Çocukmuşum gibi saklıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başın saolsun
Sen hiç telde konuşurken dedemlede görüşüyüm demedin mi bu zamana kadar

Dinleniyor, hasta zaten yorgun vs diyorlar ne bileyim çok işkillenmedim açıkçası yorgun oluyordu hep
Çok sık uyuyordu
Ama iyiye gidiyor demişlerdi
Son anda pat öğrenmişler ki kemiklerine sıçramış

Ben halbuki gitmeden söyledim anneme bir şey olursa söyleyeceksiniz bak saklamak yok diye
O da tamam demişti

Başınız sağolsun...

Ne sıklıkla arayıp sorardınız dedenizi?

Başınız sağ olsun ,mekanı cennet olsun.

Cevremizdekileri herkesi, kendimizi bile unutuyoruz her an gidebilecegimizi. Ne garip, sürekli hatırlıyor olsaydık yaşamak zor olurdu galiba.

Uzaktayken gelmek imkansizken soylemeyemiyor insan. Orada yalnızken daha bir yalnız oluyor insan çünkü. Sizi düşünmüşler

Annenizin haber verirken ki hali bir garip geldi, pat diye , üzgünken insan donuyor Belki ondandir

Başın sağolsun, hayat böyle işte anlık, sen üzülmeyesin diye yapmışlar bunlara takılma başsağlığına gidilmesi gereken yerlere gidip son görevlerini yapmalısın

Doğru aslında bilsem ilk günden giderdim.
Orada olsam yerimde durmak zor gelirdi.
Benim güzel son anlar geçirmemi istediler sanırım.
Sakinleşince biraz mantıklı geldi şimdi.

Bana normal geldi . Eşim de yurtdışına çıktığında biz de bazen çok zor şeyler yaşıyoruz kendim tek başıma üstesinden geliyorum arıyo konuştuğumuzda herşey yolunda sen bizi merak etme diyorum . Ha keza ölüm yani olmuş bitmiş bi durum elbet sevdiğinin birinin vefatı acı verir ama ben de yurtdışında olan birine üzücü haberler verilmesini doğru bulmuyorum. Durumun normalleşme sürecini uzatıyor ve acıyı derinlestiriyor ki ben biri hastaysa vefat etmişse neyse onu dolandirmadan söyleyen bi insanım öyle üzücü haberler verirken lafı kırk yerden dolandırmak beni rahatsız ediyor dolandiranlar da rahatsız ediyo. Buna rağmen sevdiklerinden uzakta olan insanlara üzücü haberler verilmemesi normal . Yaşınızlan alakalı gibi değil bence

Teşekkür ederim.
İyi ki konu açmışım o zaman anneme yüklenmeden, kızdım çünkü. Belki ona değil de işte duruma kızdım.
Madem iyiydi, madem iyileşiyordu neden diye.
Of neyse.
Ama haklısınız.
Rol yapan için daha zor olsa gerek zaten, biz bir şeyden habersiz devam ediyoruz ama siz acıyla baş edip bir de belli etmemeye uğraşıyorsunuz.

Basin sagolsun..Yinede sasirdim duymadigina. Baska akraba falan yokmu.. hani herzaman bir patavatsiz vardir ya ailede.. birden soyleyiverir...
Nebilim artik sosyal medyadada hersey paylasiliyor.. sasirdim..

İlk verdiğiniz tepki normal kabul edilebilir.cunku sevdiğin birini kaybetmek zaten acı bi durum. Şuan daha doğru analiz edebiliyorsunuz. Allah sevdiklerinize hayırlı güzel bi ömür versin sağlık sıhhat versin yokluklariyla sınamasın

Ennn nefret ettiğim şey ya bu. Üç saatlik mesafedeyken babamın kalp krizi geçirdiğini iki ay sonra yengemde yemek yerken öğrenmiştim. İnanın günlerce ağladım o şekilde atlatması daha zor oluyor. Ve artık sürekli şüphelenir oldum, evden uzaklaşınca birisine bir şey olacak da saklayacaklar diye...

Basın sagolsun uzak oldugun ıcın soylememıslerdır. Ama insan ne olursa olsun soylemeli kac yasında kızsın. Kaldırabilir her insan acıyı.

Başın saolsun

Kuzen vs yok mu sosyal medya aşığı

Yani artık her vefat edenin fotosunu koyup Canım dedemi/nenemi kaybettim vs paylaşımları bol da

Annen söylememekte haklı

Lakin geldiğinde ilk gün söylemeli idi

Yani şimdi ülkeye döndü kaç gündür bu durumdaki anneannesine uğramadı olmuş

Annene bir şey deme o da tam bilememiş ne yapılacağını

Ya bu bende de oluyor, böyle bir anksiyete geliştirdim.
İngiltereye gittiğim ilk hafta annemi düşünüp ağlıyordum, arayıp soruyordum sürekli skypeta iyi misin diye çünkü tansiyonu olduğunu saklamıştı.
Arada dürtüklüyor içimden bir ses bir şey olduysa da söylemiyorlarsa diye kurcalıyorum sürekli.

Evet ayıp oldu 1 haftadır burada yayılıyormuşum gibi.
Gerçi şeyden olabilir ben tezimi yetiştirmeye çalışıyordum dün anneme bitirdim dedim bugün patlattı.
Onu düşünmüş demek ki odaklanamam diye.
Teşekkür ederim...

Başın sağolsun canim,keşke söyleselermis annenler,deden vefat ettiginde gelemesende aynı anda sen orda, onlar burda yaşardınız acinizi,telefonda bile olsa destek olurdunuz birbirinize o şekilde atlatirdiniz o ilk acılı günleri

Ama anneni de anla bı yandan,kızma ona,yurt içinde olsan neyse ama yurt dışında kilometrelerce uzaktasin kiyamamistir sana,ve o an rahatça acısını yaşamak istemiştir bide aklı sende kalsın istememistir belki de canimm
Kabri nur mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun. Yaşla alakalı değil bence. Bu yıl 30uma girdim, neler neler saklanır benden de. Babamın ameliyat oluşu, kardeşimin kaza haberi, annemin acillik oluşu.. Aramızda 1300 km oluşunu ve panik olmamam için söylemediklerini bahane ederler. Ne kadar yapmayın böyle desem de nafile, saklanıyor malesef. Ben de babaannemi kaybetmiştim yıllar önce, hamileliğimden dolayı sakladılar Konuş konuş boşuna..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…