- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Önemsemiyorum desem de olmuo iste kadin gelio gidio sürekli aynı seyler bitirdi beni
Bı insan hep negatif olabilir mı
Bı insana kırk kere hastasin desen hasta olmasa da hasta gibi bir halet-i ruhiye içerisine girer bu da o misal canım
Umursama iste onu beceremiyorum onu becersem sorun kalmicak
açık açık söylesen yanlış anlama anne ama sen sürekli böyle dedikçe sütüm olsa da kaçıyor desen üzüldüğünü belli etsen
En sinir olduğum şey işte,
herşeyi kendisinin ve yakınlarının bildiğine inanıp,
geri kalan herkesi cahil ve tecrübesiz görmek.
Bırak işte kadın bi anne olduğunu anlasın,
Sanki kendilerinin sütleri zamanında dolum taşımmış gibi,
yetersizlikle suçlamalar.Ne çirkin ne acımasız şeyler ya.
Takmamak elde değil ama mesafe arkadaşım.
En güzel ilaç,en iyi çözüm...
Slm kızlar,
Benim meselem kayınvalidem. 1 yasında bebeğim var. Dogdugundan 7 .ayina kadar kesintisiz kayınvalidemin
Sütun yok muhabbetlerini dinledim ben
Kontrolleri normalken ve kimi zaman yanımda herseyin normal olduğunu duymusken
İlk bebeğim ve ben normal dogum diye kendini hazırlayıp acil Sezeryan oldum
Belki bundan bilmiyorum sürekli bu söylemleri beni yıpratdı
Sanırım bı anne icin en kötü şey bebeğine yetmediğinin dusundurulmesi
Artık abartmıştı olayları sag tarafı dlu sol tarafı boş diyordu o derece :)
Dün annemlerler bendeydi kayınvalidem aradı bı yerden geliyorlardı arabalariyla
Bebeğimi sordu oğlum birkaç gündür isal di ates te vardı
Bende fena değil dedim başladı mahrumiyet bolgesindesiniz sanki bı cocuğu Dr a götüremediniz koyde kiler bile basları ağrısa
Ambulans çağırıyorlar felan
Bende anne hemşiremiz le konuştum napiyim yani her ağladığında Dr a. Mı götürcem
Napiolar cocuğa eziyetten başka dedim annemlerde duydu konuşmaları anlatmak durumunda kaldım
Ki anlatmam herseyi anneme ki üzülmesin o da takar benim gibi herseyi
Beni deli eden cocuğum daha kötü hastaydi annemleri çağırdım esim isteydi
Annem onları çağır haberleri olsun ayip dedi diye onları çağırdığımda orali bile olmadı
Cocuk olur böyle seyler Dr a götürmeye gerek yok dedi ve yeğeni sanki Dr gibi onunda cocuğu var onu ara da sor dedi
Yani herseyi kendi keyfine gore yapıyor
Ve ben artık cok bunaldım yıprandım bitirdi beni cocuk zayıfımıs iştah açıcı bişeyler soracakmışım
Suratı el kadar kalmış gelene gidene aynı muhabbet
Bugun sırf sinirim bozulduğu icin Dr götürdüm iyiydi yavrum bı de salgınımiss ishal bu ara
Kadin sadece çinko verdi
İsin özü bitirdi kayınvalidem kızlar beni mahvetti yaptıkları beni
Laf anlamıyor esim de takma diyor ama yapamıyorum
Cocuğun olmaz cocuk yap derler
Cocuğun olur hep negatif herseye karışırlar
Bıktım artık ya ..
ya sallamıcaksın ya da çata çat kavga ediceksin, eşin annesinin sana yaptıklarına takma diyosa, senin annesine yaptıkların içinde annesine takma dicektir
Önemsemiyorum desem de olmuo iste kadin gelio gidio sürekli aynı seyler bitirdi beni
Bı insan hep negatif olabilir mı
Bı insana kırk kere hastasin desen hasta olmasa da hasta gibi bir halet-i ruhiye içerisine girer bu da o misal canım
Umursama iste onu beceremiyorum onu becersem sorun kalmicak
kv dem doğum yaptığımda 3 gün bende kaldı ve o 3 gün boyunca sütün yok sütün yok die başımın etini yedi güzel güzel uyardım hayır var dedim vardıda.hala devam etti bakın üzülüyorum etkileniorum sütüm var ama çocuk uyumuyor napabilirim dedim yok dinlemio.göğüslerimi elledi süt yok bak bunlarda dio bide.en son eve gelen samimiyetim olmayan bi komşuyla göğüslerimin muhabbetini yapınca benim tepem attı.ağzıma geleni saydım onun yanındada eşimi aradım eve gel annene dayanamıyorum dedim.eşimde annesiyle konuştu ne konuştu bilmiorum.bir dahada süt lafı aramızda geçmedi.pişmanmıyım hayır.bebeğim 7 aylık olacak hala emziriyorum çok şükür .her fırsatta kv ye kilosu çok ii dr dedi die vurgu yapıorum.
ben 3gün dayanamadım sen bu kadar nasıl dayandın üzüldüm
neden böyle oluyor?hangi hakla bu kaynanalar kendilerinde bazı hakları buluyorlar.bana kızacaksınız biliyorum bende kayınvalidemin yanında doğum yaptım.asrın hatasını yaptım.
nefes alamıyorum , üzüntüden ölüyorum.ben anam , babam yerine koymuşken üstlerine titriyorken neden bunları hakettim.
suçum onların yanında bebeklerimi doğurup mükafatlandırmak mı ?ben şimdi kötü bir gelinim.neden?????
bir yanlış anlaşılma mı?yalanları mı ?yoksa lohusa psikoloji demeyip üstüme gelmeleri yüzünden çıldırmam mı?
ben üç çocuk büyütmüş bir kadına " sen çocuk bakmayı bilmiyorsun "demişim.asla asla.
hazmedemiyorum yapılanları annem ve bana sığıntı muamelesi yapıldı.burada annemin ne suçu vardı.kardeşim gelcekti gelme dedim.içim acıya acıya ve hala görmedi yeğenlerini.ve akrabalarımda.
keşke aaahhhh keşke memlektimde doğursaydım ailemle yaşasaydım.
başlık sahibi takma kafaya yoksa benim gibi stresten reflü hastası olursun artı psikolojin bozulur.ben hala aklıma geldikçe panik atak geçiriyorum ve mide asidim canımı yaka yaka ağzıma geliyor.
hak etmedim hiç birini.demek ki yüz göz olmamak yerden yere vurmak lazımmış.
canım nasıl üzüldüm anlatamam burnumun direği sızladı bende seninle aynı şeyler yaşadım üstelik bana bunları kendi annem yaptı çocugumu okadar benimsediki beni dışladı bile ve benim psikolojim okadar bozulduki kendi çocuguma düşman hale bile geldim nasıl olur deme inanki öyle bi bunlaıma sokuyorlarki 13 ay depresan tedavisi gördüm panik atak hastası yaptı beni.herneyse o günleri anlatıp dahada yaranı eşelemek istemiyorum canım açık açık konuş belki kötü gelin olacaksın ama bi müddet sonra yapmayacaktır.kendini mahvetme lütfen ben 1 çocukla kaldım bu yüzden kızım 8 yaşında deli gibi kardeş istiyor eşimde öyle ama ben kızımın ufaklık dönemlerini öyle kötü geçirdim ki korkudan cesaret edemiyorum ne hakları var bize bunu yapmaya gerçi 2. çocukta asla kendimi ezdirmem aklım başıma geldi ama geç oldu kızımın en güzel bebeklik dönemleri bidaha geri gelmeyecek içimdeki en büyük yaradır buuuusakın izin verme sana bunu yapmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?