Çok bunaldım..!

işi o boyuta taşımak istemiyorum doğrusu.. bunu demem bizim ilişkimizi yıpratır. ama dediğim gibi birşeyler yapacağım artık. surat asmakla,muhattap olmamakla olmuyor çünkü

bende bunla karşılamaktan kokuyorum açıkçası. onca emeğim görmezden gelinirse ve bana küsülürsede dayanamam açıkçası. ne olursa olsun ev evdir ayrıca. herkezin bir düzeni var yaşantısı var. gider kalırsın ama olayın cılkını çıkarmadan 5-6 ay olacak belkide fazla bilmiyorum artık tutmuyorum tarih.. k, bu olayı yaşadımya ben daha kolay kolay kimsede gidipte kalmam

evet evet yapacağım. modemi bozarım (umarım hepten mahfetmem aleti)
sonra o olmazsa ötekine mekan hazırlarım. belkide dayanamaz konuşurum. ama olaya yarın kesinlikle ilk müdahaleyi yapıyorum...

eger bozamicam diyorsan... gec bilgisayarin karsisina veya laptopsa al eline ve ona hic firsat birakma...
giremesin... evde isler senimi bekliyor bosver yapma... yeterki o interneti onun eline düsürme
bide bu ay fatura cok gelmis falan de onun yaninda

böyle insanlarda var maaleseff

evet evet yapacağım. modemi bozarım (umarım hepten mahfetmem aleti)
sonra o olmazsa ötekine mekan hazırlarım. belkide dayanamaz konuşurum. ama olaya yarın kesinlikle ilk müdahaleyi yapıyorum...

Eveeettt.. Yaşasın tatlıcadı. :))

Yok o parçayı kaybetmeyin yeter.. İnternet tek eğlencesi , sonuc olacaktır.. Dayanması için en fazla 48 saat veriyorum arkadaşınıza. :))

ay canım kendi laptopu var...! bir ara yoktu gitti bilgisayar aldı. çünkü ben bilg mı vermiyordum. evde işte yapsam götürüp odama koyuyordum. ama bilg var malesef...

faturada gerçekten çok geliyor

yanlış anlamadıysam bu kişi erkek arkadaşı dimi? kusura bakmada eşin buna nasıl müsade ediyor????????????

O köşeyi arkadaşınız biliyor mu ki ? Bence aklına gelmez oradan girmeye. Ya da o köşeyi siz kapın Ebru'nun dediği gibi.

Bir başlayın gerisi kendiliğinden gelir bence.

ay canım kendi laptopu var...! bir ara yoktu gitti bilgisayar aldı. çünkü ben bilg mı vermiyordum. evde işte yapsam götürüp odama koyuyordum. ama bilg var malesef...

faturada gerçekten çok geliyor

neeeeeee bide gitti bilgisayarmi aldi ve bilgisayari utanmadan sizin evemi kurdu
e yuuuuuhhhhhhh artik beeeeeeee.... buna cözüm mözüm kalmadi... sen en iyisi acik acik konus onla yahuuu

aynen katiliyorum... önce iyilikle ama onuda anlamiyorsa adami artik kovardim evimden bu ne ya
esim bile hic bir sey diyemez buna cünkü burda hakli olan ben olurdum... sonucta 1 aydir ayni evin icinde bi adamla kaliyorum.... buna 1 hafta bile dayanamazdim

1 ay değil canım 5-6 ay oldu. arada gidip geliyor ama geneli bizde hayatının

ne kadar rahat bi eşiniz varmış yaa... yada çok saf kalpli... hayret ettim doğrusu... bu devirde insan babasına bile güvenemezken, sizin eşiniz arkadaşını birakabiliyo evde.. üstelik yeni boşanmış bir adamı... bence eşinize bu yönünü anlatmaya çalışın... hergün gazetelerde neler okuyoruz.. iş mi bu şimdi allah aşkına.. yada o adam gidene kadar ilişkiye girmicem seninle.. istemiyorum huzursuz oluyorum deyin.. erkekler cincel perhize dayanmıyo ya.. belki o zaman aklı başına gelir...

laf carpttırsanzı ama kırmadan tabı sonucta eşinizn en yakın arkadasıymış bundan sonrakı planların neler ne yapmak ıstıyorsun hayatnıan nasıl yön verceksın gıbısınden hafıftan ımalar ama kırmadan

bence şöyle diyin ;
babam burada kaldığını öğrenmiş..
bu durumlara hiç sıcak bakmıyor ve bize çok kızdı..
senden bunu istemek çok zor ama durum ortada..
babamla iplerin kopmasını istemiyoruz diyin..
o da mecbur kaldığınızı düşünür ve size kızmaz

siz eşinize kabahat bulmuyorsunuz ama en büyük kabahat eşinizde.Ne münasebet canım böyle şey mi olur.Benim evime bırak eşimin arkadaşını akrabası bile tek olarak gelemz(yani eşim evde yokken).Ben iki buçuk yıllık evliyim eşim birkez olsun evimize arkadaşını getirmiş insan değil.Bunu siz değil eşinizin düşünmesi gerekiyor.Bence söyleyin eşinize biran önce yapılması gerkeni yapsın siz hiç karışmayın.

valla benim eşim kimseyi 1 günden fazla evde tutmaz ki o bir günde kendi de evde olur söylememe bile gerek kalmaz koca dediğinde böyle olur nasıl iş bu? sen adamla uğraşıcana kocana düzgün bir dille anlat bunu bu devirde kimin ne olduğu belli olmaz neler duyuyoruz başına iş açılır sonra niyeti ne bellimi ay çok garip bir olay aklım almıyo bide 5-6 ay diyosun sizin aileden olmuş artık o adam uğraşmak boşuna kocan hiç mi rahatsız olmuyo bu durumdan yeni boşanmış birisi ve karısı aynı evde adam yok?hayırlısı olsun .........

yakinimizin dügünü olucakti gelinin ablasi ve esi bizde kalmisti... ablasi sabah bi telasla kalkip kuaföre gitti ve esimde sabahciydi... esim önceden tel acip ise gec geliceni sölemisti sabah 9da ise gitmeliydi...
e adamin karisi kuaföre gitti saatda dokuz olmus... esim ise gitmedi:) gec kaldi ama beni o adamla yanliz birakmadi...
adam ne kadarda iyi olsa dinimize göre bile bir kadinin bir baska adamla evde yanliz kalmasi hic hos degil...

valla canim sen bilirsin ama bi sekilde o adami evden göndermelisin... ben baska bi cözüm bulamiyorum... Allah kolaylik versin..

iyi geceler:80:

Herşeyden geçtim kolu komşu ne der bu işe?öyle bir zamanda yaşıyoruz ki artık çevremizdekiler ne der die bir şeyi yapmadan önce düşünüyoruz.Bence eşinin ailesine aç bu konuyu onlar bari bi çözüm bulsun.Gerçi aradan aylar geçmiş bunun çözümlük bi yanı kalmamış.Ben bazı durumlarda eşim evdeyken rahat edemiyorum.Mesela özel bakım yapacaksam vs.. Allah sana sabır versin.Şunu gözden kaçırma eşinle aranızda büyük problem var, normal dışı tavırlar sergiliyor.Benim eşim eve tamirci getirirken bile arar haber verir,olurda müsait olmam canım.Ve o tamirci geldiğinde de ben yanlarında duramam,eşimin gözlerinden anlarım durmamam gerektiğini.Canım bunlar olması gerekenler.Asıl halledilmesi gereken o şahız değil eşinle senin aranızdakiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…