böyle sorumlulukların paylaşıldığı bir evlilikte korkulacak bir şey yok bence. Hamileliğinizin tadını çıkarın sonuçta sürekli yaşanan bir süreç değil.Çevrem tuhaf evet. Ben de sinir oluyorum komik değil bir şey değil. Hele ki erkek olursa çocuk yandın bittin diyenler filan iyice anksiyetemi artıyor.
Eşim sağolsun evlendiğimizden beri 2 senedir ev işlerini hep o yaptı. Ben yapmadım hiç. Yemek temizlik vs ben de çalıştığım için yoruluyorum diye eşim yapar. Çocuk olursa da benden fazla bakar diye tahmin ediyorum. İnşallah öyle birbirimizden soğumalar filan olmaz. Kayınvalidem de iyi birisi kızı gibi sever.
Yoo mutluluğumuza mutluluk kattı sorunsuz evliliklerde artı birşey benceŞu an hamileyim ve çevremde sürekli bunu duyuyorum üzülüyorum. Çocuk olunca eşler birbirini eskisi gibi sevmiyor tahammül etmiyor, eskisi gibi aşk sevgi olmaz vs.
Sizin nasıl oldu? Hep kötü olmak zorunda mı?
Şu an evliliğimden ve eşimden çok memnunum. Bozulmasından korkuyorum.
Bozuluyor demeyelim de her şey biraz zorlaşıyor. Sürekli ilgi isteyen biri giriyor sonuçta eve, hayatı ona göre yeniden düzenliyorsun. Dua et gazsız koliksiz bir bebek olsun, o zaman başa çıkmak çok zor olmuyor.Şu an hamileyim ve çevremde sürekli bunu duyuyorum üzülüyorum. Çocuk olunca eşler birbirini eskisi gibi sevmiyor tahammül etmiyor, eskisi gibi aşk sevgi olmaz vs.
Evet çok çok iyi değilse evlilik günümüzde bitiyor,Benimki bitti tabi başka başka sebeplerde var ama çocukların getirdiği bir yorgunluk,tahammülsüzlük oluyor bu da büyük etken oluyor sonra söylenilen sözler yapılan davranışlar unutulmuyor ve bitiyorŞu an hamileyim ve çevremde sürekli bunu duyuyorum üzülüyorum. Çocuk olunca eşler birbirini eskisi gibi sevmiyor tahammül etmiyor, eskisi gibi aşk sevgi olmaz vs.
Kim demişse yalan söylemiş çocuk evin neşesi benceŞu an hamileyim ve çevremde sürekli bunu duyuyorum üzülüyorum. Çocuk olunca eşler birbirini eskisi gibi sevmiyor tahammül etmiyor, eskisi gibi aşk sevgi olmaz vs.
Bunu sormak için çok geç değil mi?..hamilesinizŞu an hamileyim ve çevremde sürekli bunu duyuyorum üzülüyorum. Çocuk olunca eşler birbirini eskisi gibi sevmiyor tahammül etmiyor, eskisi gibi aşk sevgi olmaz vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?