ÇOK BOZULDUM. Haksız mıyım?

Normal canim bence arkadasinin davranisi. Niye bozuldun ki? Dunyada ilk bebeği olan kisi ne de olsa.

Gıcık oluyorum boyle insanlara ya..

Ay ağzın bal yesin. B.kunda boncuk arayan tipler.

insanoğlu binlerce yıldır üreme halinde..hergün yüzlerce bebek doğuyor yüzlerce kadın doğum yapıyor yani doğanın kanunu bu..hayır anlamadım dünyanın 8. harikasını falan mı doğurmuş..yeni doğmuş bebek işte hepsi birbirine benzer..gözlerinizi kapatıp ondan geriye doğru saymanızı da isteseydi bari bebeği görmeden önce..

Gule gule buyutun bebeginizi saglikla.
Su bebek dogunca aynaya bakamadim wc ye gidemedim altima yaptimlar yalanmi siz ikinci gun kk dasinizda

Pembik sunum delisi gelinlerden sonra şimdi de emojili anneler mi çıktı

Kendi bebeklerini de sunum yapiyorlar. Doneler de hep ayni, arkadan gorseniz gelin sanip ceyrek takarken son anda ne oldugunu farkedeceginiz bir besik, anca bir defa giyebilecegi rahatsiz ama pahali bir kiyafet, daha bebe emmekten baska bir sey dusunmedigi halde odasina tikistirilmis bir suru oyuncak, yeni meshur olan bulutlu kirlent (hele bu mutlaka olmali, bir ise yaramiyor ama olsun herkeste var), odanin duvarina kendi cocuklarinin odasi olduguna iyice emin olmamiz icin suslu bir sekilde "falancasu'nun odasi" "filancan'in odasi" yazili kocaman bir sticker, kosede bebek kozmetigi dolu bir sepet... Bunlar standarttir, genelde de eksigi yok fazlasi var...

Ay ağzın bal yesin. B.kunda boncuk arayan tipler.

Bulsalar "ares efenin boncugu" veya "buglemnurun bok boncugu" diye paylasmayi bilirler ama... Ve tabii ki yuzunde emojiyle.

pelinsunun bilmem nesi
Bazı anneler dini yönden göstermek istemediğinden kapatıyor yüzünü ama o zaman hiç paylaşmasın ayak veya el de paylaşan oluyor :)

ne yalan söyleyim bırak kıskanmayı Allah yardımcısı olsun diye acıyarak bakıyorum yeni doğum yapanlara..tepkisiz kalıyorum..bazen merak ediyorum aşırı tepki vermiyorum çocuğa ayılıp bayılmıyorum diye yanlış anlaşılıyor muyum acaba..Allah kızıma ömür versin..daha da çocuk falan istemem..

pelinsunun bilmem nesi
Bazı anneler dini yönden göstermek istemediğinden kapatıyor yüzünü ama o zaman hiç paylaşmasın ayak veya el de paylaşan oluyor :)

Dini yonle ne alakasi var ki? Bebegin yuzunu gostermek gunah diye bir sey mi var?

pelinsunun bilmem nesi
Ben 3-4 ay hiç bişeyini paylaşmadım gerek görmedim. Ama şu hastanede doğum yaptığını ilan eden bebek elli fotolara ayar oluyorum.

Zaten normal değil son derece anormal. Amannn herkes hamileliğinde ayrı cins oluyor kimisine bakarsın doğumu kolay geçmiş strese sokacak bir olay yaşamamış gayet mutlu ve normal. Kimisi de tam tersi. Kişiliğin de etkisi var. Ama hamilelik doğum vs insanı büyük oranda değişik bir psikolojiye sokuyor. Daha 2 aylık hamileyken hiç heyecanım yoktu bebekle ilgili gayet normaldim hatta benimseyemiyordum. Abartanlara şaşkın şaşkın bakıyordum. Şimdi 6. aydayım. Ve durum şimdiden çok değişti. Böyle hissedeceğim aklımın ucundan geçmezdi.

Arkadasin abartmis biraz.
Her yeni anne nazardan korkar bu bir gercek.
insan yakinlarina boyle dan dun konusmamali diyorum ama ah o lohusalik yok mu kadinin aklinin yarisi ucmus oluyor.
Uzerinde durma sen de.yeni annelim heyecanina ve lohusaligina ver

Bilmiyorum henüz hamile degilim ama bazı hamileler özellikle gec hamile kalanlar yada cocugu olanlar böyle davranıyor bilmiyorum bendemi böyle olurum ama insan üzülüyor gercekten istemsiz

Ben 3-4 ay hiç bişeyini paylaşmadım gerek görmedim. Ama şu hastanede doğum yaptığını ilan eden bebek elli fotolara ayar oluyorum.
Bi kendileri doğurduklarindan ha ben doğursam direk paylaşırım veya hiç paylaşmam yani eminim kk da böyle olan cok kadın vardır ve bize çok pis gıcık oluyorlar şimdi

Daha hamile kalirkalmaz bebisine isim koyup mesela ruzgarin besigi, taragi ,bezi diye milyon tane foto atan bir kadin gordum ben de.her gun bebisine alisveris yapiyordu.gobus fotolarini soylemeye gerek bile yok tabi tahmin edersiniz ki)
Bazilarimiz da boyle iste.
Bu nasil bir hava atma hirsiysa artik aklim almiyor

Fesatın değil sevenin de nazarı değer. Bunda takilacağın bir şey yok içini rahatlatmak istemiş maşallah Allah bağışlasın der geçersin. Çok takilacagin bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…