- Konu Sahibi denizeskisi
-
ne zamandan beri bu yaşadığın olayla ilgili doktora gidiyorsun tatlım ?
ailen sana niye böyle büyük bi travma yaşadığını sormadı mı peki kızım neyin var ne oldu neden bu kadar üzüldün vs gibi
Okurken çok sinirlerim bozuldu,gözlerim doldu.
Allah yardımcınız olsun.
Tedaviyi kabul etmeniz ve başlamanız bile çok önemli bir adım.
Umarım en kısa zamanda o günleri tamamen beyninizden silersiniz.
Bu konuda uzman değilim tabii,ama kendimi sizin yerinize koyduğumda sanıım hipnozuda denerdim.
Canım ya, bunca yıl böyle bir derdi nasıl tek başına taşımışsın sen...inşallah tedavilerinden çok çabuk, çok iyi sonuçlar alırsın. Nerede yaşıyorsun? Okuyor musun? İyi, gerçek arkadaşlıkların olsun, onlarla sıkıntılarını unut.
Daha çok gençsin. Güzel bir gelecek seni bekliyor. Bunların hepsini arkanda bırakacağına inanıyorum ben.
Benim gibi bazi arkadaslarda sorular yoneltmisler sanacok ozur dilerim soru sordugum icin , farkina simdi variyorum ..senin icin ne yapabiliriz ? Sana nasil yardim edebiliriz ? Dua edebilirim ancak baska bisey elimden gelmez ozellikle istedigin bisey var mi
Ayrıca bunu biliyolardı ve konuyu ört pas ettiler mi o zamanlar diye de çok merak ediyorum...
canım benim senin ne suçun olabilir bu konuda 6-7 yaşında sen bi çocuksunn...
kendini asla suçlama ortada bi suç var oda sana bu kötülüğü yapan sapık insanın...
Ahh cnm neler yasamissin ve yasiyorsun belki biliyorlardi kim bilir , ama yalan soyledigini dusunmezler herhalde cunki zayiflamissin hastasin bunun normal bir durum olmadiginin farkindadirlar herhalde
biliyormusun sen cok cok güclu bir insansin kendinle gurir duy bu yasadigin seyi unutmaya calis aklina getirme güzel seyleri dusun erkek arkadasinls evlenmissin ona yemek yapiyorsun minicik parmaklari olan bir kizin olmus bakmisdin hersey gecmis gitmis moralini ancak sen isyersen yükdek tutabilirsin o yüzden senden baska kimse sana yardim edemez
Suçlu olmadığımı biliyorum. Ama içinde yaşadığım ortam sahiden çok gerici... Başka bir konu olacak bu belki ama, yakın çevremizde eski erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğrayan bir kız vardı. Sonra başkasıyla nişanlandı ve evlenmek üzereyken eski erkek arkadaşı nişanlısına bunu göğsünü gere gere anlatıyordu. Adam kızı terk etti. Tecavüzcüsü şu an başka biriyle evli ve el üstünde tutuluyor. Ne olduysa kıza oldu.
Yok cnm olur, olan o adama da olur, hemde aheste aheste ...
Suçlu olmadığımı biliyorum. Ama içinde yaşadığım ortam sahiden çok gerici... Başka bir konu olacak bu belki ama, yakın çevremizde eski erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğrayan bir kız vardı. Sonra başkasıyla nişanlandı ve evlenmek üzereyken eski erkek arkadaşı nişanlısına bunu göğsünü gere gere anlatıyordu. Adam kızı terk etti. Tecavüzcüsü şu an başka biriyle evli ve el üstünde tutuluyor. Ne olduysa kıza oldu.
Yok cnm olur, olan o adama da olur, hemde aheste aheste ...
Olsun olsun da, çevresinde onu pohpohlayan geri kalmış insanlara olsun en çok... Eğer onlar olmasaydı şu an zaten cezasını çekiyor olurdu belki.
çok üzüldüm yaşadıklarına umarım tedavin iyi snuçlanır ..unutamazsan bile artık kabusun olmaz hayatında..
ben bilir kişi değilim tedavi olduğun kişi daha iyi bilir ama ailenin bilmesi senin bu sorununa yardımdan çok yük olur gibi geldi
yani daha çok canını sıkmasınlar bişeyleri yoluna koymaya başlamışken.
Bu konuda sizinle aynı düşünüyorum ben de. Çok kez denedim karşıma alıp anlatmayı, ama sonrasında olacaklardan hep korktum. Sanki şimdi iyi de, anlatınca daha da kötü olacakmış gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?