Çocuklarının arası 10 yaş civarı olanlar...

merhaba papatya benim kızkardeşimşle aramda 17 yaş var annemde 35 yaşındaydı ..evimize neşe ve renk kattı kardeşim ama şuda var annem bizi büyütüp ortaya çıkarmışken tekrar sil baştan aynı şeyleri yaşadı bir zaman tekrar hayattan soyutlandı ama çok uzun sürmedi bu durum bence 10 yaş fazla bir fark değil

Doktorunuz izin verirse 2.cocuk kesinlikle yapilmali.

Ablamla aramda 7 yaş var.
Ama 10 yaş da olsa fark etmezdi o benim canımm iyi ki var
Evladınızı kardeşsiz bırakmayın

Çocuklarımın arasında 8 yaş var
ben de ilk başta cesaret edemedim rahata alışmıştım bana bir çocuk yeterdi
ama oğluma haksızlık olduğunu düşündüm bi kardeşi olmalıydı
çok şükür kızım oldu sanki ilk kez hamilelik yaşadım ilk kez doğum yaptım
zaten oğlumda 20 yaşında olduğumdan çok acemiydim içimde kalan ne varsa hepsini yaptım
şimdi kızım 1 yaşını geçti ne zaman doğdu ne zaman yürüdü anlamadık bile
hele birde sizin yardımcınız varmış neyi dert ediyorsunuz

Oooo 17 yaş....ben öyle çok soyutla mam gibi geliyor. Oğlumda çok kafaya takıyordum aman uykusu aman yemeği diye şimdi keşke okadar kasmasaydım diyorum
Doktorum ne diyecek bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar pozitif bir cevap. Çokteşekkür ederim. Ben de bu günlere gelebilecek miyim acaba... Mesela şu anda eşim dışarıda oğlum bahçede . Işten geldim. Yattım koltuğa size bakıyorum. Çok rahatım çok... Oğlum doğduğunda hiç daha önceki günlerimi özlememişyim. Şimdi de bebeğim olursa hiç özlem duymam herhalde bu günlere...

Bende 2.bebek istiyorum benim oglum 13 yasinda ama ben 40 yasindayim 1 senedir korunmadigim halde olmadi bu yasta hamile kalmak zor biraz yumurta kalitesi dusuyor tedavide isemiyorum olursa dogal olsun olmzsa yapacak bisey yok oglum cok istiyor yas farkina gelince bence gayet guzel oluyo benimde 14 yas buyuk ablam var cok guzel anlasiyiruz hersey kismet artik sanirim bilincli bir insan olarak bebege daha iyi bakacagimi dusunuyorum aaayy gene heveslendim

Benim oğluma kardeş çok iyi geldi umarım sizede öyle olur
kızım 14 aylık abisiyle oyun oynuyor eve neşe katıyorlar gerçekten
şimdiki rahatınız olduğu gibi ileride oğlunuzunda rahatını düşünün ileride yaşlanınca tek çocuğa sorumluluk yüklemek çok zor
bir kişi var sizi araması gereken doktora götürmeli bayramda gelmeli torun vermeli vs bir çocuğunuz daha olsa bunlar dönüşümlü olur ve her şey çok daha rahat olur bugün bir konuda vardı tek çocuk ileride ailesi olmayacak ve şimdiden bunun yalnızlığını yaşıyor kalabalık ailelere özeniyor
artık maddi manevi en fazla iki çocuk düşünür olduk bir tane de olsa kardeşi olsun

Aralarında kaç yaş var...
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Tek çocuk olunca tüm uğraşımız o olacak. Çok bunalacak yıpranacak belki de...
Bakalım doktorum ve en önemlisi de Rabbim ne diyecek

Kardeşimle aramda sekiz yaş var, başlarda her kardeş gibi biz de anlaşamazdık ama şu an resmen iki arkadaş gibi olduk ben 23üm o 15. Bence o konuda çekinceniz olmasın:)

Kardeşimle aramda sekiz yaş var, başlarda her kardeş gibi biz de anlaşamazdık ama şu an resmen iki arkadaş gibi olduk ben 23üm o 15. Bence o konuda çekinceniz olmasın:)

Çok teşekkür ederim cevabın için. Bu kadar çok olumlu dönüş beni daha da heyecanlandırıyor

Merhaba benim en yakın arkadaşımin kızıyla oğlu arasında 9yaş var iyiki doğurmuşum der hep kızıda ilgileniyormuş kardeşiyle. Eltimde hamile 41yaşında 42de doğum yapacak kızı on yaşında olacak kardeşi olunca. Eltimde nasıl bakarım rahata alıştım falan diyo ama ne güzel yeni bebek yeni heyecan aileye bir fert daha katılacak yavaş yavaş bu düşüncesinden kurtulmaya başladı. Doktorunuz izin verirse oğlunuzu kardeşsiz bırakmayın yaşınızda ne varmis eltim 41yaşında hamileliğide gayet rahat geçiyor.

41 yaşında hamilelik oluyor yani öyle mi mutlu oluyorum bunları duyunca ben de 35 im şartlar 40 yaşında elverişli olacak çocuk için

Kardeşimle aramda 9 yaş var kardeşim 18 yaşında ben de 27 yaşındayım gayet güzel anlaşıyoruz hiçbir sıkıntımız da yok çok şükür.

41 yaşında hamilelik oluyor yani öyle mi mutlu oluyorum bunları duyunca ben de 35 im şartlar 40 yaşında elverişli olacak çocuk için

Valla canım sadece bir kere korunmamislar ve ondanda hamile kalmış. Rabbim ol dediyse olur. Allah isteyen herkese nasip etsin AMİN.

41 yaş maşallah. Allah tamamınaerdirsin inşallah. Ben 36 da çok tereddüt ediyorum.

Kardeşimle aramda 9 yaş var kardeşim 18 yaşında ben de 27 yaşındayım gayet güzel anlaşıyoruz hiçbir sıkıntımız da yok çok şükür.

Maşallah. Bütün bu yorumlar bana cesaret verdi.

Valla canım sadece bir kere korunmamislar ve ondanda hamile kalmış. Rabbim ol dediyse olur. Allah isteyen herkese nasip etsin AMİN.

Ohhhhh ne güzel... Ben de oğluma hapı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım. Tabi şimdi nasıl olur bilemiyorum.

papatyacım herseyden once doktorundan onay almalsın yasadıkların kolay seyler deıl bılıyosunkı bence sımdıden kendını bukadar kaptırma sonuc husran olursa kotu olur senın ıcın

Konuyu geç gördüm, Benim ablam ile aramda tam 10 yaş var Annem beni 34 yaşında doğurmuş iyikide doğurmuşum der her konusu açıldığında Ablamlada aram şahanedir maşallah diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…