Mesela nasıl çok ani oldu? Bir anda kendini yatakta iş üstünde mi buldun? Ani bilinç kaybı mı yaşadın? Ya da Nuri alço gibi gazozuna hap mı attı patron? Ayrıntı versene anlayamadık?dün açtığım konuyu bilenler vardır kendimi tutamadım çok uzun zamandır yolunu dolaylı yollarla yapan patronumla ilişki yaşadım yarın işe nasıl gidicem hiçbirşry yaşanmamış gibimi yapmalıyım ay bu daha çok yakama yapışmaya kalkmasın bide kızlar başıma belamı aldım acaba
trol vs diyen lütfen uzak dursun arkadaşlar fazlasıyla ciddiyim makara yapıcak halim yok gerçekten
devamını istemediğimi nasıl belli edebilirimKonu gerçekse devamını bekleyecek adam haliyle olmamış gibi davranamazsin
Hayır diyerekdevamını istemediğimi nasıl belli edebilirim
Sevismeyerek ama en etkili yöntem seni karına söylerim de.devamını istemediğimi nasıl belli edebilirim
Yaparken nasıl baktıysanyarın yüzüne nasıl bakıcam ben
Ne demiş ünlü düşünür İsmail YK “sen de istiyorsun açık konuş susma”devamını istemediğimi nasıl belli edebilirim
ilk ve son defa yaşanmış bi olayla metres mi olunuyo hemen hem öyle aşırı aşırı ileri boyutta bir şeyler olmadı ağladammı gülsemmiCool girl olacam derken metres olmak
güzellik salonlarının yarısından fazlasının patronu erkek yalnızGüzellik salonunda çalışmıyor muydunuz
patron erkek miydi
Hadi yemiş gibi görüneyim dedim ondan soruyorum
Seninki pek son olmaz gibi geldi de ondan şey ettimilk ve son defa yaşanmış bi olayla metres mi olunuyo hemen hem öyle aşırı aşırı ileri boyutta bir şeyler olmadı ağladammı gülsemmi
Ya Feyza Altun Polatgiller olayından beri güzellik salonu deyince bi tırsıyorum. Abi bu güzellik salonları ne iş paralel evren gibi. En marjinal hayatlar burdan mı çıkıyor?Güzellik salonunda çalışmıyor muydunuz
patron erkek miydi
Hadi yemiş gibi görüneyim dedim ondan soruyorum
mobbing yapıp istifaya zorlayacak kadar akıllı kişilerle çalışmıyorum ama benBir yerde de benzer olay olmuştu. Kıza en son mobbing yapıp işten istifaya zorladılar.
İstifa sonrası kız yıkılınca destek olmaya gitmiştim. Duyunca birkaç gün kendime gelemedim. Şantaj yapılmıştı. Mesele de haliyle yayılmıştı iş yerinde. Olan kıza oldu. Patronun hala başı dik.
o kadar ileri gitmedikSeninki pek son olmaz gibi geldi de ondan şey ettim
Yarın hamileyim diye konu açma ihtimalin var
Hee Bi kereyse sorun yok ya. Ben de birden fazla oldu sandım amann.ilk ve son defa yaşanmış bi olayla metres mi olunuyo hemen hem öyle aşırı aşırı ileri boyutta bir şeyler olmadı ağladammı gülsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?