- Konu Sahibi tatlicadi1
-
Tepkin çok normal,eşin istesede istemesede arkadaşa yol verin..bayan olsa bir derece ama erkek bu,eşindekide nasıl bir mantık anlamadım.
annesine gönderin
bence şöyle diyin ;
babam burada kaldığını öğrenmiş..
bu durumlara hiç sıcak bakmıyor ve bize çok kızdı..
senden bunu istemek çok zor ama durum ortada..
babamla iplerin kopmasını istemiyoruz diyin..
o da mecbur kaldığınızı düşünür ve size kızmaz
ister arkadasi olsun ister akrabasi olsun elin adaminin karisiyla ayni evde kalmasini normal karsilayan erkek bana garip geliyor.
tamam 2-3 gun olur ama bu ne canim abartmis esiniz...
suc esinizde bence de...
Duygularıma tercuman olmuşsunuz...
Ben de hiç anlam veremem böyle işlere ki zaten konu sahibi arkadaşa ilk mesajımda da sordum bunu.
Bana göre 1 2 gün de normal değil.
Bu güvenle alakalı bir durum değil çünkü.
Bu daha başka daha temel birşey.
Sonuçta ev en mahrem yer ve nasıl bir erkek karısının her türlü ev haline başka birinin şahit olmasını kabullenir ki?
Hemcinslerimi yani sizi bazen anlamıyorum .Kadını kocasına karşı neden dolduruyorsunuz ki .Adam karısına ve o arkadaşına güvenmese, kafasında soru işareti olsa daha mi iyi .
Ne güzel işte hayatında güvendiği 2 insan var .Neden bu şekilde bakmıyorsunuz
Adam güvenmese bu seferde nasıl bir kocan var diyeceksinizPesssss...
teşekkür ederim.. gerçekten okudukça kocam bana önem vermiyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım..
teşekkür ederim.. gerçekten okudukça kocam bana önem vermiyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım..
yok canım öyle düşünme sizinki sadece iyilikten maraz doğar durumu olmuş ama sizin yüzünüz yumuşak kolaylıklada git diyemezsiniz diye düşündüm ki desenizde bir kırgınlık illaki olacak kolay değil evdeki birine hadi git demek keşke kendi düşünsede gitse ..
aynen böyle oldu. şimdide diyemiruz işte git diye. bize kırılmasa bile olurda başka birinde kalırken kırılsa bile bende eşimde suçlu hissedeceğiz kendimizi. keşke biraz sabretseydik diye.
ama inanın ben sabredip susayım diyorum ama artık sinirlerim bozuldu tahamülüm kalmadı. sabah sinirli kalkıyorum yataktan. sehbayı yerinden oynatsa gözüme batıyor. ufacık şeylerde adamı boğazlayasım geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?