- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
Bi konu var zamanında hali vakti yerinde ve saygın bir mesleği var diye evlenmiş kadın adamla. Şimdi evi alabilmek için kılı kırk yarıyor.Hele de zengin adam kapakladım yan gel yatarım boşarsa nafaka alırım diyene satabilirsin
Zengin adamın avukatları da fettan olur zırnık koklatmaz her türlü kumpas vardır
Çocuk yapıp garantiye alayım diye de düşünmesin kimse adam alır çocuğu don atlet kalırlar kapıda
Benim hedefim çokca ilimlenip güzel bi çocuk yetistirmek. Aileme temiz sağlıklı güzel bi yuva verebilmek. Aksi bi durum elbette olabilir ama onun için de mesleğim var. Zaten çalışmak gerekirse
İki hukuk sisteminde de birbiriyle çelişen nokta yok. Ben müslüman bir Türk'üm. İki sistem de benim hakkım.
Çalışmaktan kaçmaya çalışmak için dil dökmek mi? Tekrar söylüyorum, maaşımı siz veriyorsunuz da haberim mi yok? Bunu sadece sizin için söylemiyorum, ben konu sahibi için yorum yazmışken, beni eleştiren siz ve cevap verince bunun adı dil dökmek mi oluyor, komik
Ben zaten çalışmak istiyorum ama İslam izin vermiyor vs demiyorum. Zaten çalışmak istemiyorum. Bende bunun için sebep çok. Sonuç olarak istemiyorum yani.İsteyen çalışır isteyen çalışmaz bu kısım beni bağlamaz. Çalışmak bence boşanmakla ilişkili de değil dediğim gibi. Kimsenin evliliğinin bozulmasını da dilemem. Kimsenin birbirine muhtaçlıkla yaşamasını da...
Çalışmama isteğiniz için İslam ile ilişkilendirip sonrasında da hem orda bu hak var, hem burda bu hak var kocamla ayrılırsam bir elim yağda bir elim balda takılırım modunuza tepki gösterdim. Yine gösteririm. Menfaatlerimiz yerine ilkelerimiz ön planda olmalı.
ben ikna oldum siz kuru ekmek yeseniz de calismassiniz gercekten dogru soylemissinizBen zaten çalışmak istiyorum ama İslam izin vermiyor vs demiyorum. Zaten çalışmak istemiyorum. Bende bunun için sebep çok. Sonuç olarak istemiyorum yani.
Bana ya şöyle olursa ya böyle olursa diye felaket senaryolarıyla geldikleri için, ben de aksi bi durum olsa yapabileceklerimi anlattım. Yağda balda olmaya gerek yok, herkes bi sekilde çalışıp ekmeğine bakabilir.
Benim ilkelerim menfaatlerimle uyuşuyor.
Ben zaten çalışmak istiyorum ama İslam izin vermiyor vs demiyorum. Zaten çalışmak istemiyorum. Bende bunun için sebep çok. Sonuç olarak istemiyorum yani.
Bana ya şöyle olursa ya böyle olursa diye felaket senaryolarıyla geldikleri için, ben de aksi bi durum olsa yapabileceklerimi anlattım. Yağda balda olmaya gerek yok, herkes bi sekilde çalışıp ekmeğine bakabilir.
Açıkçası ortada bi yağ bal da yok. Üçün beşin lafı dönüyor.İsteyen çalışır isteyen çalışmaz bu kısım beni bağlamaz. Çalışmak bence boşanmakla ilişkili de değil dediğim gibi. Kimsenin evliliğinin bozulmasını da dilemem. Kimsenin birbirine muhtaçlıkla yaşamasını da...
Çalışmama isteğiniz için İslam ile ilişkilendirip sonrasında da hem orda bu hak var, hem burda bu hak var kocamla ayrılırsam bir elim yağda bir elim balda takılırım modunuza tepki gösterdim. Yine gösteririm. Menfaatlerimiz yerine ilkelerimiz ön planda olmalı.
Bu ilim ilim dediğiniz ne tam olarak? Şu an aktif olarak hangi kursa katılıyorsunuz ilmi konuda?Ben zaten çalışmak istiyorum ama İslam izin vermiyor vs demiyorum. Zaten çalışmak istemiyorum. Bende bunun için sebep çok. Sonuç olarak istemiyorum yani.
Açıkçası ortada bi yağ bal da yok. Üçün beşin lafı dönüyor.
Bu ilim ilim dediğiniz ne tam olarak? Şu an aktif olarak hangi kursa katılıyorsunuz ilmi konuda?
Hanımefendi siz iyi misiniz? Hangi dediğim İslami açıdan yanlış? Bi de haklı gibi birbirlerinin yorumlarını beğeniyorlar o daha komikİslami ilim olmasın pliiz. Çünkü çalışma hakkı, boşanma hakkı vs her şeyi yanlış öğrenmiş.
Canım öyle istedi keyfimin kahyası mısınız veren var yiyorum dese kapanıp gidecek konu. Demek kendi aklı da arada karışıyor ki uzun uzun kendini anlatıyor bi ordan tutuyor bi burdan tutuyor. Biz değiliz muhatabı kendi aslında.Iki tarafta pes etmeden baya uzun tartiştiniz.meraktan girip girip okuyorum.
Kur'an kursuna gidiyorum. Kur'an okumada hep eksik kaldım hayatım boyunca. Yanında arapça ve fıkıh dersleri görüyorum.Bu ilim ilim dediğiniz ne tam olarak? Şu an aktif olarak hangi kursa katılıyorsunuz ilmi konuda?
Muhteşem faydalı bir şeymiş gerçekten. Kolay gelsin.Kur'an kursuna gidiyorum. Kur'an okumada hep eksik kaldım hayatım boyunca. Yanında arapça ve fıkıh dersleri görüyorum.
Yoo ben gayet sizi muhattap olarak aldımCanım öyle istedi keyfimin kahyası mısınız veren var yiyorum dese kapanıp gidecek konu. Demek kendi aklı da arada karışıyor ki uzun uzun kendini anlatıyor bi ordan tutuyor bi burdan tutuyor. Biz değiliz muhatabı kendi aslında.
Canım öyle istedi keyfimin kahyası mısınız veren var yiyorum dese kapanıp gidecek konu. Demek kendi aklı da arada karışıyor ki uzun uzun kendini anlatıyor bi ordan tutuyor bi burdan tutuyor. Biz değiliz muhatabı kendi aslında.
Evet, huzurum o benim. Allah herkese nasip etsin.Muhteşem faydalı bir şeymiş gerçekten. Kolay gelsin.
Yok artık ya ben çekirdek faslına geçeli epey oluyor. Farkındaysanız uzun uzun yazan hep sizsiniz, benim size laf anlatmak için roman yazmama gerek bile yok.Yoo ben gayet sizi muhattap olarak aldımben bunun tartışmasını kendi içimde yapıp bi sonuç ortaya koyali çok oldu. Farkındaysanız konu sahibi hariç hicbirinize calismayin siz de evde oturun vs demiyorum ki. Konu sahibi de kendisi öyle istiyor diye tavsiye verdim zaten. Benimle cebelleşen sizsiniz yani.
Sen yaşadığın hayattan eminsin. Kimin ne düşündüğü de çok gündemin değil. O yüzden.Ben tattisirken max 2-3 yorum sonra canim sıkılıyor. Hadi 3-4 olsun
Çünkü bildiğim ve inandığım şeyi anlatıyorum. O zaman kimse konuşmasın forumu kapatıp gidelim. Uzun uzun yazmama mi takildiniz gerçekten? Sizi insan yerine koymak kabahatmis desenize.Yok artık ya ben çekirdek faslına geçeli epey oluyor. Farkındaysanız uzun uzun yazan hep sizsiniz, benim size laf anlatmak için roman yazmama gerek bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?