Cok bunaldım

Evet dediği dedik yalandan fikrim sorup bildigin yapar saolsun dediğin öneriyi yapmak lazım :)

Allah akıl fikir versin ya asıl kusur kendilerinde sağlam cocuk yemek yemiyor diye Dr götürdüm bende k.validemin yüzünden
Mahrumiyet bolgesindesiniz laf sokmalarından sonra kadin psikolojimi bozdu resmen ya
Herhalde esim de onun ağzıyla konuşsaydı (kimi zaman öyledir) ki ani çıkışları olur ve eyw yoktur kimseye kalp kirardim o zaman hakikaten

Valla hamileliğime ve su 1 yıla bakıyorum da herseyi zehir etti bana hiçbirşeyi doya doya yaşayamadim
Belki de insan hayatında nadir yaşıyor böyle duyguları ama o da mahvoldu sayesinde daha neler var da iste

Bende cok vurgu yaptım gelişimi doğusuna gore iyi cok şükür dedim kaç kere yanımda götürdüm kendi duydu
Anne sutum var dedim cahildim ya gazı varmış mefer cocuğun uykusuzluğu ondanmis yedi beni doymuyor diye
Bigun elinde tam buğday unu yla geldi mama yapacakmış o kadar bıktım ki al yap dedim yaptı verdi cocuğa
Tükürdü bı kasıktan sonra cocuk bu sefer ne dese iyi sag tarafı doydu da sol da boşluk var allahım daha neler neler
Niye pişman olacaksın hep üzülen biz olmak zorundamiyiz yeri geldiginde lafı söyleyen ısını karıştırmayan daha kıymetli oluyor
Ben yapamadım üzülmesin kırılmasın laf söylersem yüzüne bakamam diye ama bittim anlamadı
Nasıl dayandim kendimi yiye yiye iste..

Allah ıslah etsin akıl fikir İhsan etsin inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…