• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu ve 2.evliliğini yapan arkadaşlar bakabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Ben 5 ay önce yeniden evlendim velayet davası açtı oğlumun babası çocuk bir ayın 15 20 günü benimle beraber
Uyku düzenini oturtuyoruz babaanne çocuğu gece uyutmadigi için düzen yine bozuluyor dün getirdim inanın sabah 8 saat ve gece 2 den öğlen 2.5 buçuk a kadar 13 saat kadar uyudu
Ailem velayet ten vazgeç çocuk yanına devamli gelir velayet sana geçerse eşinle aran bozulur babası da zaten nafaka falan yatirmaz (3 sene hiç yatırmadı icra yoluylada almak istedim ama ayrı dava açacak gücüm yok)
Olan sana olur eski kocan o kadınla Cafe avm tatil de geziyor sen çırpınıp duruyorsun diyorlar

Gercekten eşimle aram bozulur mu bir süre sonra yani cicim ayları bitince gözüne batar mı oğlum
Siz neler yaşadınız bu süreçte malesef bide rahatsızlandım yaşadıklarımdan ötürü gücum tükendi Dr araştırıyorum uyku uyuyamıyorum vücudum şişiyor kemiklerim kirpiklerim saç diplerim bile ağrıyor
Her gece oğlum a ne olacak eşim istemezse kötü davranırsa ne yaparım bir işe gireyim dedim iş yok çocuğa ailem bakmıyor bakıcı da çok istiyor

ÖNEMLİ :Arkadaşlar sırf yorum yapmak bol keseden atmak için kendi mutsuzluğunu burada yorum yaparak eleştirerek kapatmaya çalışanlar yazmazsa sevinirim kaldı ki o yorumları cevaplamayacagim

Son düzenleme:
Diyelim ki kocanız istemedi çocuğu ne olacak yani?
Bosanirim galiba ama ben 2.evliliğini yapan çocuklu arkadaşlarımin tecrübe ve yaşadıklarını merak etmiştim
Bosanmayi yaşamış biri olarak diyebilirim ki berbat birşey 3 yılı bide bana sorun çocuğuma bakmak istemeyen bir aileyle neler yaşadığımı bir düşünün

kötü davranmaz umarım çocuğunuza çünkü aileniz velayeti ver diyor ama verirseniz daha mı iyi bakılacak belki orda da eşinizin görüştüğü kadın kötü davranacak zaten uyku düzeni bozuluyor yazmışsınız sizden daha iyi ilgilenirler mi boşanma ile ikinci evlilik arasında ne kadar zaman var

Birinci dereceden tanıdığım bir kadını söyleyim.
Kocasına velayeti verdi , aylık nafaka gelecek mi diye uğraşmadı.
Adamlar velayeti bir koz olarak görüyorlar alsınlar üstlerine siz zaten istediğiniz zaman görebiliyorsunuz çocuk üvey baba ile büyümek ister mi o da bir soru işareti sonuçta

kötü davranmaz umarım çocuğunuza çünkü aileniz velayeti ver diyor ama verirseniz daha mı iyi bakılacak belki orda da eşinizin görüştüğü kadın kötü davranacak zaten uyku düzeni bozuluyor yazmışsınız sizden daha iyi ilgilenirler mi boşanma ile ikinci evlilik arasında ne kadar zaman var
Çocuk o kadını da babayı da görmüyor kadın istemiyor
Babanne de kalıyor bende kalmadığı günlerde ben eşimle boşandıktan 2.5 yıl sonra tanıştım şükür ki çok iyi davranıyor oğluma ama korkular işte

Öncelikle yeni eşiniz sizinle evlenirken çocuklu bir kadın olduğunuzu biliyordu. Siz de evlenirken bir anne olduğunuzu biliyordunuz. O yüzden aklınızı başınıza alın, “yeni eşim çocuğuma kötü olursa ben bu evlilikte yokum, çocuğum mutlu olursa ben de mutlu olurum” u kendinize tekrar tekrar söyleyin. Gerekirse yeni eşinize de söyleyin.

İkinci olarak çocuğunuzu babasına bu kadar sık yollamayın. Aynı şehirde 2 haftasonu hakkı vardır zaten, bu da 2 gece demek. Madem uyku düzenine dikkat edilmiyor, mahkeme ne diyorsa ona göre yollayın.

Üçüncüsü, çocuğun yanı anne yanıdır. Eski eşiniz velayet davası açsa da bir şey elde edemez.

Dördüncüsü, nafaka için dava açmak zor değil. Gerekirse hacizle alın. Çocuğunuzun hakkı sonuçta.

Birinci dereceden tanıdığım bir kadını söyleyim.
Kocasına velayeti verdi , aylık nafaka gelecek mi diye uğraşmadı.
Adamlar velayeti bir koz olarak görüyorlar alsınlar üstlerine siz zaten istediğiniz zaman görebiliyorsunuz çocuk üvey baba ile büyümek ister mi o da bir soru işareti sonuçta
Oğlum la konuşmayı çok denedim pedagog yardımı da aldım ama çocuk ne annemi istiyorum be babamı istiyorum diye net bir cevap vermiyor mahkemede aynı şekilde cevap vermiyor

Siz bu konuda zaten sürekli konu açıyorsunuz. Herkes kendi fikrini yazıyor neden sadece istediğiniz tarz yorumları onayliyosunuz? Belki hoşunuza gitmeyen yorumdadır doğru olan .
Konuya gelince eşiniz zaten çocuğunuza karşı şimdiden antipatik hale gelmiş,diğer konunuzdan biliyorum. Velayeti almanız evet eşinizle aranızda sorun yaratir .Ama secim sizin

Siz bu konuda zaten sürekli konu açıyorsunuz. Herkes kendi fikrini yazıyor neden sadece istediğiniz tarz yorumları onayliyosunuz? Belki hoşunuza gitmeyen yorumdadır doğru olan .
Konuya gelince eşiniz zaten çocuğunuza karşı şimdiden antipatik hale gelmiş,diğer konunuzdan biliyorum. Velayeti almanız evet eşinizle aranızda sorun yaratir .Ama secim sizin

Çünkü aslında çocuğu babaya vermek istiyor da ondan.

Öncelikle yeni eşiniz sizinle evlenirken çocuklu bir kadın olduğunuzu biliyordu. Siz de evlenirken bir anne olduğunuzu biliyordunuz. O yüzden aklınızı başınıza alın, “yeni eşim çocuğuma kötü olursa ben bu evlilikte yokum, çocuğum mutlu olursa ben de mutlu olurum” u kendinize tekrar tekrar söyleyin. Gerekirse yeni eşinize de söyleyin.

İkinci olarak çocuğunuzu babasına bu kadar sık yollamayın. Aynı şehirde 2 haftasonu hakkı vardır zaten, bu da 2 gece demek. Madem uyku düzenine dikkat edilmiyor, mahkeme ne diyorsa ona göre yollayın.

Üçüncüsü, çocuğun yanı anne yanıdır. Eski eşiniz velayet davası açsa da bir şey elde edemez.

Dördüncüsü, nafaka için dava açmak zor değil. Gerekirse hacizle alın. Çocuğunuzun hakkı sonuçta.
Eşim e çocukla ilgili birşey olursa tercihim çocuk dan yana olur dedim
Babayla görüşmüyor oğlum çok ağlıyor babanne ye gideceğim kalacağım diye gönderiyorum 3 4 gün kalıyor bazen 1 hafta geri geliyor icra yoluyla denedim ama alamadım avukat yeni dava açman lazım dedi nafaka için ama maddi durumum yok
Çocuğumu ben yanımda istiyorum zaten 3 yıldır tek çabam bu kadar yıpranma bu yüzden

Çünkü aslında çocuğu babaya vermek istiyor da ondan.
Kalbimi mi açıp okudunuz?
3 yıl bu kadar çırpınmaz en başta verirdim yada ilk velayet davası açılınca
İşte bu yüzden bazı yorumları istemiyorum çünkü herkes yaşadığını bilir bilmeyende bol keseden atar eleştirir anneliğine kadar laf eder kötü anne ilan eder

Bosanirim galiba ama ben 2.evliliğini yapan çocuklu arkadaşlarımin tecrübe ve yaşadıklarını merak etmiştim
Bosanmayi yaşamış biri olarak diyebilirim ki berbat birşey 3 yılı bide bana sorun çocuğuma bakmak istemeyen bir aileyle neler yaşadığımı bir düşünün

Açıkçası kocanızın istemiyorum demeye hakkı yok,siz çocuğu gizlemediniz... eğer iş,meslek sahibi bir kadınsanız korkmanıza da gerek yok... aileniz çocuğunuzu istemiyorsa da siz çocuğunuzla bir aile olup onlara sırt çevirebilirsiniz... ve ayrıca kocanıza da korkularınızı hissettirmeyin,yoksa bunu kullanıp çocuğu istemiyorum demeye başlaya bilir

Çünkü bazıları ne yaşadığımı bilmeden psikolojimi bilmeden beni kötü anne ilan ediyor kötü ilgisiz bir anne olsam çoktan vazgeçerdim ben 2. Evliliğini yapanlardan biraz destek tecrübelerinden faydalanmak için açtım konuyu
Hani damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali

boşanmış iki çocuklu bir anne olarak yazıyorum ki çocuğun yeri annenin yanıdır.

çocuk baba mı anne mi tercih edemiyor çünkü baba yok ki yerine babanneyi seçmek durumunda...

velayet davasına bunu sunabilirsiniz anne baba hayatta iken neden babanne ile kalsın.

aileniz sizi yanlış yönlendiriyor canınız ciğeriniz babannede kalacak sizde kocanızın koynunda mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz.

sizi seven çocuğunuzla sevdi..

İşte bu yüzden bazı yorumları istemiyorum çünkü herkes yaşadığını bilir bilmeyende bol keseden atar eleştirir anneliğine kadar laf eder kötü anne ilan eder

Yazdığımin arkasındayım. Sizin kendinize göre yorumladiginiz beni bağlamıyor

Çocuğunuzun babasından 3 yıldır ayrı olabilirsiniz
Ama 5 aydır yeni bir eşiniz var,kaldı ki önce ki konulara bakılırsa 5 ayda yeteri kadar üzmüş sizi.Simdi çocuğun velayetini kötülediğiniz eski eşe vermeye çalışmanız da manidar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X