- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi powerpoint
-
Ay ağzın bal yesin. B.kunda boncuk arayan tipler.Ayy bu tiplerden de gina geldi. Yeni turedi bunlar. Dunyadaki tek cocugu kendileri dogurdu saniyorlar. Dunyadaki tek guzel bebek de kendi bebekleri. Herkes de bebeklerine cok merakli oldugu icin de nazar degecegine o kadar eminler ki. Bir de bunlarin hava atmak icin dakka basi foto paylasip yuzune emoji kondurani var. Evet sirf yuzunu gostermemekle nazari engelleyebiliyorsunuz cunku. Hic paylasmama gibi bir secenekleri de yok ama, o foto paylasilmali. Odasina besigine bulut seklinde yastigina bosuna mi para verdiler
Gule gule buyutun bebeginizi saglikla.Lohusa sendromu...iki gün önce doğum yaptım bu tarz şeyler bana çok komik geliyor fakat inanan için zor olmalı herkesi ayrı ayrı uyar... bir de sosyal medyada bebwğin suratına emoji yapıştırıp resim paylaşanlat var bana göre ayrı bir inceleme konusu...bebeğimi Allaha emanet ettim ben o koruyor zaten...
Bu arada sizinle ilgisi yok kendinizi kötü fesat hissetmeyin arkadaşınız herkese aynı şekilde davranıyordur...
Pembik sunum delisi gelinlerden sonra şimdi de emojili anneler mi çıktı
Ay ağzın bal yesin. B.kunda boncuk arayan tipler.
Kendi bebeklerini de sunum yapiyorlar. Doneler de hep ayni, arkadan gorseniz gelin sanip ceyrek takarken son anda ne oldugunu farkedeceginiz bir besik, anca bir defa giyebilecegi rahatsiz ama pahali bir kiyafet, daha bebe emmekten baska bir sey dusunmedigi halde odasina tikistirilmis bir suru oyuncak, yeni meshur olan bulutlu kirlent (hele bu mutlaka olmali, bir ise yaramiyor ama olsun herkeste var), odanin duvarina kendi cocuklarinin odasi olduguna iyice emin olmamiz icin suslu bir sekilde "falancasu'nun odasi" "filancan'in odasi" yazili kocaman bir sticker, kosede bebek kozmetigi dolu bir sepet... Bunlar standarttir, genelde de eksigi yok fazlasi var...
Bulsalar "ares efenin boncugu" veya "buglemnurun bok boncugu" diye paylasmayi bilirler ama... Ve tabii ki yuzunde emojiyle.
ne yalan söyleyim bırak kıskanmayı Allah yardımcısı olsun diye acıyarak bakıyorum yeni doğum yapanlara..tepkisiz kalıyorum..bazen merak ediyorum aşırı tepki vermiyorum çocuğa ayılıp bayılmıyorum diye yanlış anlaşılıyor muyum acaba..Allah kızıma ömür versin..daha da çocuk falan istemem..Bebek kıskanmak şöyle dursun, gördükçe "neyse ki ben doğurmadım" diyorum. O yüzden benden çekinen olmadı henüzAma biri bana böyle deseydi odaya hiç girmezdim sanırım, çok da derdim dünyadaki zibilyon tane bebekten birini görmek.
pelinsunun bilmem nesi
Bazı anneler dini yönden göstermek istemediğinden kapatıyor yüzünü ama o zaman hiç paylaşmasın ayak veya el de paylaşan oluyor :)
Resim çekmek bile günah ya asmak falan o bakımdan benim tam bilgim yok ama eşimin tarafı böyle onlardan biliyorum hele kız çocuğu hiç paylaşmazlarDini yonle ne alakasi var ki? Bebegin yuzunu gostermek gunah diye bir sey mi var?
Ben 3-4 ay hiç bişeyini paylaşmadım gerek görmedim. Ama şu hastanede doğum yaptığını ilan eden bebek elli fotolara ayar oluyorum.pelinsunun bilmem nesi
Bazı anneler dini yönden göstermek istemediğinden kapatıyor yüzünü ama o zaman hiç paylaşmasın ayak veya el de paylaşan oluyor :)
Evli değilim doğal olarak çocuk sahibi de değilim nasıl duygular bilmem ben dışardan bakan göz olarak böyle bir yorumda bulundum.
Son olarak şunu da diyeyim, Hiç gelmeyin bakmayın diyen insan da normal değil , bu kadar korumacı olanlar genelde daha narin oluyor bizzat böyle bir tanıdığım vardı şans belki de bilemicem çocuk sürekli hasta olurdu . Böyle bir şey başıma gelse uzun bir süre gitmezdim o arkadaşımın evine.
Bi kendileri doğurduklarindan ha ben doğursam direk paylaşırım veya hiç paylaşmam yaniBen 3-4 ay hiç bişeyini paylaşmadım gerek görmedim. Ama şu hastanede doğum yaptığını ilan eden bebek elli fotolara ayar oluyorum.
Resim çekmek bile günah ya asmak falan o bakımdan benim tam bilgim yok ama eşimin tarafı böyle onlardan biliyorum hele kız çocuğu hiç paylaşmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?