- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
O benim de dikkatimi çekti, hatta konu sahibinin diğer hesabı diye düşündümBir takım gizli metresler beğenmedim’e abanıyor sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O benim de dikkatimi çekti, hatta konu sahibinin diğer hesabı diye düşündümBir takım gizli metresler beğenmedim’e abanıyor sanırım![]()
Ya ikinci hesap vakasıdır ya empati kuruyordur aynı şeyi yaşadıkları için başka açıklaması yok.O benim de dikkatimi çekti, hatta konu sahibinin diğer hesabı diye düşündüm
Bir de bu yasak ilişki konularını açanlar genelde çok hadsiz ve saldırgan oluyor. Yani zaten evli adama yanlayan birinden ne beklenir
Üstelik hem bunu yazıp hem insanlara saldırmak ne. Ne bekliyordunuz yani "aayy canım büyük aşk bırakmayın birbirinizi" mi diyelim
Konuyu alintiladiginiz için teşekkürlerAz nefsinize hakim olun da iletişimi kesin bu nedir, ne yapmalıyım diyosun kuma git mi diyelim bide ben bu yazılanlarda komik bişey göremedim gülme emojisi atmışsınız ya
Konuda uzun uzun güzelleme yapılmış yok işte uzun süredir tanıyor gibi oldum onu gördüm yemek yiyemedim. Biz şey diyelim oha çok romantik kalbinin sesini dinleharbiden yaa
olumlu ne yazabiliriz ki bir de hayır düşünüyorum düşünüyorum ne diyebiliriz diye
ne diyelim diye yazılmış acaba?
Geliyorlar#Ülkemdepakistanlıistemiyorum![]()
Ahahahaha... Ay çok güldümSanırım bir çok aldatılan kadıncağızın gazabını yaşıyorum şuan. Aslında masum bir arkadaşlıktan bahsetmek istemiştim ama gerçekten linç malzemesi oldum. Metres bile olmuşum aman yarabbi...
Konuda uzun uzun güzelleme yapılmış yok işte uzun süredir tanıyor gibi oldum onu gördüm yemek yiyemedim. Biz şey diyelim oha çok romantik kalbinin sesini dinle
Beynelmilel çapkınadam da az değil hee
daha dün evlenmiş bugün aldatıyor
yuh diyorum arkadaş
adam pakistandan almanyaya gelip türk kızı ayartıyor
Ya ikinci hesap vakasıdır ya empati kuruyordur aynı şeyi yaşadıkları için başka açıklaması yok.
O arkadaşın huyu bu. Kendim de başka konularda yaşadım ordan biliyorum.ben de şoklardayım
nesini beğenmemiş acaba o mesajların?
Zorunuza giden ne pardon? Baya baya bayağısınız işte.Bence bayağı sözünü size iade etmekle başlamalıyım. Burada da bitirmeliyim.
Dedi ve Kudra jet hızıyla uçuruldu.Ya ikinci hesap vakasıdır ya empati kuruyordur aynı şeyi yaşadıkları için başka açıklaması yok.