Bende öyle gezerken evlendim oyun sandım galiba hir birşey bilmezken biranda herşey öğrenmiş buldum kendimiAman Allahım siz çok gençsiniz. Belki de o yüzden bu kadar bıktınız. Yaşıtlarınız cadde cadde geziyorlar. Çocuklarınız büyüyünce her şeyi telafi edecek kadar genç olacaksınız. Bu çok güzel bir şey. İnternette çocuklar İçin el oyalayan, zaman alan etkinlikler var. Tavsiye ederim. Aralarında yarışma yaptırmayı falan deneyin. Sıkı sıkı giydirip her gün bir saat dışarı çıkarın. Kreş demişler ama çok hasta olur başınıza bela almayın derim
Öfkemi ağlıyarak atıyorum ben, ama genede gitmeliyim haklısınız en azından daha sabırlı olmayı becere bilirim .psikiyatriye gitmekten korkmayın bende öfke kontrolü için yaklaşık bir aydır ilaç alıyorum uyku hayattan kopma durumu vs yok sadece tepkilerim eskiye nazaran daha sakin öfkemi kontrol edebiliyorum herhangi bir yan etkide yapmadı.. 2 ay dolunca kontrole gideceğim ne kadar kullanırım bilmem ama bana iyi geldi kesinlikle...
Bir de bu yaş grubunu yormanız lazım. Evde atlamalı hoplamalı oyunlar oynatın. enerji atmak ve Temiz havanın çok önemli olduğu yaşlar.Bende öyle gezerken evlendim oyun sandım galiba hir birşey bilmezken biranda herşey öğrenmiş buldum kendimi
buraya yazdığına göre var daha iş sende öyle deme.Başka çaremiz yok zaten. Sabredicez mecbur oğlum kolik bir bebekti 6ay hiç oturduğumu bilmem sürekli kucağımda ağlıyordu, kızımda ilk 3ay öyleydi maalesef çocuklarım beni çok yıprattıölmüşüm de mecburen yaşıyormuşum gibi hissediyorum.
Oyun oynuyoruz evde parkur kurup Survivor oynuyoruz ben yoruluyorum onlarda tık yokBir de bu yaş grubunu yormanız lazım. Evde atlamalı hoplamalı oyunlar oynatın. enerji atmak ve Temiz havanın çok önemli olduğu yaşlar.
Evet haklısınız eşime mesaisi 5 de bitiyor benim bitmek bilmiyor maalesef çocuklar uyuyor daha sonra Etrafı toparlıyorum , Mutfağı toparlıyorum sabah kalkıyorum darmadağın olmuş. oturup dinlendiğim bir saat yok.Çalışmak her anlamda daha rahat ev hanımı olup çocuk bakmaktan.
Yorulsan bile iki insan görüp nefes alıyorsun, emeğinin bir karşılığı var her ay.
Ev hanimiyken sanki yan gelip yatıyor gibi davranıyor herkes.
Erkek işten geliyor dinleniyor sabaha kadar , kadının mesaisi hiç bitmiyor .
Benim bir arkadaşım çalışırken eksiye düşüyor ; yardımcı bakıcı derken yinede koşa koşa işe gidiyor işi ağır olmasına rağmen.
Her erkek bir değil. Evde duran kadının da çok yorulduğunu , ekstra olarak çocuk baktığını , eve bağımlı olduğunun farkında olan çok merhametli , akıllı erkekler var.
Her erkek böyle değil bilin, bilsinler erkek olup adam olma yoluna girmeyen şahıslar.
Umarım öyledirburaya yazdığına göre var daha iş sende öyle deme.
İnşallah çok teşekkür ederim eşime İlk zamanlar çok ağladığım söyledim ama bir şey değiştirmiyor o Akşamları dışarı çıkmayı seviyor mesela, kendinden pek ödün vermiyor hafta sonları bazen markete götürüyor oda yarım saati geçmiyor. Adam diyor ki sadece eve geleyim yemeğim hazır olsun, bana hizmet etsin, güler yüzlü olsun şikayet etmesin yani benden mükemmeli bekliyor.Ya yazık değil mi size? Bu çocukları kendi başınıza yapmadınız. Eşiniz de babaysa ilgilenmek zorunda. Tamam erkekler biz kadınlar kadar sabırlı, sakin davranamıyorlar çocuklara karşı ama yine de akşamları 1 saat çocuklarla oynamak, haftasonları birgün size birkaç saat nefes aldırmak çok zor olmasa gerek. Eşinizi karşınıza alıp ciddi ciddi konuşsanız işe yaramaz mı? Ne bileyim ağlamanıza dayanamıyorsa mesela biraz ağlayarak anlatın falan (eşinizi en iyi siz tanırsınız).
Ben ev hanımıyım bir kızımız var eşim 8 e doğru gelir genelde eve. 9,9:30 a kadar baba kız oynarlar birlikte vakit geçirirler 10 a doğru ben uyuturum. Haftasonları da eşim ilk zamanlar 2 gün evdeydi bir sabah o bir sabah ben kalkıyordum, diğerimiz kahvaltı saatine kadar uyuyordu. Şimdi sadece pazarları evde, bende kıyamıyorum kızım sabah erken uyanırsa ben kalkıyorum ama gün içinde birkaç saat eşim ilgilenir illaki. Yazsa parka, markete vs götürür kışsa evde birşeyler yaparlar. Tek çocuğum olmasına rağmen eşim yardımcı olmasaydı zorlanırdım heleki ilk zamanlar. Eşim hiç altını almamıştır, 1,5 yaşına kadar falan ya birlikte yıkardık ya da bazen eşim bazen ben ama artık hep ben yıkıyorum. Yemeklerini genelde ben yediririm, gece uykusunu çoğunlukla ben uyuturum. Ama eşimin akşamları 1 saat bile kızımızla ilgilenmesi hem beni çok rahatlatıyor hem de çocukla bağ kuruyorlar.
Kreş işine gelince bana kalırsa oğlunuz henüz küçük, kızınızı kreşe verseniz siz evde oğlunuzla ilgilenseniz ya da işe başlayıp oğlunuza babannesi baksa tek çocuk olunca o da çok zorlanmaz belki.
Çok uzattım kusura bakmayın son cümlemi yazıp gidiyorum.Allah yardımcınız olsun yaşları yakın 2 çocuk büyütmek çok zor gerçekten ama büyüdüklerinde çok rahat edersiniz bu günleri de tatlı bir tebessümle hatırlarsınız inşallah.
Kızınız kaç yaşında
3,5 yaşında onunla tek sıkıntım yemek yememesi ve kardeşine vurması.Kızınız kaç yaşında
Şu an öyle bir rakam bulmam imkansız iş yerindeki müdürün arkadaşı olduğu için kreş ile konuştu, bayağı indirim yapıldı Yoksa tek çocuk 900 ila1000Tl arası tüm gün.İş bulup çocuklarınızı kreşe verin derim. Kv niz de acayipmiş. Önce bakamam, sonra ben bakarım... 1500 ₺ iki çocuk çok iyi bi rakam bence.
Bende bazen şaşırıyorum evlenmeden önce nazlı, neşeli bir kızdım çokta sosyal bir hayatım vardı. En son nezaman bir sinemaya gittim hatırlamıyorum çok bunaldım.İkiside küçük
Aslında sende küçüksün
Gene iyi bakıyorsun
Anneniz çok doğru söylemiş, kızım kıskanıyor haliyle mesela birine bebek alıyorum diğerine araba ikisi de kardeşinin oyuncağı ile oynamayı tercih ediyor, sürekli evde kavga yaniAralarinda yas farkı az olduğu için ikiz gibi büyüyorlar. Biri acıkırken,ötekinin uykusu geliyordur. Kızınız muhtemelen konuşuyordur,onunla sakince konuşun,derdini anlatabiliyor mu yoksa yalan mi söylüyor mesela. Anne kardeşim bana vurdu kardesim bana oyuncağı vermedi gibisinden. Kıskançlık cok olur o yaslarda
Bizde 2 kardesiz aramiz 1 bucuk yas cok kavga edermisiz ve annem derki 10 yaş yaşlandım sizin yüzünüzden
Bence krese verin kizinizin da kiz arkadaslari olur oyun oynar orda,oglunuzda kendine gore el becerileri olan oyunlar etkinlikler falan yapar cok zor yani .
Kayinvalide de dengesiz konusmus sasirmissiniz sizde haliyle en iyisi kreş bence . Fiyatta uygunmus
Canim belki yazan olmustur ama kizini krese versen kv tek ogluna bakmaz mi3,5 yaşında onunla tek sıkıntım yemek yememesi ve kardeşine vurması.
Kayınvalideme bırakmak istemiyorum açıkçası artık. Çocukların ikisi içine bir kreş ayarlayacağım,ayarlayamazsam böyle devam.Canim belki yazan olmustur ama kizini krese versen kv tek ogluna bakmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?