Çocuklukta tecavüz.

geçmiş olsun, umarım en kısa sürede atlatır sağlığına kavuşursun. bence konuşmaya başlayarak çok önemli bir adım atmışsın zaten.

Geçmiş olsun canım
Hipnoz olayını düşünmelisin,işe yarayacaktır inş
Yaşadıkların zor ve tahammül edilemez şeyler
En kısa zamanda atlatmanı dilerim

çok iyi bir doktor bulmanı öneririm sana, yurtdışı için bir şey diyemem ama türkiye'de olsan isim verebilirdim. bunla ilgili yazı dizisi yayınlıyor ayşe arman bir kaç gündür onu okudun mu bilmiyorum

burdan bakabilirsin

Köşe Yazarları - Tüm Hürriyet Yazı Arşivi ile Eski Yazılar Burada - Ayşe ARMAN

Canım, çok zor bir durum ama hiçbir dert çözümsüz değil. Tedavi olmalısın, iyi bir doktor, düzenli tedavi eminim çok işe yarayacak. Tek değilsin.Bunu, benzerlerini, farklılarını yaşamış çok insan var maalesef. Hepimizin hasar görmüş bir yanı var.Tedaviyle beraber maneviyata yönelmek iyi gelir diye düşünüyorum. Şahsen beni, ilahi adalet ve Rabbimin huzurlu güvenli desteği kadar hiçbir şey rahatlatmıyor.

geçmiş olsun, umarım en kısa sürede atlatır sağlığına kavuşursun. bence konuşmaya başlayarak çok önemli bir adım atmışsın zaten.

Geçmiş olsun canım
Hipnoz olayını düşünmelisin,işe yarayacaktır inş
Yaşadıkların zor ve tahammül edilemez şeyler
En kısa zamanda atlatmanı dilerim

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH umarim atlatirsin bu durumu

Çok teşekkür ederim.
Bence de en önemli adım konuşmaya başlamak... Ben iyileşeceğime inanıyorum. Türkiye gibi bir yerde mümkün olmasa bile bana 6 yaşımda yaşattığı iğrençlik yüzünden bugün 19 yaşında yetişkin bir insan olarak hala izlerini taşıyor ve hala kabuslarıma giriyorsa bunun hesabını mahkemede soracağım...

Travma sonrasi stres bozuklugu teshisine bende uygun oldugumu dusunuyorum zaman zaman
Bende dogumda kizimi kaybettim
Zaten bu hastalik 1. Derece yakin ozellikle evlat kayiplarinda tecavuz iskence bu tarz buyuk olaylarda ortaya cikabiliyor
Tabi ben senden buyugum biraz daha olgun dusunebiliyorum ama tavsiyem
Kendine bir ugras bul
Arkadslarinla gez
O anlar gozunun onune gelince baska sey dusun
Ama arada uzuntunu aglayarak kus
Bunlarin cok faydasini goreceksin emin ol
Ama beynini dusuncelere daldirma
O yuzden ugras bul surekli
Bulmaca puzzle el isi ev isi spor arkadslarla gezmek ne olursa tamammi
Gecmis olsun simdiden
Unutma beynine hakim olabilirsin imkansiz degil bu

Cok cok gecmis olsun..
Hipnozla tedavi bu sekilde bilincaltina yerlesen anilari temizlemeye yardimci olyor diye biliyorum ben..
İnsallah sorunun cozulur..

bu gibi adamların kökü kurusun ya ölsünler.6 yasında bı cocuga nasıl böyle bısey dusunulur .6 yası bırak 26 bıle 36 46 bıle olsa rızasız nasıl bı vıcdanla yapılır.2 dkcık zevk ıcın hayatınızı kabusa cevırmıs.kendı rahat rahat gezıyodur belkı belkıde kaç kısıye daha yasattı bu sorunları.su dkdan sonra bu durumu doktorunuzun söyleyecegı sekılde uunutmanız lazım.burda sızın hıcbır sucunuz yok zaten hatırlamamak sıze cok sey kazandırıcaktır hafızadan ıstenmeyen bu olaylar silinebiliyorsa sildirtin derim.hatırlamamaya calısın artık bu durumu o adamda hakettıgı cezayı bulucaktır bu dunyada olmasada ötekı dunyada.ilahi adalete inanırım.

Canım geçmiş olsun. Bu tür konularda tamamen doktorların söylediklerine itibar etmek gerekir. Bizim söyleyeceğimz her şey
havada kalır. Belki yanlış yönlendiririz daha ters tepki yaratabilir. Sonuçta bir hastalıkdan bahsediyorsun..

Ama Eğer o kişinin kim olduğunu bulman sana yardımcı olacaksa ailenden biri ile bu konuyu konuşabilirsin.Yani o dönemde orada yaşayan ve böyle bir şeyi yapabilecek olan kişiyi ailen ,annen vs az çok tahmin edebilir ,yada daha önce vukuatı varsa bu kişinin dedikodusu falan olmuştur belki.Annene falandamı anlatmadın acaba?? Sürekli saklamak ve hiç konuşamamakta acaba içinden söküp atamamana neden olmuş olabilirmi ??

öncelikle ALLAH yardımcın olsun çok ama çok geçmiş olsun, arkadaşalarımın da dediği gibi kesinlikle iyi bir doktor ile tedavine devam etmelisin. hipnoz yönteminin de bunun uzmanları tarafından yapılınca iyi bir sonuç verdiğini biliyoryoruz . Kesinlikle o zamir bulamadığım şahısı hatırlamaya çalışmalı ve mahkemede hakkını aramalısın. yazmanın çok iyi bir hatırlama yöntemi olduğunu düşünüyorum. yazarak hatırlamaya çalışsan?? mesela o günü sabahtan itibaren aklına gelen en basit ayrıntılarıyla yazmaya başlasan aklına gelmeyen yerleri boş bırakıp akşama kadar... ertesi gün tekrar yazsan tekrar tekrar derken herseferinde hatırladığın ayrıntıların artabileceğini düşünüyorum. bir hatırlama yöntemi olarak işine yarayabilir belki. haklı davanda sana kolaylıklar diliyorum

Ailen bilmiyor mu bu olayı? Yani küçücük bir kızın bu olayı yaşadıktan sonra anlaşılmaması zor gibi :26:
Allah yardımcın olsun ilahi adalete güven...

Son düzenleme:
Cnm Cenabi Hak cumlemizi korusun ve Allahtan dileyim tum boyle pislikleri hem bu dunyada hemde diger dunyada mahvetsin . Ama senin durumunu ailen nasil farketmedi be yavrum.

Başınız sağ olsun. Sanırım bu tavsiyeye uymaya çok ihtiyacım var ama maalesef bulunduğum yerde hiç arkadaşım, birlikte bir şeyler yapabileceğim kimse yok. Bu yüzden bu hastalığın bunca yıl ilerlediğini düşünüyorum.

Cok cok gecmis olsun..
Hipnozla tedavi bu sekilde bilincaltina yerlesen anilari temizlemeye yardimci olyor diye biliyorum ben..
İnsallah sorunun cozulur..
Evet, biraz araştırdım, regrasyon ve hiperamnezi ile mümkünmüş...

Bir suçum olmadığını biliyorum ama kendimi hep suçlu bulmuştum o yaşımdan beri...

Kimseye anlatmamıştım. Anneme anlatsaydım neler olurdu bilmiyorum. Belki üstünü kapatmaya çalışırlardı bunun. Sahiden bilmiyorum, tek başıma duruyorum burda.

Çok uzun zaman geçti üzerinden ama bir kısmını hatırlıyorum o gün yaşadıklarımın. Bir faydası olmadı, beni daha da yıkıntıya uğrattı sadece.
Teşekkür ederim
Konuyla alakasız olacak ama adam hiç yargılanmadı mı?
Hayır, kim olduğunu bilmiyorum ki. Hatırlamıyorum.
Ailen bilmiyor mu bu olayı? Yani küçücük bir kızın bu olayı yaşadıktan sonra anlaşılmaması zor gibi :26:
Allah yardımcın olsun ilahi adalete güven...
Hayır bilmiyorlar... Söyleyemedim hiç. Şimdi de söyleyip söylememe konusunda tereddütteyim.

Cnm Cenabi Hak cumlemizi korusun ve Allahtan dileyim tum boyle pislikleri hem bu dunyada hemde diger dunyada mahvetsin . Ama senin durumunu ailen nasil farketmedi be yavrum.

Ailem gelişmiş insanlar değil maalesef. Bu durumu nasıl karşılardı bilmiyorum bile. Üstünü kapatmaya bile çalışabilirlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…