çocuklu kadın kariyer yapamaz mı?

eskortlara sadece bakmış öyle diyor, yemedim ama sağlam bir rota çizmem lazım. daha dün okuldaki bayan arkadaşlarım bana hayran kaldıklarını böyle güçlü kadınları çevrelerinde gördükçe mutlu olduklarını söylediler. tabi bu kadar olan biten hiçbirşeyden haberleri yok.

Anlattığınız gibi güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsanız ki ailenizde en büyük destekçiniz derhal boşanın.Sizi çekemediği apaçık ortada.O da okusun mani bir durum mu var yok ?
adama zorla yüksek lisans yaptırdım,birlikte gidip gelelim diye. ama doktora asla yapmaz. zaten dil vs. yok, uğraşmaz o.

33 yaşındayım. bittiğinde 36 olacak. doktora grubundaki sınıf arkadaşlarımda benzer yaştalar. ben eski adıyla yardımcı doçentlik için çabalıyorum. birde hepsini geçtim iki günü eşit olan zarardadır benim için. sürekli yeni şeyler öğrenmek istiyorum. kendi alanım çok ilgimi çekiyor. ya hepsini geçtim bende bir bireyim , hiç mi bu hayatta kendim için birşeyler yapmak istemeyeceğim. her istediğimde bu adam hep böyle mi yapacak.

Neden eşyalı ev arıyorsunuz
Evi birlikte almışsınız evden çıkmayın o gitsin
Yok bu evde duramam diyorsanız eşyalarınızı alın
O kadar sindirmişki sizi ayrılığı planlarken bile sadece kendinizi zora sokuyorsunuz

Size yapilan bunca seyi sineye cekip, doktoraya izin vermiyor diye mi hayiflanip bosanmak istiyorsunuz? Eskort aramak mi dersin,maddi manevi somurulmek mi..

ona göre tüm bu değişiminin tek suçlusu benmişim, ben onu dinlemiyormuşum, onu erkek yerine koymuyormuşum. evde o ne derse o olmalıymış

Oha şaka mı yaaaa???? Hepten çıldırdım şimdi, bence boşanmakla kalmayın maddi manevi tazminat davası açın bu pisliğe. Bu nasıl bir vicdansızlık

defalarca söyledim gitmiyor evden. keşke gitse. beni göndermek için yapıyor bunca şeyi

defalarca söyledim gitmiyor evden. keşke gitse. beni göndermek için yapıyor bunca şeyi
Madem öyle sizde ona mobing uygulayın
Hiçbir işini yapmayın
Eve yaptığınız ne masraf varsa bölüştürün
Masrafları ona yükleyip para biriktirin

Bu arada ev ortaksa ne zaman aldınız bilmiyorum tapudan aile şerhi koydurun satamasın bizden habersiz.

Kesinlikle adamın ne çocukların bakımına ne evin işlerine yardımı yok ki
Onları geçtim maddi olarak bir katkısı bile yok
Aldatması var illa yatak döşek olmasına gerek yok
Öyle bir arayışa girmiş fırsatını bulursa yapacak
Ayrica ortak hesabi boşaltması daha oturulan evi habersiz satmaya çalışması da bir aldatma türü
Üstelik sürekli eleştirip konu sahibine ve cocuklara hakaret edip psikolojilerini bozması en onarilmayacak hasari bırakıyor

Zaten konu sahibi de demiş memuriyetinden korktugundan şiddet uygulamamis yoksa onu a en az 40 kere yapmıştı

Konu sahibi bu adamin ne yararı var da bosanirsam tek kalacağım nasıl yapacağım diye düşünüyorsun

Yazık ya gercekten .
Biraz da ezik hissediyor galiba o da okusun madem ezik hissediyor .
Bende yüksek lisans yaouyorjm bende ilerisini düşünüyorum Eş destek olmasa gercekten çok zor . Hele de çocuklar varsa

Bu arada ev ortaksa ne zaman aldınız bilmiyorum tapudan aile şerhi koydurun satamasın bizden habersiz.
Bir gün eve bir geldim adam benden habersiz evi satıyor. Emlakçı ve alıcılar evde. Hemen ertesi gün şerh koydum zaten

Bir gün eve bir geldim adam benden habersiz evi satıyor. Emlakçı ve alıcılar evde. Hemen ertesi gün şerh koydum zaten

O an alıcıları emlakçıyı ve eşinizi evden kovmadınız mı? Bu nasıl bir şey ya?
Ciddi manada soruyorum bu evliliğe devam etme motivasyonunuz nedir?
Sizi bir şekilde mutlu eden bir noktası olmalı yoksa anlattıklarınızda sizin çıkarınıza olan hiçbir nokta yok. Daha çok hayatınıza maddi manevi yük olan bir erkek var.

Niye size bu kadar tepkili. DoktorDoktor yapmanızı istememek için nasıl bir eziklik içinde acaba. Ben çok güçlü bir kadın gördüm sizi. Üzülmeyin. Siz gidin bir avukat ile görüşün. Şu ortak eve şerh koyuyorlar hemen. Önce onu halledin. Boşanmak zorunda değilsiniz ama size önerim bu adamı çekmeyin. Yani gizli ders çalışmayın. Açık ve net olun. Ben ders xalisacagim huzursuzluk çıkarırsan buyur kapı orada. Kızın ödevleri dersleri bundan sonra sende. Huzursuzluk çıkarırsan yallah ananin babanin evine diyin bence. Kendine gelsin. Gelmezse boşanıp rahata erin. Sen gizli yaptıkça aptalca değil görüyor ezdiği için daha kolay eziyor. Sen bir dik dur önce. Çirkeflik yaparsa haddini bildir ki yapamasin

Bunun adı psikolojik şiddet.
Buna izin vermeyecek karşı duracak, sanki suçluymuşsunuz gibi elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak onu susturmaya çalışmayacak olan sizsiniz.
Şunu kabul etmelisiniz ki; siz günün 24 saati eşiniz sussun diye çabalasanız yine konuşacaktır çünkü kompleksli ve sizi kaldıramamış.
Yani benim buradan baktığımda gördüğüm bu..
Kendi kişisel gelişiminize, kariyerinize yatırım yaptığınız, yerinizde saymadığınız için suçlu değilsiniz.
Mükemmel eş, mükemmel anne olmak zorunda değilsiniz. Hiç bir şeyde mükemmel olmak zorunda değilsiniz.

Neden istemiyor biliyor musun? Sen doktorayi birirsen senden asagida olacagini dusundugu icin. Asagilik kompleksini boyle bastiriyor. Seni asagulara cekerse kendinin uste cikacagini saniyor. Oysa altinin degeri degismez.
Evliliginizi bence yavas yavas sorgulayin. Cunku evlilik paylasimdir. Oysa tum yuk sizin uzerinizde. O sadece sefa suruyor. Hic sorumluluk almiyor

Zaten her şeyi tek başına üstleniyorsun. Bu adamdan boşanırsan extra bir yük binmez ki senin üzerine. Aksine ev daha az pislenir, daha az yeri temizlersin; daha az ütü yaparsın; bir tabak daha az yıkar, bir giysi daha az katlarsın. Psikolojik ve maddi rahatlama da cabası. Yükün azalacak yani. Kesinlikle net ol ve boşan.

Gerizekali erkekler. Kadinlarin guclu olmasini kaldiramiyorlar cunku kendilerini iyice aciz hissediyorlar. Bosarsa bosasin .! Sen onun cevresindekiler gibi koca da koca diye olen herseyi bi kenara birakacak kul kole olacak kadinlara benzemiyorsun ne yazik ki.. kendi hayatini ciz. Doktorani da yap. Biliyo musun ben de yuksek lisans tezimi teslim etmeye cok yaklastim. 1.5 yasibda bi bebegim var ve cok huysuz nazli,uyku duzeni olmayan ve bana nerdeyse bagimli bi kiz.. Zor onunla yazmak etmek odaklanmak.. esim guya sozde destek elinden geldigince yaoiyor biseyler ama elinden gelemiyor yani bilmiyorum ben bile kendimo cok yalniz hissettim bu surecte sen nasil hissetmeyesin.
Birine bagli olmasin senin yapacagin seyler ha olacaksa da bitek cocuklarina bagli olabilir baska birine degil.
Seni cekemeyen su adami da birak naparsa yapsin. Sen su surecte doktorana odaklan. Bosaniyosa he dersin bosanmiyosa he dersin ki zaten turlu pislikler yapmis. At gitsin bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…