kız... ne diyim. eşin de az değil hani de. belki de doğudaya.e şartlar da zor o da bunalmıştır kafa gitmiştir belki.. annenler o durumda sana destek çıkmaya çalışıyo eşinin yaptığına bak.. kuduruyom bex kuduruyombenimki de öyle olurdu kesin. biz de zor şartlarla evlendik kredilerle falan. 5 kuruş vermediler. bi gelin alışverişi bile yapmadılar. üstüne yeni evliler bi düzene girsinler demeyip habire para istediler. ben duruşumu korumasaydım biz de aynı olurduk.. eşime de ailesine de karşı duruşumu korudum. nettim. ve hep tatlı dille anlatarak çözmeye çalıştım. bak bebek olacak bak borçlarımız var.. inanır mısın inadımdan çalışmıyorum. parasızlığı görsün diye.. çalışsam parasız kalmasak yollayacak biliyorum.. ne bileyim belki benim kötülüğüm ama istemiyorum. sen de tavrını koru. de bak ben seni çok seviyorum. seninle her sıkıntıyı çekmeye razıyım. seninle bu evde ömrüm boyunca otururum yeter ki senle olayım senle olduktan sonra umrumda değil her şey. AMA bu parasızlığımız bu sıkıntılarımız kendi ailemiz içinse o zaman katlanırım de.. Başkaları için bunu yaşamak çok zor geliyo bana de. yeni gelinim bi gelin evim olmadı evlendik bişey takmadılar bana ben hiçbişey görmedim kimseden. sen de benim ne kadar ezildiğimi görmedin hiçbi zaman de.. ailen evet onları at demiyorum sana ama artık onlardan önce ailen benim BİZİZ de..
ah ah bunlar ılk basta ıse yarıyo gbiydi sonra başladı neyın eksık demeye allahın rızası ana babada saklıymış yedıgımden kesmıyomus bılmem ne dilimde tüy biiti sıka sıka ağzımda diş kalmadı anam evet aynen şimdiki müstakbel gelınleri tam onlarn istediği gibi hataylı kapalı ona yapılacakmış bıde dıyolarkı sana yapamadık ıstemıyorum artık ddim ayy bak aklıma geldi yıne gelde delırme