çok ani oldu patronumla ilişki yaşadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olayı şöyle özetliyim kendisi bana diğer çalışanlarla aynı ortamdayken ölümüne tersleyen nefret ediyomuş gibi davranan ama her sigaraya çıktığımda peşime gelen yada sürekli çay kahve istiyen baş başa oldugumuzda gerek konusmalar gerek bakıslar 360 derece değişen bi adamdı eşi işlemdeydi benimde seansım iptal oldu cihazın suyunu değiştirmem gerekiyodu diğer kızlarda işlemdeydi bende kendisini çağırdım değiştirdikten sonra gel odamda sigara kahve yapalım dedi ne olduysa ondan sonra oldu hiçbir işarette çakmadım odaya adım atmamla üstüme çullandı 😂cidden çıldırcam şuan
Eee sonra nolduuu?

Manitanla da evin salonunda buluşmuyodunuz zaar ama o çocukcağızın suçu neydi ona hiç vermiyodun? Patrona hemen vermişsin yazıklar olsun
şuan o umrumda bile değil boşverelim onu o kendş dokunmuyody

olayı şöyle özetliyim kendisi bana diğer çalışanlarla aynı ortamdayken ölümüne tersleyen nefret ediyomuş gibi davranan ama her sigaraya çıktığımda peşime gelen yada sürekli çay kahve istiyen baş başa oldugumuzda gerek konusmalar gerek bakıslar 360 derece değişen bi adamdı eşi işlemdeydi benimde seansım iptal oldu cihazın suyunu değiştirmem gerekiyodu diğer kızlarda işlemdeydi bende kendisini çağırdım değiştirdikten sonra gel odamda sigara kahve yapalım dedi ne olduysa ondan sonra oldu hiçbir işarette çakmadım odaya adım atmamla üstüme çullandı 😂cidden çıldırcam şuan

Hem ileri gitmedik diyorsun hemde bir anda üstüme çullandı diyorsun. Sahi siz tam olarak ne yaptınız?

Kız hani işaret çakmamıştın aynı konuda bari tutarlı ol. Elin donunun içinde uydurup uyduruo yazıyon
ay yok artık hangi cesaretle adama gel beni *** diyebilirim açık açık resmen adama resmi resmi cilve yaptım bahsettiğim olay bu inanmayan nolur cıksın çare aramaya geldim saatlerdir olayı anlatmaya çalışıyom şuan ne yapiyim bacımsu olmayan kamera görüntülerinimi koyiyim buraya

Şimdi değil o anda cildiracaktiniz hanimefendi. gülme emojisi koymuşsunuz birde yazınıza
bari anonim bir forumda dürüst olun.bir de gelmiş tek seferde metres mi olur diyorsun adam devamını ister mi falan ayak bunların hepsi geçiniz lütfen

dün açtığım konuyu bilenler vardır kendimi tutamadım çok uzun zamandır yolunu dolaylı yollarla yapan patronumla ilişki yaşadım yarın işe nasıl gidicem hiçbirşry yaşanmamış gibimi yapmalıyım ay bu daha çok yakama yapışmaya kalkmasın bide kızlar başıma belamı aldım acaba

trol vs diyen lütfen uzak dursun arkadaşlar fazlasıyla ciddiyim makara yapıcak halim yok gerçekten
tamam-inandim-ok-i-believed.gif

şimdi patron bana nasıl yaklaşır o şehvetli anları yaşamaya devam mı ederiz beni kapıya mı koyar:KK64:
cevap veriyorum sabahlar olmasın yaparsınız artık sonuçta zor eşiği atlamışsınız🧿

Sen bide adamın karısıyla aynı işyerinde mi çalışıyorsun. Herşeyi boşverde yarın karısının yüzüne nasıl bakıcan.
Ama bakarsın yaaa. Sonuçta resmi resmi cilve yapmışsın.
Resmi sevişmişler. Bir yandan da dosyaları incelemişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X