- 25 Nisan 2011
- 834
- 10
- 116
- Konu Sahibi gulcanozcan
-
hep konusmak ıstıorum sızlerleben : cok ıyı gelıyosunuz bana ya valla bazen cok uzuluorum ama sen öle bı konusuosunkı yasamıssın ya ne bılım ıste etkılendım ya
keşke tek derdimiz sevgili olsa canm..
ben hep burdaym istdiğinde özelden de ulaşabilirsin..
konuşmak isterm senle..
artk üzülmek yok canm..
yeni bi hayat var önünde..
güzel pırıl pırıl geleceğin..
bunları düşünmelisin artk..
Allahm karşına onu unutturacak birini çıkartr inş.
aslında daha kötu dertler varda ıste bız farkında degılız.. ölum acısını unutmak zorunda ınsanlar sevgılı neymıs demek gelıo bazen..
aynen canım cok dogru soyledın aynen
zaten ölumu dusununce hersey gıdıo bende.. babam gıbı dıorum ne askıymıs ya.. nese ck saol
ben babami kayb etdim 4 ay oldu.bazen dusununce erkek arkadsimdan ayrilsam nasil dozucem sonra babaimi dusunuyorum diyorum ki babam gitdi ben hala yasiyorum ayrilsam onuda atlatirim .send esag ol
aslında daha kötu dertler varda ıste bız farkında degılız.. ölum acısını unutmak zorunda ınsanlar sevgılı neymıs demek gelıo bazen..
yarına umutla yeni gelecegnle uyan canm..
ona yer yok hayatnda..
iyi geceler...
dmı o acı cok baska bıse ask mesk cok kucuk akalıo yanında.. Allah rahmet eylesın basın sagolsun
ben babami kayb etdim 4 ay oldu.bazen dusununce erkek arkadsimdan ayrilsam nasil dozucem sonra babaimi dusunuyorum diyorum ki babam gitdi ben hala yasiyorum ayrilsam onuda atlatirim .send esag ol
zaten ölumu dusununce hersey gıdıo bende.. babam gıbı dıorum ne askıymıs ya.. nese ck saol
Gülcan kaç yaşındasın ? Sanırım daha çok gençsin
yazdiklarim gönderilmiyor mu ne
ayyyyhh kızlar nıe bunalıverrdiniz:) hava sıcak tamamda bunalmayın mınooşlar
20 yasındayım ben
Ah be fıstığım daha çok küçüksün daha ne aşklar yaşayacaksın
Önüne bak geçmişe bi sünger çek olan oldu yapacak bişey yok kendini de parçalasan giden geri gelmez gelse de eskisi gibi olmaz hiç bişey..
Bu yüzden önce onun gidişini kabullenip kısmet değilmiş diyeceksin ve sonra önüne bakıp kendini geliştir..Yaşadığın acıdan bile ders almalısın..İnan bu acılar boş yere gelmiyor hepsi ders çıkarılması için varlar bizim büyümemiz için varlar..
Okuyorsan yeni bi sezona sıkı sıkıya sarıl,okumuyorsan kendine uğraş bul onlarla kafanı dağıtıp geliştir kendini..Yaşın çok genç en güzel yıllarındasın..Gidenin arkasından ağlayarak heba etme bu zamanlarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?