- 20 Temmuz 2016
- 54
- 22
- 3
- 46
- Konu Sahibi selennnnnnnnn
-
Yeterince korkmamışsın:)Korktum. :)
Keşke bir yolu olsa. Çok istiyorum bunu yapmayı.
Ay ben yazmıştım karısıdamı anlamamış diye.seninki kaç sene yapmış canım kaçırdım orasını.Al bnden de o kadar bu linki acan arkadas bu kadar soz ustune hala birlikte olursan valla ne deyim
Cok uzun yillardir evliyim epeyde kucuk evlendim neyse yaninda okudum berabwr buyuduk hic skintimiz olmadi ta ki sina a hazirlann kizimiz evliligimizi sarsana kadar arkadasin biri demis ya karisi da mi anlamamis diye adam sana belli etmiyor ki bir de insan yanindakine yakistiramiyor kisi kendi gibi biliyor karsisindakini gel gelelim bir sabah kizinin babasinin telinde buldugu mesajlar karim benim dunyada benm kadar kocasini seven biri daha var midir diye kadinin telini alip kumpasa dusurup itiraf ettiriyorsun .....
3 yil oldu bn sana bir de karisinin cephesinden anlatayim ailesiyle hic sorun yasatmadim kendi ailemden ustun tuttum 16 yildir maasimi is yaparim dedi hep batirdi 3 cocuk tek basima buyuttum niye o skintiya gelemez diye namazina guvendim yok dedim Allahin huzuruna duran harama yaklasmaz diye
Karsidakine benmkinin her seyini anlattim o diyor ki cok iyi biri en sonunda 30 yasinda devlette memur kendini akili zanneden tipe dedimki ya madem bu kadar iyi seni ne yerine koydu karsidan ses yok
Ben sizingibileri anlayamiyorum ya bekar ne kadar efendi bir suru adam varken Allahini milletin esinde ne buluyorsunuz
Al bnden de o kadar bu linki acan arkadas bu kadar soz ustune hala birlikte olursan valla ne deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?