Cocuktan önce / cocuktan sonra

Eşin nerde?
Zor yaslar aralarıda az
Allah kolaylı versin bacım. Ailene yakınsan bu bi nimet. Git gel anacına ver bebeleri kafa dinle biraz
Ailem yakin ama malesef yardimci olmuyorlar sagolsunlar. Simdi birde oruçla geciyor zamanlari bu sicakta hic gelmezler. Eşim bir ay oldu gideli işi geregi 1 yıla yakin yanimizda olamayacak. Alistim ben çok zor olsada. Zaten Ramazandan sonra büyük oğlani krese göndercem haftanin 3 günü. Dışarı islerini rahat hallederim kimseye de boyun egmedim Allahta egdirmesin...

Henuz 3 aylik anneyim. Gunduz onunla cok egleniyorum her gun yeni bisey kesfettigini gormek cok guzel bir his ama yemin ederim aksam 9 olmasini da iple cekiyorum. Ancak o zaman kendimle bas basa kalabiliyorum. Ve ikinciyi dusunmuyorum.
Bende aynen cok seviyorum ama bi saatten sonra kafa kaldırmıyo aksam olsada yatsalar diyorum

Ayy Yanında olup bakmayan aile de zor yaa. Esının gitmesi kotu olmus en azından o nefes aldırırdı sana aksamları.
Aksam eşim işten gelince o rahatlama duygusunu anlatamam . Tum gun ben baktım bu haylazlara sıra senin der aksam yemegınden sonra inime cekilirim bazen cogu zaman uyuklar kalırım yorgunluktan o ayrı.

Benim hamileliklerim de yanliz gecti valla annem bir tabak yemek getirmedi hemde diger oglumda küçüktü. Esim geldiginde 5 ay kalabiliyor calismadan yanimizda sagolsun ev temizligime kadar yardim etti. Büyük oglanim ona aitti alt yıkmasi ve banyosu dahil. O gidince bir kanadim kirildi ama yapacak bisey olmayinca insan kabullenip mutlu olmaya bakıyor.

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde üç oğlum var ve üçüz değiller yaşları da yakın birbirlerine ve çok zorlanıyorum çok yoruluyorum allahtan ailem yardımcı oluyor ikisini anneme yolladım sabah en küçüğü kaldı yanında onunda karnını doyur altını değiştir kendi haline ama üçü varken hep bir kıskançlık hep bir hareket çok yorucu

Ailen yardım ediyor cok sanslısın o bile insana bir nefes yaa

Senin yas daha kucukmus:)
Biz ikimiz de 35 i devirdik
Bana da inanılmaz zor gelio eşime de gelio ama anneliği de tatmak istiyorum bi yandan:)

Üçüzlerin kaç yaşında bilmiyorum ama şöyle düşün bir daha çocuk yapma derdin yok:) Bir taşta 3 kuşu vurmuşsun. Bebeğim 21 aylık inan hamile olduğumu öğrendiğimden daha bir kaç ay öncesine kadar her anım hayatımın eskisi gibi olmayacağını düşünerek depresyondan depresyona koşmakla geçti. Büyüdükçe her şey çok farklı boyut kazanıp güzelleşiyor. Ama kardeş yapmamız gerektiği fikri aklıma gelince yine o günlere gidiyorum ve felaket, stress, kasvet ne varsa hepsi kafamı sarıyor. O yüzden bugünlerin geçici olduğunu sık sık hatırlayarak kendine ve psikolojine en az zararla yaşamaya bak. İşin gerçekten cok zor ama ileriyi duşun yanında 3 tane dağ gibi evlat:) Allah hayırlı evlat eylesin

Vallah benim bir cocugum var bende sizin gibi oluyorum bazen. Bide diyorum hep allah sabir versin ikiz ücüz annelerine mümkün degil yalniz bakmak onlara bütün gün.

Benim arkadaşımın da 3 çocuğu var, ikiz ve tek olmak üzere. Zaten olmayan çocuk hevesimi hepten söndürdü. Gerçekten zor ve artık ortaokul çağına geçmiş olmalarına rağmen dertleri bitmiyor.

Masallah size,normal yollami oldu ucuzleriniz,nasil tasidiniz,kacinci hafta dogum yaptiniz?

Ben ofluyorum bazen ama iki saat biraksam ozluyorum kizim uslu degil. Rabbim eksikliklerini aratmasin simdi 2.ye hamileyim nasil olur bilmiyorum. Sadece uykuyu cok ozluyorum o kadar :)

Aynen öyle valla canım çok şükür çokta iyi bakıyorlar kafam da rahat o yüzden onlar da büyür bizde rahat ederiz ama zamanı var ışte

Ben ofluyorum bazen ama iki saat biraksam ozluyorum kizim uslu degil. Rabbim eksikliklerini aratmasin simdi 2.ye hamileyim nasil olur bilmiyorum. Sadece uykuyu cok ozluyorum o kadar :)
Uyku annelikte en cok ozliceniz sey
Bıraksalar 1 hafta yatacak kıvamdayken
1 saat uykuya heran hasret olmak
Annelik : uykusuzluk

Benim arkadaşımın da 3 çocuğu var, ikiz ve tek olmak üzere. Zaten olmayan çocuk hevesimi hepten söndürdü. Gerçekten zor ve artık ortaokul çağına geçmiş olmalarına rağmen dertleri bitmiyor.
Buyudukce dertleri buyuyo dogru
Zaten Zor baslıyo ve dahada zorlanarak devam ediyoruz
Ergenlikte ne halt yiyeceğsek bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…