Çocuktan sonra yaşanan ekonomik sıkıntı ve çalışmak.

Hay güzelim ağzına sağlık. Evet eski işyeri patladı zaten patron kapatıp gitmiş milleti dolandırıp. Orda altında arabası vardı kahvaltı yemek yer içerdi cumarteside kahvalrı yapıp eve gelirdi.
Eşim işten anlıyor çok yerle görüştü eve yakın ama yeni işe gireceği zaten maaş işte ortalama. Tek çalışan çıkıp yeni yer riskinide göze almalımıyız bilmiyorum. Daha yeni cv bırakmış benden habersiz. Çok uğraşıyor. Eşim o kadar çok çalışmışki 2 3 seneye günü doluyor düşünün
benim endişem zaten bu yönde masrafları artıcak. Bozduralım altın dert değil ama nereye kadar diyorum eşime. Çocuğu bırakmamı istemese de yapıcak bişey yok 2 gün eski mağazama döneceğim çok yorulucam ama en azından akmasada damlar. Eksiye düşmeden geçinirsek kızım büyüyünce bi hal çaresi bulunur.bizim sabit borçlar 20 bin civarı eksiye de ortalama 10 15 düşüyoruz sabitler biterse halledicez bu işi.

İnşallah canım.

Yorgunluk için bilemedim.

Kimi anneler evde olmanın kimi anneler de dışarıda çalışmanın daha yorucu olduğunu söylüyor.

İnşallah canım.

Yorgunluk için bilemedim.

Kimi anneler evde olmanın kimi anneler de dışarıda çalışmanın daha yorucu olduğunu söylüyor.
Kızım 9 aylık annem şuan kolay bakabilir ama yürüyünce bilmiyorum daha mı zor olur daha mı kolay hiç tecrübe edinmedim

Toparlarsınız elbette karamsar olmamaya çalış bu süreçte . Konudan anladığım taşınmak sana zor geliyor ama bu ekonomik olarak daha iyi bir seçenek olabilir. Kenardaki para da giderse gitsin zaten bu günler için değil mi ? Önemli olan sağlık ben hep böyle bakıyorum olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…