- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
allah kolaylık versin elbetteki zor özlemen çok normal ama pırlanta gibi üç evlat birden yetiştirmişsin büyütmüşsün merak etme biraz daha büyümeye ihtiyaçları var pek yakında kafa dinleme moduna geçersin sabret tatlımSelam herkese,
Baslıktanda anlasılcagı uzere
Acı ama gercek cocuklarımı canımdan cok sevsemde onlardan onceki hayatımı özgurlugumu özlüyorum. Bağımsız hareket etmeyi, dur yapma gitme yat artık kalk hadi demeden sadce kendime kendi kafama gore yasadıgım gunlere hasretim.
Diger yandan onlarsız da kalamıyorum yani birkac saat sonra yanımda degillerse gelsinler istiyorum ama eve gelipte bir sure gecince aynı hisler.
Ucuzlerim var aynı yasta 3 cocuk kıpır kıpır hareketli ve cok yaramaz.
Anneler siz nasıl hissediyosunuz? Bide 1 cocuk evde 2 si baska yerdeyse inanılmaz kafa dinliyorum yani 1 cocukla ev sessiz ne kadar kolaymıs 1 cocuga bakmak diyorum . Sizede boyle oluyomu?
3 çocuğu nasıl dogurdun kızSelam herkese,
Baslıktanda anlasılcagı uzere
Acı ama gercek cocuklarımı canımdan cok sevsemde onlardan onceki hayatımı özgurlugumu özlüyorum. Bağımsız hareket etmeyi, dur yapma gitme yat artık kalk hadi demeden sadce kendime kendi kafama gore yasadıgım gunlere hasretim.
Diger yandan onlarsız da kalamıyorum yani birkac saat sonra yanımda degillerse gelsinler istiyorum ama eve gelipte bir sure gecince aynı hisler.
Ucuzlerim var aynı yasta 3 cocuk kıpır kıpır hareketli ve cok yaramaz.
Anneler siz nasıl hissediyosunuz? Bide 1 cocuk evde 2 si baska yerdeyse inanılmaz kafa dinliyorum yani 1 cocukla ev sessiz ne kadar kolaymıs 1 cocuga bakmak diyorum . Sizede boyle oluyomu?
Valla dusunmedim.
Bebekleri cok severdim onların masumiyeti kokusu guzelliği ama tabi bir bebek nasıl bakılır en ufak fikrim yoktu. Hatta adetlerim duzensiz gelirdi gencken korkardım ya anne olamazsam ilerde diye ama Allahım zorlanmadan bebek verdi sanki korkularıma cevaben al sana 3 tane dedi. Zor gunler atlattım hala da gecmiş degil ilkokul cagındalar suan. Biri aglar biri susar oyun gurultu kosturma kıskanclık paylasamama azıtma hersey var. 3 uyle aynı anda bir yere tek basıma gitmek kabusum oyle zorki zaptetmek. Cabuk sıkılıyolar herseyden. Tum gun Oyalamak da mesele yani.
Icıne girince anladım ne zor ne emek isteyen bişey oldugunu. Birde yurtdısında yalnız buyuttum bunun etkisi cok buyuk.
Bunda itiraf edemeyecek bir şey yok aslında insanız sonuçta ama bunlarıda herkesin içinde söyleyince tuhaf bakan ve yeren insan sayısıda az değil maalesef.Cok sevindim benim gibi birileri olmasına. Nedense anneler bunu itiraf etmiyo. Hersey super gibi rol yapıyolar genelde.
Al benden de o kadarhiçbir zaman hazır olmayacagımı biliyorum da eşim istiycek yakında
onu napıcaz bilmiyorum
çocuk çok büyük sorumluluk ya nasıl olucak
Eşim yok derken? Boşandınız mı?Herkes Özler ama iş tercih yapmaya gelince kesinlikle cocuklarimizla olan zamani seceriz. Mesela ben 9 da uyuttum cocuklari tam cayi demledim bir yudum aldim 4 aylik oglum emmek icin uyandi, sonra yine taze bir cay doldurdum 2 yas grubu oglum kalkti onada sut verdim. Daha sonra cayimi yudumlarken büyük oglum yine agladi ve heryere afedersiniz kustu. Simdi domestosla sildim ama heryer batti yikamaya verecem neyse uyutana kadar göbeğim catladi. Halada emin degilim ve cayi isittim icmeye korkuyorumbu arada esim yok tek büyütüyorum ikisinide izmir gibi sıcak bir memlekette. Pazara gidecem ikisiyle sicaktan cikamadik 41 derecede. Ay dolmusum uzattim Allah hepimize kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?