Çocuktan sonra evlilikte adam gibi kaytarmadan, karısını düşünerek hareket eden adamlara sonsuz saygımı sunuyorum burdan.
Bence en ince koca kişisi bile tam bir öküz moduna bağlayabilir söz konusu çocuk sorumluluğuysa. Çünkü gerçekten çok ağır bir yük..onlar kolaylıkla kaytarmayı hak görüyor kendilerinde ama annenin kendine biraz zaman ayırma,azıcık bebeksiz evde,dışarda vakit geçirmesi namümkün oluyor,analıktan el çekmek gibi algılanıyor bazı beyfendilere göre..
Biz de çok sıkıntı yaşadık,daha doğrusu önceleri ben..baktım kendime bitmişim,adamın keyfi gıcır,uyku günde 12 saat,yeme içmesi,sıcak çayında sorun yok..dedim bu işte bir tuhaflık var??? Kızıma bakım ve ilgimi azaltmadan herşeyden elimi ayağımı çekip,kızımın bakım ve ilgisini de kademe kademe ona devrettim.
Konu sahibi, çocuğun yanında mı tartışıyorsunuz? Eğer öyleyse yazık,yapmayın.
Benim eşimi çiğ çiğ yemek istediğim öyle anlar oldu ki, kendimi tuttum hep yavrum olumsuz etkilenmesin diye. Biz sorunları belki ilerleyen vadede çözeriz, ilişkiyi de rayına oturturuz ama onların zihninde bıraktığımız etki kalıcı olur.
Eşinizi çocuğunuz uyuduğunda karşınıza alıp sakin bir şekilde konuşmaya çalışın lütfen.