- 4 Ekim 2012
- 16.758
- 33.187
- 798
O ihtimali ben de düşünmedim :)) ama is ve toz çöker bu bir gerçek40 yıl düşünsem halıya ayak kokusu sineceği aklıma gelmez ya
Pisim ben galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ihtimali ben de düşünmedim :)) ama is ve toz çöker bu bir gerçek40 yıl düşünsem halıya ayak kokusu sineceği aklıma gelmez ya
Pisim ben galiba![]()
Hayır unutmuyorum tabii ama, sanki siz hiç hata yapmıyormuşsunuz da bu yüzden kimse size yaranamıyor gibi hissettim. Ayrıca ben genel anlamda dedim sadece benim şimdiki konum için değil. Siz bir çok konuda sert eleştiriler yapıyorsunuz. Hata yaptığınızda kendiniz için de aynı şekilde sert yorumlar yapabiliyor musunuz merak ettim. Ya da birisi bebeğinizin istemeden döktüğü kahve yüzünden size böyle davransa "hasta sonuçta verdiği teoki normal" deyip geçecek miydiniz? Kaldı ki burada yorum yapmanız gereken kısım benim çocuğu uyandırmam falan değil. Dikkat ettiyseniz kimseye bu konuda fikir sormadım. Hata yahut değil, o benim bileceğim iş. Ki ben zorla uyutmuyorum bebeğimi çok şükür. İki dk gösterebilirdim bebeğimi uyanırsa da geri uyutabilirdim onun annesi benim sonuçta onun dilinden ben anlıyorum. kimse hesap soramaz. Konu içinden en alakasız kısımları cımbızla çekip eleştiriyorsunuz. Burada asıl konu bebeğimin bilinçsizce döktüğü kahveye şuursuzca söylenen komşu. Bu konuda istediğiniz kadar yorum yapabilirsiniz. Titizlik hastasıysa verdiği tepki normal demişsiniz. Nasıl bir hastalıkmış ki bebeğin bilinçsizce yaptığı bir şey üzerinden insanı yerin dibine sokuyor? Akıl mantık işi değil. Bebeğe kızmak nedir yani? Normal görmenize inanamıyorum. Yerim onun hastalığını ben...Hata yapan insanı yererim. Bu gayet normal. Herkesin üslubu da farklıdır. Saygı çerçevesinde tabi, tutup küfür etmiyorum. Konu benim eksikliğime nereden geldi? Zor bela uyuttugum çocuğu misafir görsün diye uyandıran ben değilim zira. Sizin teklifi ne derece ciddi verdiginizi konudan anlayamam sonuçta. İlk eleştiride konuyu karşı tarafın eksikliklerine yoracaginiz yere önce kendinize bakın ve bı sürü kisinin yorumuna açık şekilde konu açtığınızi unutmayın.
Kesinlikle abartmiyorsun. Bunu bana kv yapti biliyor musun hem de defalarca oglum ne kirsa cocugun elinr koluna batmasin demekten önce kirildi diye soylenmeye basladi ve hep odeyin dedi. Hicbirseyini odemedim ama bir gun canima tak etti ve madem oyle bundan sonra evine adim atmam sen de torun yerine biblolarina sarilirsin dedim ciktim geldim. Kayinbabam ve gorumcem esim falan cok kizdi ben de bir sure gitmedim hic simdi normale döndü kirilinca aman oglum sana bisey olmasin deyip cocuga yonelebiliyor en azindan.Bugün çok içerlediğim bir olay yaşadım.
Annemin kardeşi gibi sevdiği bir komşusu var. Dostlukları çok eskiye dayanıyor. Beni de hep öz kızı gibi sevmiştir. Aşırı titiz bir kadın. Bana göre hastalıklı derecede. Olaya geçiyorum;
Dün üniv okuyan kızıyla beraber bebeğimi görmeye geldiler. Nazlı teyze çok gördü gerçi, haftada bir kez sırf kızımı görmek için gelir ya da kendi davet eder. Ama kızı üniv okuduğu için çok göremedi. Dün görmeye gelmişlerdi ama tam da uyutmuştum çocuğu. Uyandırayım mı geri uyuturum falan dedim ama yok uyandırma dediler. Kız da göremediği için üzüldü. Bugün de okul için geri gidiyormuş. Dedim ki isterseniz akşam 10 dk getiririm Alçin'i. Misafir gelebilir falan kem küm ettiler. Yarın gitmeden önce gelin öğleden sonra dediler. Ben de tamam dedim.
Bugün çağırdılar 12 gibi gittik. Kahve yaptılar falan. Çocuğu yere oturtuyorum, oraya buraya gidiyor o yüzden kucağıma aldım etrafı kurcalamasın diye. Kalabalıkmış bir de tanımadığım, dedikoducu koca koca kadınlar var sevmem böyle ortamları bunu bildiği halde çağırmış beni. Kadınlar habire bana soru soruyor "nerede oturuyorsun"
"şunu tanıyormusun bunu tanıyor musun o böyle şu böyle..." Kafamı bunalttılar anlayacağınız. Hiç sevmediğim dedikoducu, yüzüne gülüp arkadan sövecek tipler hepsi.
Bir yandan çocuk kucağımda durmak istemiyor inmeye çalışıyor masaya uzanıyor elini atıyor fincanlara vs. Elini tutuyorum uzaklaştırıyorum ama çenelerine yetiştim derken bir anlık dikkat dağınıklığıyla elini fincana attı. Son anda tuttum elini ama fincan düştü ve halı kirlendi. Bebeğimin üstüne sıcak kahve dökülmüş ama umurlarında olan çocuğun yanmış olabileceği değil. Halının kirlenmesiyle ilgilendi herkes. Benim evimde olsa canınız sağolsun derim kaza bu sonuçta kimse isteyerek sebep olmaz. Hemen kalktım silip temizlemek için bez falan sordum ama ne desin? "Sen bir şeyin yerini bilmiyorsun kızım sana bez yetiştirene kadar kendim de silerim zaten." Rengi gitti kadının sırf bir kahve döktük diye. Senelerce titizlikle oturup kalkmışım evindeyken tek bir hatam olmamış ama kaza hiç mi olamaz. Canın sağolsun diyeceğine suratını astı halıyı sildi.
"halımın başına ilk defa böyle bir iş geliyor"
"Bu yıl yıkamacıya vermeden temiztemiz kaldıracaktım ama vermek zorundayım artık"
Bunları dedi durdu. Ben normalde çocukla bir yere gitmem. Oraya da keyfimden değil bebeğimi görsünler diye gittim. Onlar için gittim ama gördüğüm muameleye bak. Bir daha çağırsa da gitmeyi düşünmüyorum. Abartıyor muyum?
Aynen, görmeyi versin ne uğraşıyorsun sananeSen niye bebeğini elalemin evine götürüyorsun ki görsünler diye ? Görecek olan uyanınca 5 dk uğrar görür .. bu kadar görgüsüz insanla bir arada olmak sabır işi. .
O an kalkıp gitmediğin için hatalısın. Ya bebeğime bir şey olsaydı kıymetli halının üzerine kahve dökülmesinden daha mı önemliydi? demediğin için hatalısın. Tavra bak terbiyesiz kadın.Bugün çok içerlediğim bir olay yaşadım.
Annemin kardeşi gibi sevdiği bir komşusu var. Dostlukları çok eskiye dayanıyor. Beni de hep öz kızı gibi sevmiştir. Aşırı titiz bir kadın. Bana göre hastalıklı derecede. Olaya geçiyorum;
Dün üniv okuyan kızıyla beraber bebeğimi görmeye geldiler. Nazlı teyze çok gördü gerçi, haftada bir kez sırf kızımı görmek için gelir ya da kendi davet eder. Ama kızı üniv okuduğu için çok göremedi. Dün görmeye gelmişlerdi ama tam da uyutmuştum çocuğu. Uyandırayım mı geri uyuturum falan dedim ama yok uyandırma dediler. Kız da göremediği için üzüldü. Bugün de okul için geri gidiyormuş. Dedim ki isterseniz akşam 10 dk getiririm Alçin'i. Misafir gelebilir falan kem küm ettiler. Yarın gitmeden önce gelin öğleden sonra dediler. Ben de tamam dedim.
Bugün çağırdılar 12 gibi gittik. Kahve yaptılar falan. Çocuğu yere oturtuyorum, oraya buraya gidiyor o yüzden kucağıma aldım etrafı kurcalamasın diye. Kalabalıkmış bir de tanımadığım, dedikoducu koca koca kadınlar var sevmem böyle ortamları bunu bildiği halde çağırmış beni. Kadınlar habire bana soru soruyor "nerede oturuyorsun"
"şunu tanıyormusun bunu tanıyor musun o böyle şu böyle..." Kafamı bunalttılar anlayacağınız. Hiç sevmediğim dedikoducu, yüzüne gülüp arkadan sövecek tipler hepsi.
Bir yandan çocuk kucağımda durmak istemiyor inmeye çalışıyor masaya uzanıyor elini atıyor fincanlara vs. Elini tutuyorum uzaklaştırıyorum ama çenelerine yetiştim derken bir anlık dikkat dağınıklığıyla elini fincana attı. Son anda tuttum elini ama fincan düştü ve halı kirlendi. Bebeğimin üstüne sıcak kahve dökülmüş ama umurlarında olan çocuğun yanmış olabileceği değil. Halının kirlenmesiyle ilgilendi herkes. Benim evimde olsa canınız sağolsun derim kaza bu sonuçta kimse isteyerek sebep olmaz. Hemen kalktım silip temizlemek için bez falan sordum ama ne desin? "Sen bir şeyin yerini bilmiyorsun kızım sana bez yetiştirene kadar kendim de silerim zaten." Rengi gitti kadının sırf bir kahve döktük diye. Senelerce titizlikle oturup kalkmışım evindeyken tek bir hatam olmamış ama kaza hiç mi olamaz. Canın sağolsun diyeceğine suratını astı halıyı sildi.
"halımın başına ilk defa böyle bir iş geliyor"
"Bu yıl yıkamacıya vermeden temiztemiz kaldıracaktım ama vermek zorundayım artık"
Bunları dedi durdu. Ben normalde çocukla bir yere gitmem. Oraya da keyfimden değil bebeğimi görsünler diye gittim. Onlar için gittim ama gördüğüm muameleye bak. Bir daha çağırsa da gitmeyi düşünmüyorum. Abartıyor muyum?