çocukların babalarıyla her hafta görüşmesi konusu+2 küçük çocuk+iş hayatı=ben nezamn ders çalışcam

şu an yoğunum ayrıntılı yazamıyacağım ama görüşmelerin iki haftada bir olmasının amacı da bu

hafta içi çalışan kadının çocuğa ayırabileceği zaman kısıtlı sizinkiler küçük ama büyükler de okula vs gidecek ders yap vs vs

hep eğlenceli şeyler hafta sonu babaya kalıyor

Yargıtay bu nedenle her hafta sonu babaya gitme uygulamasını değiştirip iki haftada bir şeklinde düzenledi ki anne ile de hafta sonu eğlenceli vakit geçsin diye

ama sizin durumda bence sıkıntı yok

çocuklar küçük; hafta içi anladığım kadarı ile uyuyuncaya kadar onlara endekslisiniz

hafta sonları gece de kalıyorlar galiba baba ile sıkıntı yok gibi

kuralları babaya da öğretin yatma kalkma saati; yemesi içmesi vs vs çok bozmasın tabii hafta sonu bizim evlerde de kurallar esner ama annenin evinde hiç dondurma yenmezken hafta sonu iki tane birden yenmesin yani

KPSS önemli özel sektörde Cumartesi çalışsanız da ayrı kalacaksınız bu nedenle bu sene azimle çalışın

sizi tebrik ediyor; gücünüzün her geçen gün artmasını diliyorum

cute bunu nasıl yapıcazki.. benim büyük oğlum şimdiden kıyaslıyor..

babam beni sırtında taşıyor sen taşımıyorsun falan diye..

anlatıyorum erkekler daha güçlüdür o yüzden falan filan..

içim eriyor ama..

babasının normal bir arabası var ona bile yarış arabası var diyor..

ufacık bir oyuncak araba almış kocaman bir tır aldı bana diyor..

hissettiklerim içimi eritiyor yakıyor.. benim yaptığım fedakarlıklara emeğe bakıyorum karmakarışığım

çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız.inşallah başarabilirim.. kpssye çalışırken tazelenen bilgilerimle 2016 temmuzda dikey geçiş sınavınada girip şansımı denemek değil zorlamak istiyorum resmen :)

hedeflerim imkanlarıma göre biraz büyük galiba:) ama olsun denemeye değerrrrr

kucukken kandırmak daha kolay
benım sıze gore sanslılıgım bu , adam ortada yok hıc bır zaman olmadı karsımıza cıkarmayı rabbım nasıp etmesın
ben egeye belkıde sırf bu yuzden ve bebecıkken bıle calısmıs olmamdan oturu hanı kendıme pantolon almadım gıttım ona ıstedıgı oyuncakları aldım( sankı marıfetmıs gıbı) hanı acaba ben bıyolojık babayla olsaydı daha ıyı bır hayatım olsaydı dıyebılecegı hıc bır secenek bırakmamaya calıstım. ve onu cok sevdım ve sevıyorum sevgıylede buyutuyorum.
cocuklarımız bıze layık evlat olacaklar ben bunun ıcın hep dua edıyorum Allaha

inşallah cute benimde temennim bu..
bence hiç ortaya çıkmaması daha iyi.. böylede çıkmasın inşallah

Çocuklar sizle mi kalıyor?
Eğer sizle kalıyorsa doğru olanı da her hafta sonu tatilinde mümkün olduğunca babalarıyla vakit geçirmeleri.Bundan daha doğal bir şey yok.

çocuğum yok ve çalışmıyorum
ama profesyonel kpss giricisi olarak
şu yorumu yapacağım; planın güzel görünüyor, fakat çocuklarını veya işini ihmal etmeden bu sınavı kazanman mümkün değil. çünkü zor allah zor bir sınav. sınava ortalama çalışırsan çocuklarınla daha çok ilgilenirsin ama fantastik bir puan alamazsın. bölümünün atama puanı kaç bilmiyorum da 2014 de 90la kömürcü aldıklarnı biliyorum. yine de bu sene son sanş. kpss kalkıyor. çift yıl zaten. dört elle sarıl. ben 3 yıldır giriyorum,kısmet olmadı. umarım sana olur...allah gönlüne göre versin...

Bence boş vaktiniz varsa iş yerinde çalışabilirsiniz.
Ama odaklanma sorununuz falan yoksa
Gerisi size kalmış bu durumla ilgili birşey diyemeyeceğim

Valla senin yerinde olsam çocukları hafta içi bile gönderir ders çalışırım.varsın ilgilensin.velayet için dava açıldığında da son bir ay patates kızartması,araba, bisiklet allah ne verdiyse çocukların gözünü boyardım.çocuklar küçük son zamanları hatırlat

Ablacım bilgisayarda oyun oynayacağına,ders çalışman niye haklarına girmek olsun ki?Kendini geliştirmek istiyo olabilirsin,başka bir sınava hazırlanıyor olabilirsin,kime ne.Boş vakit olduğunda tabii ki çalış,internetten konu anlatım videoları izle.Canı sıkıldığında sudoku çözer gibi geometri çözen insanlar gördüm(biri zaten iyi bir bölümde araştırma görevlisi diğeri de bayağı yaşlı,emekli olalı yıllar olmuş bir öğretmendi) Sen günde 2 saat de olsa çalış.Birike birike kalkarsın altından.Bir KPSS kursu ile görüşedebilirsin testler,kitap-çalışma önerisi falan için.

Bence is yerindeyken calisin, benim de 2 yasinda bir oglum var, calisiyorum ama ilerde ne olur ne olmaz diye kendimi glistirmek adima is yerinde de bilgisayardan calisiyorum..zaten kimse ne yaptigina bakmiyor, sirketin islerini zamaninda teslim ettigin surece butun bos vaktinde calisabilirsin..ben genelde sabah ise gidergitmez calismaya basliyorum..digerleri o arada kahve falan iciyor ben de dersimi calisiyorum ..sonra isimi yapiyorum ve ogleden sonra 2 gibi tekrar bos vaktim oluyor yine calisiyorum.. telefonuma da indirdim derslerin pdflerini ordan da okuyorum arada..eve gelince de ev isi yemek cocuk derken yorgun oluyorsun calismak pek mumkun olmuyor..haftasonrali oglumla esim ilgileniyor ama etrafi toparlamaktan camasirdan utuden falan dinlenmeye firsat kalmiyor ders calismak ne mumkun.. yani butun bos zamanizi degerlendirin ama aksamlari dinlenin cocuklar yatinca siz de yatin ki ertesi gun calismaya ve konulari kavramaya gucunuz olsun

Böyle bişey gerçekten var mı? Yani ciddi anlamda soruyorum, çocuğun tercihini bilemem ama yıllarca ortalıkta olmamış, hiçbir emek sarfetmemiş, katkıda bulunmamış, yıllarca umursamamış biyolojik babanın yıllar sonra ortaya çıkıp da zorla çocuğu alabilmesi mümkün mü? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

KPSS kalkacak da ne getireceklermiş yerine? Şu memurluğun önünü ya tamamen herkese kapatsınlar ya da doğru düzgün alım yapsınlar. Bu sene 12 tane soru hatalıydı. Nasıl bir kurum ki bu sınavı yapan, 12 sorunun hatalı olması ne demek?
Bu arada lafı da ağzımdan almış sayılırsınız. O kadar emek harcayacak vs ama çok daha fazlasını harcaması lazım ve bunu bile yapan insanların atanamadığı bir ülkede yaşıyoruz. O kadar emeğe değecek mi? O da var.

Bazı haftasonları siz de eski esiniz ve çocuklarla olsanız. Çocuklar için güzel olur. Eşiniz ne der iliskiniz nasıl artık bilmiyorum tabiki. Annemiz de geziyor bizimle eğleniyor diye sevinirler. Geleceği düşünerek tabiki ders çalışmalısınız ama tüm haftasonu her haftasonu olmasa sanki çocuklar için daha iyi olur. Belli ki çok ozluyorlar sizi kıyas yapmaları bu sebepten. Zor durum ama geçici böyle düşünün.

Onlar buyuyene kadar cok vaktın var korkmana gerek yok.
Pekı sen ısteyken cocuklara kım bakıyor?

Hukuki olarak bunu deneyebiliyor 7 yasındayken velayet davası acabılıyor. kendım ıcın konusacagım bunu basarması mumkun degıl ben cunku cocuguma tamamen aıle ortamı saglıyorum evlıyım, egıtım ve hobılerıyle alakalı onunla ılgılenıyoruz , saglıklı buyumesı ıcın veyahut doktor kontrollerı elımızden gelenı yapıyoruz ote yandan maddı durumumuzda ıyı. alabılmesı ıcın bakamıyor durumda olmam veya ıffetsız bır yasam surmem gerekiyor , ve akıl saglılımın yerınde olmaması gerekıyor. Ama dedıgım gıbı 7 yasında cocugunda kararı cok onemlı sayılıyor ama hangı cocuk (benımkı suanda 5.5 yasında) 2 aylıkken ayrıldık. bunca zaman gormemıs bılmemıs bır adamla yasamayı kabul ederkı
ben cocugum ıcın guvenlı lımanım ondan gelen tum sıkıntılara razıyım

bende senin gibi önlisans kpss ye hazırlancam bu yıl bende çocuk falan yok henüz eşime hafta sonları ev temizliğinde yardım edeceğini söyledim. Çünkü sonuçta ben hem doğacak yavrumuz için hem ikimizin hayatının kurtulması için bu sınava hazırlanacağım dedim oda anlayışla karşıladı. 1 sene hafta sonları babalarında kalsalar çokta sorun olmaz bana göre.

konuyla alakalı değil ama hangi kpss kursuna yazıldınız

Cute, söyledin mi oğluşuna biyolojik babasının kim olduğunu çok merak ediyordum?

o babası değil mi tabiki babasıylada zaman geçirecek hafta sonları onda olması çok mantıklı sizde çalışın dersinize bende önlisanstan atandım

Cute, söyledin mi oğluşuna biyolojik babasının kim olduğunu çok merak ediyordum?
Hayır tatlım zaten acık acık soylenmeyecek bu
yanı sadece alt beyne sınyaller verılecek cunku ege bu konuda ızole yasıyor belkı senın cocugun bılır mesela uvey baba uvey anne ne demek ama ege bu tarz bısı duymayacak gormeyecek sekılde yasadı ve yasıyor
ben onun yanında su kucuk aga dızısını bıle ızlemedım o cok ızlemek ıstese bıle :)
allahın ıznıyle rabbım ınsallah bu seferde bızı kollayacak

Velayet konusu bütün ayrılan anneleri korkutur benim oğlum 8 yaşında benle yaşıyor ben çalışıyorum ailemle yaşadığım için o kadar zorluk cekmiyorun ama işten gelince ya da haftasonu onu doyurmak için yapmadığım kalmiyo o da biliyo ki ben babasından fazla duskunum ona yeniyken yedi yaşına gelsin alacam senden diyodu allahtan boşanma sürecinde hakim onu kusurlu buldu benimde bugüne kadar bi kötü yanım olmadı sorsalar çocuğa beni seçer gibi geliyo o yüzden bütün herseyi oğluma göre ayarliyorum maalesef bole bırakır bakmaz senin buyuttugun cocuguda gün gelir almaya kalkar bence bunu da düşünüp ona göre kariyer yapın allah hicbirimizi korktuğuna ugratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…