- 13 Mayıs 2014
- 402
- 75
- 53
- Konu Sahibi maviduvar1
-
13 yasında bir oğlum ve 7 aylık bir kzıım var...yasımda 38...aslında bu kadar ara olunca herşey zor olcak sanıyordum ama inanın ileri yasta anne olmak cok farklı bir şey....daha olgun oluyorsunuz...ben oğluma bile yeniden anne oldum sanki...okadar guzelki hersey...aslında oğlum buyuk olduğu için en azından onu düşünmüyorum yani kendi işlerini görebiliyor...bence yas farkı az olunca annede çocuklarda cok yıpranıyor..bu kadar gec kaldığım i,çin hi. pişman değilim..oğlumda anne olduğumu bile anlıyamamısım..hamileliğim bile okadar güzel gectiki....oğlumla kızımın arasıda cok güzel..her konuda oğlum bana yardımcı...hiç pişman değilim...hatta bir bebeğim daha olsa isterim..
Benim kardesimle aramda 12 yaş var ama iyikide olmus dedim ben hep o simdi benim küçümen bebeğim koca kazik oldu ama hala bebekis gibi severim onu iyiki yapmislar annemler bana kardes inanin tek çocuk olmak hiç güzel birsey degil kendinden cok küçükde olsa tek olmaktan iyidir insana destek oluyor kardes i oldugu bilmek. Benim babam kızım bana yeter baska cocuk istemiyorum diyodu ama beim israrimla geldi tek kardesim dunyaya:) çocuğunuzu kardesden mahrum birakmayim bence sağlığınız el veriyorsa tabiki..
Ablam 13 yıl aradan sonra 2. çocuğunu dünyaya getirdi.Evet sosyallik açısından ilk 2 yıl biraz zordu hep destek oldum ona.Ama hep diyoruz iyi ki olmuş ne kadar boş yaşıyormuşuz meğer diye.Bambaşka bir renk oldu.Kardeşler arası yaşı problem etme daha bilinçli oluyor kıskançlık olmuyor hatta şu an 6 yaşına geldi ve bir yere giderken ağbisinden daha iyi bir bakıcı bulamıyoruz 😊 korkma hiç çok güzel bir şey bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ablam 13 yıl aradan sonra 2. çocuğunu dünyaya getirdi.Evet sosyallik açısından ilk 2 yıl biraz zordu hep destek oldum ona.Ama hep diyoruz iyi ki olmuş ne kadar boş yaşıyormuşuz meğer diye.Bambaşka bir renk oldu.Kardeşler arası yaşı problem etme daha bilinçli oluyor kıskançlık olmuyor hatta şu an 6 yaşına geldi ve bir yere giderken ağbisinden daha iyi bir bakıcı bulamıyoruz 😊 korkma hiç çok güzel bir şey bence
Ablanız kaç yaşında doğum yaptı. Bir sıkıntı yaşadı mı hamileliğinde. Allah bağışlasın. Yeğenlerinizi
Merhaba hanımlar
Oğlumun doğumunda yaşadığım bazı sağlık sorunları nedeniyle uzun zaman çocuk düşünmedim. Sonra ara ara yokladı beni ikinci çocuk isteği. Ama hiç cesaret edemedim. Eşim de destek olmadı nana. Doktorum da pek olumlu konuşmadı. Öyle kaldı gitti. Şimdi yeniden düşünmeye başladım. Tabi doktorumun da onayı olusa. Ve varsayalım okey dedi.
1. Ben 36 yaşındayım . Kocaman kadın oldum. Nasıl olur hamilelik
2. Oğlumla arasında 10 yaş olacak. Çok fazla. Kardeşlik bağı kurulur mu
3 . 10 yılda. Sonra bir daha uykusuzluk diş gaz Baş edebilir miyim
4 yine kv geldi gelecek stresi. Bir sürü insan başımda
5. Evde 3 yıldır yardımcım var. Bu bebeği daha rahat büyütüyüm. Daha sakin daha endişesiZ. Bakıcı da hazır. Yardımcım bakar ona.
6. Alıştık gezmeye tozlar rahata
Kafam çok karışık olduğu için karmakarışık yaZdım farkındayım.
Kısacası iki çocuğu arasında bu kadar ara veren annelerden olumlu ve olumsuz yönlerini duymaya ihtiyacım var. Ve tabimi diğer annelerden ve çocuk sahini olmayan bayanlardan da yorumlara...
Çok teşekkürler....
Ben de oğlumda çok kasmıştım kendimi. Oğlumun beslenmesi uykusu iyi olsun diye kendinden çok ödün verdim. Allah nasip eder de 2. Olursa yurtdışına bile gideceğim onunla. O derece gözüm kara yani.ilk cocugumda 40 çıkmadan dışarı çıkma..yok hasta olur soyle olur..ya nekadar kasmısım kendimi...kızımdada sosyal hayatım bitti sandım....ama hayır dogdu doğalı heryere gidiyorum....hiçde zor olmuyor insan herşeye alışıyormuş..üstelik çalışan biriyim...onuda rayına soktum sukur...siz nereye bebeğinizi oraya goturun...
13 yaş. Iyi ki yazıyorsunuz. Sağolun.Küçük kız kardeşimi 34-35 gibi doğurmuştu annem, tam 13 yaş küçük benden.
Kardeşimden çok kızım diyorum ben ona
Altını değiştirdim, ayağımda salladım kazık kadar kız oldu Allah uzun ömürler versin 11 yaşına geldi hala bebek benim gözümde.
Bence çoook güzel olur. Ben ilk annemin hamile kaldığını öğrendiğimde çok üzülmüştüm neticede evin en küçüğü bendim ve ablamla aramızda bir yaş vardı ikiz gibiydik üçüncü kardeş çok yabancı geliyodu. Doğunca bunların hepsi uçtu, uyansın ya diye başında beklerdik uyuduğunda
Yardımcınız varsa çok zorlanmazsınız zaten, kardeş mükemmel bi'şey.
benimde çocukların arasında on yaş fark var biri sinemaya gidelim diyor diğeri parka , biri dizi izliyor diğeri çizgifilm diye tutturuyor biraz zorluyorlar yani.
Benim de kardeşimle aramda 10 yaş var.Annem kardeşimi doğurduğunda 31 yaşındaydı.Bence arada yaş farkının cok olması her yönden iyi oluyor emin olun..Aralarında kıskançlık olmuyor mesela büyüğü okumaya gittiginde kücügü yanınızda oluyor bu yonden de iyi..Cocugun abisi ya da ablası ona anne-baba gibi destek cıkabiliyor bunun gibi örnekler verebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?