Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de kolajen c vitamini alpha lipoik asite başladım bakalim
Ben kullaniyorum l carnitine ve alpha lipoic acid.Rossman in multivitamin tableti de güzel.
3600 mg aldim yarim iciyorum gunluk.Marka yazmiyim admin kizabilir zaten yuksek doz cok markada yok
halen kullanıyormusunuzDaha önce Voonka colajen&hyaluronik asit hapı ve şifa home dan koenzim Q10 beraber kullandım.Çok ciddi bir fark olmadı. Şu aydan sonra bir de sıvı veya toz kolajen alıp kullanacağım (yada evde kemik suyu yapıp içeceğim). Ancak dopelhertz c vitamini tableti kullanıyorum ve işe yarıyor. Daha ışıltılı bir cildim oldu ;bu yüzden de tablet kullanmayı bırakıp bol bol yeşil smoothe hazırlıyorum kendime. Tırnak ve saç içinse her yıl iki ay (bir gün arayla) biotin tableti kullanıyorum.
koemzim ve colajen&hyaluronik asit hapı şu an kullanmıyorum.Çok çok bir farkı olmadı,2 ay kullandım.Sadece c vitamin tablet ve arada dil altı biotin. Param olunca sıvı veya toz olan kolajenlerden alıp deneyeceğim:) Buraya güncelleme yazarım artık
Memnun kaldınız mı? Sonuçlar nasıl ?merhaba bende Voonka Collagen Hyaluronic Acid ve Voonka Collagen 600mg aldım dün başladım
Siz sonuç alabildiniz mi?sıvı şeklinde olanlar da var ama pahalı maalesef.Ben yeniden voonka kolajen aldım.Ramazan diye günde 1 tane içebiliyorum. 2 ay sonra bir etkisini görürsem yazarım
yeni bitti.Ekstrem bir değişiklik yapmıyor ama hafif bir dolgunluk sağlıyor.sıvı kolajende daha etkili olur sanıyorum ama pahalı geldi bana.Onun yerine yağı alınmış kemik suyu yapıp içicem.Siz sonuç alabildiniz mi?