Çok bitkin ve yorgunum :( çalışmamı isteyen eş

Yeni nesil erkeklere para olsun gerisi boş
Adam tacizci heriflerin olduğu yere ne var her yerde oluyor öyle diye karısını yolluyor.
Ne diyeyim bilemedim ama evi mevi kafanıza takmayın madem çalışan kadın istiyor kendi de bir işin ucundan tutsun

Ya gerçekten belki 10kusur senedir erkek çocuk isteyen tek kişi duymadım. Herkes kız çocuk ister yani, kız olacağını bilsem 2.yi yapacagim diyen bir sürü arkadasim var. Eskidendi o erkek çocuk muhabbeti. Kız çocuk daha sakin tatlı diye herkes kız istiyor.
Sünnet düğünü de bir tane eski iş arkadaşım dışında kimse yapmadı.

Ban yemişsiniz, mune de uyarmış o yüzden kısacık bir cevap yazacağım. Umarım hayat size kafanıza vura vura öğretmez bazı şeyleri. Çalışmak istemiyorsanız çalışmayın, kime ne? Bize ne? Ancak bunu herhangi bir din temeline oturtarak yapmayın. Çok toysunuz dahası maalesef vizyonunuz da dar.

Konu sahibi kendinizi mutlu hissedebileceğiniz bir iş bulun bari, bu adam sizi evde oturtmaz, bana kalırsa oturmayın zaten. Çalışın, üretin, eliniz ekmek tutsun, kocanız çok güvenilesi gelmedi üniversitenizin bitmesine kadar bekletmez bu adam sizi evde.

Böyle zihniyetlerde çözüm bitmez ki.
Aldatsa ; erkektir yapar. Boşamaz.
Ölse ; Hemen tekrar evlenip kendine baktırır.

Çözüm asla çalışmak değildir çalışmaya gelene kadar çok yol var

Böyle zihniyetlerde çözüm bitmez ki.
Aldatsa ; erkektir yapar. Boşamaz.
Ölse ; Hemen tekrar evlenip kendine baktırır.

Çözüm asla çalışmak değildir çalışmaya gelene kadar çok yol var
Demek ki bu dünyanın enayisi biziz çalışıyoruz. Daha kolay yollar var doğru

“Way anam neler dönmüş serhat”modunda konuya giriş yaptım mesajın sahibi çok büyük konuşuyorsun haberin ola… senin gibi bir tane eşimin akrabası var. Eşi ölmüş kadın zekat fitre topluyor ama çalışmaya gönlü yok.. çalışmamak için bin dereden su getiriyor. En son bebişimize bakar mı diye teklif ettik evi de yakın bize. Ortaokula giden oğlunu bahane ederek küçük çocuğum var ben yapamam dedi. Dellendim. Eşime bir daha bu kadına zekat verirsen saçını başını yolarım dedim. Millet 2-3 aylık bebeğini bırakıp çalışıyor bu ortaokula giden kocaman çocuğu bahane ediyor. Niye ise bana onu çağrıştırdın. Gönlün yok ne desek boş ama büyük konuşma sen yine de

Ay buna yorum yapamazsam çatlarım “dinimde lafın çalışmaz mi” ay şaka gibi dini siyasete alet edeni görmüştüm de tembelliğe alet edebi hiç görmemiştim

Eşiniz maşallah konya ovası.
Çalışmak güzel birşey ama doğru ortamda.

Forumda neden konunun bir anda dine baglandigini anlayamiyorum

Bosanma vs fark etmeksizin konuyu islam hukukuna baglayanlar var

Arkadaslar sunu anlayin,burada dini icerikli yorum yaomak ve paylasim yasak
Bunun nedeni de zaten laik bir hukuk duzeninde yasiyor olmamiz
Dini nikah , yok kadinin haklari vs.
Gecerli olan tek sey resmi nikahtir
Islam hukuk anlayisinz sadece sizi bagliyor
Kimss size islam hukukuna gore haklarim ne demedigi sormadigi surece konuya dini karistirmak abesle istigal etmek sadece

Medeni hukuk
Medeni hukuk

Sizi koruyan , sizi guclu kilan sey medeni hukuk
Bunu ogrenin once

Bu bahsettiğiniz kişi şu an boşanamadım yalan attım dediğiniz kişiyle aynı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…