çocukların babalarıyla her hafta görüşmesi konusu+2 küçük çocuk+iş hayatı=ben nezamn ders çalışcam

sevgili cute..
bu her cocuk icin ayni sekilde olmuyor..
maalesef bazi cocuklar nankor oluyor..
tanidik bir bayqnin 11 yasinda oglu vardi..
hafta sonlari babaya gidiyordu..
sonra noldu..
cocuk babasini secti ..
nankor okuyor bazi cocuklar sen yedir icir onlar en kucuk seyde senden vazgecebiliyorlar..
cevremdeki herkes benim cocuk icin..
bu cocuk olerde babasina gider diyorlar..
ama ben elimden geleni yaptiktan sonra gitnek isterse zorla tutamma yolu acik olsun..
kiynetimi bilmeywne yol vermesini cok iyi bilirim ben.

tebrik ederm :)

ya cute ciddi misin 7 yasinda velayet davasi acqbiliyor mu??
benim eski es acabilir??
ama benim cocugum maalesef babaya duskun ya giderse sindi korktum bak..
ben 12 yasinda cociga sorukuyor sandim..

ya sonanda ..
benimde eski esle masfe koymam lazim..
eskiden hergun telf ediyordu cocukla konusmak icin simdi kural koydum sadece cunartesi aryip konusack..
ama benin sagolsun ablam diyorki babasiyla konismak hakki sen niy ekositliyorsun diyor ya..
bunu deyince ablam ben sinirden catliyorum..
benim cocuk degil mi??
istedigim vakit gorustirurm kimene !!!!
eski es cocugu kullanip hala yakinlik kurma pesinde..

Ben kimsenin lafini dinlemedim. Sadece kalbimin sesini dinledim. Sen de oyle yap. Bana da cok sey diyen oldu. O onun babasi, azicik empati yap, kizginligini cocugu gorusturmemekle mi aliyorsun gibi birsuru seyler soylendi. Ben gaddar bile gotuldum. Oysa benim dusuncelerim farkliydi. Oglumun bu durumuna disiplin getirmek ve onunla daha fazla kaliteli zaman gecirmekti. Bana gore dogrusu buydu. Ve dogru buldugumu uyguladim. Cunku cocuk brnim cocugum. Siz kendi cocuklariniza bildiginiz gibi yapin, ben de kendi cocugumu bildigim gibi yetistiriyim dedim. Ve bence de dogrusu bu. Hala da fikrim degismedi. Kalp yalan soylemez cunku. Sen de kalbinin sesini dinle.baskasina bakma. Hayat senin hayatin.

Masallah guzel puan tebrik ederim. Siralamaniz nedir acaba? Umarim emeginizin karsiligini alirsiniz.

Çok güzel harika bir haber sizi tebrik ederim azimle herşey oluyor . Dilerim evlatlariniza cokkk güzel bir gelecek sunarsiniz

Önlisansı sınavsız 4 yıla tamamlayın. bitaraftan kamuda çok işinize yarar. Sınavsız geçebileceğiniz bölümler oluyor bölümünüze göre.

''ayrıca ben yalnız bir kadınım ilerleyen yaşlarda özel sektörde nasıl iş bulabilirim ki..''

bu nerden çıktı onu anlamadım?

tebrik ederim inşallah atanırsınız.

aynen ya benden iyice umidini kessin..
hiç gorusturmem demiyorum ki haftada bir kez yeter..
mesafeli olsa haftada iki kez olabilirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…