Anti-Aging coenzimq10, alpha lipoik asit, hyaluronik asit,Asetin elkarnitin vb kulllananlar ve kullanmayi düşü

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

ssoulfly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
450
653
103
44
bu takviyelerden birini veya bir kaçını kullanan arkadaşlarn yorumlarıı bekliyorum☺️☺️

Supradyn All Day'de bulunanlar var burda ben kullanıyorum gayet enerji depoluyor ve vücut direnci için faydalı.

ben de kolajen c vitamini alpha lipoik asite başladım bakalim

Ben kullaniyorum l carnitine ve alpha lipoic acid.Rossman in multivitamin tableti de güzel.

Eskiden GNC nin Coenzyme Q10 kullanıyordum 100mg gayet memnunum özellikle sigara içenler cildine dikkat edenler kullansın

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Voonka colajen&hyaluronik asit hapı ve şifa home dan koenzim Q10 beraber kullandım.Çok ciddi bir fark olmadı. Şu aydan sonra bir de sıvı veya toz kolajen alıp kullanacağım (yada evde kemik suyu yapıp içeceğim). Ancak dopelhertz c vitamini tableti kullanıyorum ve işe yarıyor. Daha ışıltılı bir cildim oldu ;bu yüzden de tablet kullanmayı bırakıp bol bol yeşil smoothe hazırlıyorum kendime. Tırnak ve saç içinse her yıl iki ay (bir gün arayla) biotin tableti kullanıyorum.

Daha önce Voonka colajen&hyaluronik asit hapı ve şifa home dan koenzim Q10 beraber kullandım.Çok ciddi bir fark olmadı. Şu aydan sonra bir de sıvı veya toz kolajen alıp kullanacağım (yada evde kemik suyu yapıp içeceğim). Ancak dopelhertz c vitamini tableti kullanıyorum ve işe yarıyor. Daha ışıltılı bir cildim oldu ;bu yüzden de tablet kullanmayı bırakıp bol bol yeşil smoothe hazırlıyorum kendime. Tırnak ve saç içinse her yıl iki ay (bir gün arayla) biotin tableti kullanıyorum.
halen kullanıyormusunuz

koemzim ve colajen&hyaluronik asit hapı şu an kullanmıyorum.Çok çok bir farkı olmadı,2 ay kullandım.Sadece c vitamin tablet ve arada dil altı biotin. Param olunca sıvı veya toz olan kolajenlerden alıp deneyeceğim:) Buraya güncelleme yazarım artık

koemzim ve colajen&hyaluronik asit hapı şu an kullanmıyorum.Çok çok bir farkı olmadı,2 ay kullandım.Sadece c vitamin tablet ve arada dil altı biotin. Param olunca sıvı veya toz olan kolajenlerden alıp deneyeceğim:) Buraya güncelleme yazarım artık

Onlar da içiliyor mu? Sıvı şeklinde olanlar

sıvı şeklinde olanlar da var ama pahalı maalesef.Ben yeniden voonka kolajen aldım.Ramazan diye günde 1 tane içebiliyorum. 2 ay sonra bir etkisini görürsem yazarım

Back
X