMerhaba hanımlar;
Uzun süredir takipteyim bu kulübü hiç üye olmayı düşünmemiştim açıkçası, genelde içinde bulunduğum sıkıntıları kendim yardım almadan aşmaya çalışırım, fakat son zamanlarda umudumu kaybettiğim için size yazmak istedim.
İkitane çocuğum var aralarında 1,5yaş var oğlum çok yaramaz(2yaşında) bundan birkaç ay önce iyi bir işim güzel bir kazancım vardı. Çocuklarıma kv bakıyordu kadın 8ay dayana bildi, eşime artık bakamayacağını bunalıma girdiğini söylemiş kreş buldum ikisi için tanıdık birilerini aracı yaparak 1500tl gibi bir rakam'a anlaştık. Bu kez de kv bırakma ben bakarım, bu çocuk durmaz sen nasıl rahat ediceksin diyerek eşimi vaz geçirdi.
Velhasıl kelam işten ayrıldım evdeyim tabi maddi sıkıntılar başladı borçlar VS derken iyice bunaldık.
Çocuklarım sürekli kavga ediyorlar birbirlerine vuruyorlar, kızım yemek yemeye 9 'da başlıyor 11'de bitiriyor.oğlum sürekli eve ve kendine zarar verecek işlerle meşgul sanırsın özgür willy, lavaboya gidemiyorum baş başa bırakıp sürekli bir şeyler oluyor ve ben oradan kızım yapma, oğlum tamam diyerek çıkıyorum.
Eşim sabırlı değil, işten gelince başlıyor ben yorgunum bu evde rahat yok. Evden kaçmak geliyor içimden filan. Çocuklarını çok seviyor fakat bakmaya gelince ben yapmak zorundaymışım gibi bir hal alıyor. Tüm gün yaşadığım stres yetmezmiş gibi akşam birde çocukları alıp odaya gidiyorum onları oylamaya çalışıyorum. Durmuyorlar tabi ki de artık çok bunaldım. evet onlar benim çocuklarım tabi ki de ilgilenmek zorundayım ama neden tüm yük bende evden bir yere de gidemiyorum davetlere filan pek katılmıyorum. Çocuklar durmadığı için, yemek yemeleri de çok zor aç kalıyorlar bir yere gidince.
Sizce ne yapmalıyım profesyonel bir yardım mı almalıyım çünkü artık sinirlerim çok yıprandı , veya başka önerileriniz varmı ?
Okuyup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim .
Fazla enerjide de oluyor,kış günü biliyorum çıkmak zor oluyor ama evde yoracak şeyler yapın.Yorulsun enerjisini atsın.Çok zor biliyorum analık iste kolay değil.Merhaba hanımlar;
Uzun süredir takipteyim bu kulübü hiç üye olmayı düşünmemiştim açıkçası, genelde içinde bulunduğum sıkıntıları kendim yardım almadan aşmaya çalışırım, fakat son zamanlarda umudumu kaybettiğim için size yazmak istedim.
İkitane çocuğum var aralarında 1,5yaş var oğlum çok yaramaz(2yaşında) bundan birkaç ay önce iyi bir işim güzel bir kazancım vardı. Çocuklarıma kv bakıyordu kadın 8ay dayana bildi, eşime artık bakamayacağını bunalıma girdiğini söylemiş kreş buldum ikisi için tanıdık birilerini aracı yaparak 1500tl gibi bir rakam'a anlaştık. Bu kez de kv bırakma ben bakarım, bu çocuk durmaz sen nasıl rahat ediceksin diyerek eşimi vaz geçirdi.
Velhasıl kelam işten ayrıldım evdeyim tabi maddi sıkıntılar başladı borçlar VS derken iyice bunaldık.
Çocuklarım sürekli kavga ediyorlar birbirlerine vuruyorlar, kızım yemek yemeye 9 'da başlıyor 11'de bitiriyor.oğlum sürekli eve ve kendine zarar verecek işlerle meşgul sanırsın özgür willy, lavaboya gidemiyorum baş başa bırakıp sürekli bir şeyler oluyor ve ben oradan kızım yapma, oğlum tamam diyerek çıkıyorum.
Eşim sabırlı değil, işten gelince başlıyor ben yorgunum bu evde rahat yok. Evden kaçmak geliyor içimden filan. Çocuklarını çok seviyor fakat bakmaya gelince ben yapmak zorundaymışım gibi bir hal alıyor. Tüm gün yaşadığım stres yetmezmiş gibi akşam birde çocukları alıp odaya gidiyorum onları oylamaya çalışıyorum. Durmuyorlar tabi ki de artık çok bunaldım. evet onlar benim çocuklarım tabi ki de ilgilenmek zorundayım ama neden tüm yük bende evden bir yere de gidemiyorum davetlere filan pek katılmıyorum. Çocuklar durmadığı için, yemek yemeleri de çok zor aç kalıyorlar bir yere gidince.
Sizce ne yapmalıyım profesyonel bir yardım mı almalıyım çünkü artık sinirlerim çok yıprandı , veya başka önerileriniz varmı ?
Okuyup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim .
Genelde kavga ediyorlar odada 2 dakika başbaşa bıraksak veya oradaki biri ile Telefonda konuştum az önce Teyzemi aradım çocuğunu sormak için bir anda odada Çığlık Kıyamet ağlamalarını görseniz şaşırırsınız aradığım insan da diyor ki bu ne kadar çok gürültü geliyor Ben o kadar yoruldum ki nasıl baş edeceğimi bilemiyorum. Kızıyorum olmuyor, iyilikle konuşuyorum olmuyor, babanıza söylerim diyorum babadan biraz çekiniyorlar O da işe yaramıyor.Canım oğlum için sakinleşeceği aktiviteler bul zira çok hırçın çocuklar büyüdükçe çoğu dahada hirçinlaşiyor.Neden böyle yapıyor,konuşunca ne söylüyor sana
neden çalışma imkanınız varken kayınvalidenizin dolduruşuna gelip iş fırsatını geri çevirdiniz ki? eşiniz paşanın özel hayatı yokmuşmuş, çocuğu yaparken özel hayatını düşünmüyordu galiba? veya siz babanızın evinden getirdiniz bu çocukları? sorumluluk yükleyin, ben küçüğü yıkayacağım sen de büyüğe yemek yedirir misin gibi. kreş fikrini de yavaş yavaş işleyin kocanıza, zaten gerekli de çocukların disipline edilmesi için. haa
bir de son olarak, tüm hanımlara: büyümemiş, kendisi çocuk adamlardan çocuk yapmayın.
Benim Eşimin yaş problemi yok yalnız yaşı 33 öfke kontrol sıkıntısı var.Yaaaa son paragrafı sitenin kurallarına kazımak istiyorumAma hemen "ama ben anne olma zevkinden mahrum kalmak istemiyorum"cular başlıyor. Alın size zevk işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?