Çocuklarının arası 10 yaş civarı olanlar...

Benim kardesimle aramda 12 yaş var ama iyikide olmus dedim ben hep o simdi benim küçümen bebeğim koca kazik oldu ama hala bebekis gibi severim onu iyiki yapmislar annemler bana kardes inanin tek çocuk olmak hiç güzel birsey degil kendinden cok küçükde olsa tek olmaktan iyidir insana destek oluyor kardes i oldugu bilmek. Benim babam kızım bana yeter baska cocuk istemiyorum diyodu ama beim israrimla geldi tek kardesim dunyaya:) çocuğunuzu kardesden mahrum birakmayim bence sağlığınız el veriyorsa tabiki..

Ablam 13 yıl aradan sonra 2. çocuğunu dünyaya getirdi.Evet sosyallik açısından ilk 2 yıl biraz zordu hep destek oldum ona.Ama hep diyoruz iyi ki olmuş ne kadar boş yaşıyormuşuz meğer diye.Bambaşka bir renk oldu.Kardeşler arası yaşı problem etme daha bilinçli oluyor kıskançlık olmuyor hatta şu an 6 yaşına geldi ve bir yere giderken ağbisinden daha iyi bir bakıcı bulamıyoruz 😊 korkma hiç çok güzel bir şey bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte tam da duymak okumak istediklerim. Doktorum tamam derse yapacağım ben. Hatta bu sene iyi nir tatil yapalım seneye tatile gidemeyeceğiz büyük ihtimalle diye düşünür oldum. Ben de daha iyi bir anne olacağımı düşünüyorum oğkumdaki kurallarım kasıntılarım olmaz herhalde. Ve nedense kızım olacakmış gibi hissediyorum. Çok teşekkür edeim cevabınız için

Maşallah Rabbim nasip ederse ben de oğlumu kardeşsiZ bırakmayacağım. Teşekkür ederim cevabınız için

Ablanız kaç yaşında doğum yaptı. Bir sıkıntı yaşadı mı hamileliğinde. Allah bağışlasın. Yeğenlerinizi

Ablanız kaç yaşında doğum yaptı. Bir sıkıntı yaşadı mı hamileliğinde. Allah bağışlasın. Yeğenlerinizi. Umut dolu mesajınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Ablanız kaç yaşında doğum yaptı. Bir sıkıntı yaşadı mı hamileliğinde. Allah bağışlasın. Yeğenlerinizi

Şu an 37 ama inanın kolay olur sizin için de

benimde kardeşimle aramda 10 yaş var. annem iyiki yapmış onu.annem 34-35 yaşındaydı kardeşim doğduğunda. çalışmaktan 2.çocuğa pek zaman bulamamışlar. ben hep istiyordum kardeşim olsun kardeşim olsun. sonunda oldu. tek çocuk olmak çok kötü çok zor bir şey, insan kendini yapayalnız hissediyor. anneme gelince çocuk bakmayı unutmuşum kardeşinle yeniden öğrendim derdi hep. bana sen kardeşinin küçük annesisin der, ben çok yardım ettim anneme bakma konusunda. şimdi de kardeşim her şeyini annemden önce bana danışır benimle yapar. eğer ilk çocuğunuza bir kardeş yapacaksanız bence arayı çok da açmayın derim ben. 10yıl çok da abartılacak yaş değil. çocuğunuzu kucağınıza alınca bütün endişeleriniz geçer gider. eve yıllar sonra yeni bir heyecan giriyor. o kadar güzel oluyor ki. hiç vakit kaybetmeyin bence...

Benden 10 yaş küçük bir kardeşim var.
Ailedeki herkesin yeri başka,onun yeri bambaşka benim için..
Can o,can
İyiki doğmuş...

Bende şuan sizin gibiyim ben 30 yaşındayım oğlum 9 yaşında eşim 39 yaşında ve 2. çocuk olsuk artık diyo..
40 olcam dedemi dicek bana diyo

Ama bana çok zor geliyo oğlum çok usluydu ki hala öyle..
Şimdi tekrar maması,gazı,uykusuzluğu,bezi
IIggghh çok zor geliyo çok

Sürekli erteliyorum bakim menapoza kadar yolu var

Sizlerden gelen olumlu cevaplar benim endişelerimi azalttı gerçekten. Hamileliğin son 3 ayı ve bebek bakımının ilk 6 ayı korkutuyor beni, o da geçer gider Allah'ın izniyle.
Tabi şu gerçeği de hiç unutmuyorum
Doktorum izin verirse
Teşekkürler

ilk cocugumda 40 çıkmadan dışarı çıkma..yok hasta olur soyle olur..ya nekadar kasmısım kendimi...kızımdada sosyal hayatım bitti sandım....ama hayır dogdu doğalı heryere gidiyorum....hiçde zor olmuyor insan herşeye alışıyormuş..üstelik çalışan biriyim...onuda rayına soktum sukur...siz nereye bebeğinizi oraya goturun...

Ben de oğlumda çok kasmıştım kendimi. Oğlumun beslenmesi uykusu iyi olsun diye kendinden çok ödün verdim. Allah nasip eder de 2. Olursa yurtdışına bile gideceğim onunla. O derece gözüm kara yani.
Allah bağışlasın yavrularınızı

Küçük kız kardeşimi 34-35 gibi doğurmuştu annem, tam 13 yaş küçük benden.
Kardeşimden çok kızım diyorum ben ona
Altını değiştirdim, ayağımda salladım kazık kadar kız oldu Allah uzun ömürler versin 11 yaşına geldi hala bebek benim gözümde.
Bence çoook güzel olur. Ben ilk annemin hamile kaldığını öğrendiğimde çok üzülmüştüm neticede evin en küçüğü bendim ve ablamla aramızda bir yaş vardı ikiz gibiydik üçüncü kardeş çok yabancı geliyodu. Doğunca bunların hepsi uçtu, uyansın ya diye başında beklerdik uyuduğunda

Yardımcınız varsa çok zorlanmazsınız zaten, kardeş mükemmel bi'şey.

13 yaş. Iyi ki yazıyorsunuz. Sağolun.
Yardımcım var. Tabi ona çok güvenmek de istemiyorum. O zamana ne olur bilinmez. Rabbim nasip etmişse ben de istiyorum bir bebeğim daha olsun.

Benim de kardeşimle aramda 10 yaş var.Annem kardeşimi doğurduğunda 31 yaşındaydı.Bence arada yaş farkının cok olması her yönden iyi oluyor emin olun..Aralarında kıskançlık olmuyor mesela büyüğü okumaya gittiginde kücügü yanınızda oluyor bu yonden de iyi..Cocugun abisi ya da ablası ona anne-baba gibi destek cıkabiliyor bunun gibi örnekler verebiliriz :)

benimde çocukların arasında on yaş fark var biri sinemaya gidelim diyor diğeri parka , biri dizi izliyor diğeri çizgifilm diye tutturuyor biraz zorluyorlar yani.

benimde çocukların arasında on yaş fark var biri sinemaya gidelim diyor diğeri parka , biri dizi izliyor diğeri çizgifilm diye tutturuyor biraz zorluyorlar yani.

Tabi bu da olayın başka bir boyutu. Yani tavsiye eder misin.

Bana göre az Yafa çok yaş farkı. Ikisinin de artıları eksileri var. Ara az olduğunda bir çırpıda bitmiş oluyor ama anne baba çok yıpranıyor. Ve çocuklar sadece bir arada büyüyor. Ebeveynler çok vakit ayırmıyor ikisine birden. Yaş farkı çok olunca da büyük kendini kurtarmış oluyor. İki çocuk da tek çocukmuş gibi ilgiyle büyüyor. Anne daha tecrübeli oluyor. Zaten ilk şık benim için geçerli değil artık.

Oğlum bugün sordu anne kardeşim için ne zaman doktora gideceksin diye...hala kafam karmakarışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…