Kafası güzel olup algısı kapalı olan sizsiniz. Ben size dün getirip parayı cebinize koydular mı yazdım ? Daha önce açtığınız konuda diye belirttim bir dik duruşunuz, bir yaptıklarınıza söylediklerinize sahip çıkacak tavrınız olsun.
Hangi imkan bana sunulmayan ? İngiltere kraliyet ailesine gelin mi gittiniz ? Açında tüm yazdığınız konuları okuyun kendinizle yüzleşin. Benim eş ailesinden gelecek imkana ihtiyacım yok çok şükür ağlayan ben değilim sizsiniz. Laf sokucam diye komik duruma düşmeyin. Ve yine söylüyorum nankörsünüz.
Buda yeni moda çıktı nankörlükleri, şımarıklıkları yüzlerine vurulunca birden kendilerini çok yüksek mertebedeymişçesine görüp karşısındakinin o imkana sahip olmadığı sanılıyor. Konu açtınız akıl istediniz herkes bir yerden akıl verdi günün sonunda sorumluluk yine eşinizin omuzlarına bırakıldı.
Bir yerden çok iyi teklif aldı demek ne güzel her ekonomik sıkıntı temalı konunuzun sonunda eleştirilerden sonra eşiniz derece derece yükseliyor maşallah diyeyim.
Son yazınıza cevap olarakta ailenizle yemek yiyememek kimsenin değil sizin suçunuz. Elinizi ayağınızı bağlayıp gidemezsin mi dediler, zincirlediler mi sizi ? Siz hariç herkes sorunlu ama siz mükemmel dahiyane düşünceleri ve aklı olan birisiniz. Hayal dünyasından çıkın gerçeğe dönün biraz.