- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
O kadar çok okuyoruz ki bu konuları insan ne yap diyeceğini bilmiyor. Ne yapsan ne etsen boş. Tek yapman gereken kendini rahatlatıp hayatında onlar sadece görmen gereken insanlarmış gibi davranabilmek. Çünkü kafa yordukça insan içinden çıkamıyor.
Ama şunu da diyebilirim kafana takmak yerine yeri geldiğinde uygun bir dille rahatsızlığını dile getirmek. Terslemeden cevabını vermek.
Allah yardımcın olsun
Oluyor öyle canım yaa benim de bebeğim evlendikten 1 sene sonra oldu. Şu an hamileyim ama hamile kalana kadar kv bana kısır muamelesi yaptı. Okul kapanınca doktora git diye diretti. Neyse ki buna gerek kalmadan hamile kaldım.
Bakalım oğlum doğunca neler diyecekler. Ne yazık ki benim arkamda durabilecek kimse de yok.
İns korktuğun gibi olmaz canım
Valla beni bezdirdi bu anlamda k.validem göğsümde uyuya kalmış cocuk kuzenimin yanında sütun yok sut gelmiyor cocuk ağzını hareket ettirmiyor diyor
İsin komigi kendi yeğeni soz konusu olunca 6 aylikcocugu ek gıdalara basladimi dedim niye başlasın şutu var ve yetiyor diyor
Allahimmmm
Diyeceksin al sen emzir o zaman diye olmayacak işte...
Demeden o rüyasını gormuş canım o kadar ac ti ki cocuğum o kadar yermiyordum ki ona gore demekki
Rüyasında sutu geliyormuş bana sen artık git burda kalabilir sutum geldi diyormuş
Ne Diyim bilmiyorum ki ..
Kayınvalden kıskançlığın doruklarında :)))) daha menopoza girmediyse bir tane de o doğursun bari :))))))))
Girmeseydi doğururdu Valla
şunu desene kayınvalidene madem benim sütüm az parasını ver de bir sütanne tutalım bari de.
Onun icin geç kaldım 1 senem gitti
neyse atlatmışsın acısıyla tatlısıyla hala aynı muhabbete devam ediyor mu?
Ara ara evet maalesef hayırlıya su bı sene de gecer de sorun cok takiyorum ister istemez giden ömürden gidio yiprandigimla kaliorum iste
kv ile çok mu yakın oturuyorsun?
10. Dk aramız var canım
esmerkuzum
neden bu kadar önemsiyorsun
hayatinin merkezi gibi büyütmüssün
bosversene takma umursama
senin icin önemli olan sen esin ve cocugun
ayrica sen annesin iyisin kötüsün kimene
yazik ya valla cok üzüldüm ilk dogum birde lütfen kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?