cok bunalıyorum :(

o gıtmedı ben gıttım ben ayırldım benı yıprattı mahvettı hayatım onun yuzunden ck kötu gectı ben bıraktım dye pısman olurmuyum bılmıorum onu dusunuorum

Sen bırakmışsan elbette bi nedeni vardır_? Bi düşün bakalım nedenlerin bırakmaya sebeb olabilecek şeyler mi_?

Ayrıca benden sana bi abla tavsiyesi bişeye adım atarken iyi düşün taşın,pişman olacağın hiçbişeyi yapma..Çünkü keşke demek kadar kötü bişey yok hayatta..

gecer dımı hayatımı mahvettı ya baska bıse degıl pskolıjımı bozdubıde dönmek ıstıo sonra

Dönmesine asla izin verme. Bu gel gitler seni daha çok yıpratır.Ve tabi dönmesine izin verirsen sana saygısını hepten yitirir. Boşver gitsin.Bir ölüme çare yok kardeşim kalanı zaten çözülüyor.Aklını onunla meşgul etme,başka şeylerle ilgilen.Şimdi çok gençsin aşk sana çok önemli bir duygu gibi geliyor.Ama inan öyle değil. Aşk güzel yaşandığında insanın hayatına güzellikler getiren bir duygu.Ama üzüntüye sebep oluyorsa hiç uğraşmayacaksın.Dik tut başını dosdoğru karşıya bak.Bak ki hayatta daha ne güzellikler var göresin.Bize yazmaya devam et, iyi haberlerini bekliyorum,çok mutlu ol inşallah

haklısın kendıme gelmem lazım artık ve dönmesıne ızın vermemem lazım ben dha öncede ayrıldım ama affettım baktım olmadı ıste yıne aynı seyler yıne ben aglıorum yıne ben uzgunum bu sefer kararımda kesın dusunuorum ılerde uzulmktense sımddıen uzulmek daha ıyı galıba

aynı dertten muzdarıbız bende 2 senelık bı ılıskıden yenı cıktım 6 ay oldu ama kendıme yenı yenı gelmeye basladım .. gercı ozledıgım zamanlar olmuyor degıl ama onu dusunmemek ıcın baska baska ugraslar buldum hep kurslara gıttım kafamı dagıtmayı basardım onu hatırlatan bırsey bırakma gerı yolla veya at ben yaktım ne yaln solıyım ...sımdı cok ıım sana da tavsıye ederım canım

benım 2 gun oldu hemen zaman gecse keske cok ıhtyc m var

Sanırım aynı durumdayız belki benim konumu görmüşsündür bir bak istersen..
2 hafta olucak 4 yıllık ilişkimi bitirdim nasılsın dersen onunla oldugumdan daha iyi oldugum kesin
arada bir hüzün oturuor ustume ama oluck okadar geçicek bılıorum..

cnm ya madem üzmüş seni boşver düşünmeye hiç değmez.hatta sevinmelisin kurtulduğun içintabiiki ilk başlarda özlem duyarsın ama bır süre sonra aklına bile gelmez.benimde hep öyle oldu da ordan biliyorum:)

hayatmı mahvettı dıyebılırım.. bencılın tekıydı.. ıns dedıgınz gıbı olur

Emin ol pişman olmucaksın benim konumu oku ordaki ablaların yazdıklarını oku ne kadar dogru yaptım diceksin

sana bıse dıyımmı senın yasadıklarına benzer benımkılerde.. cok kıskanctı herkesı kıskanıodu hıc arkadasım yk benım herkesı sıldım onun ıcın sadece o olsun ıstıodu hep o ..

canım en zor şeyi karar vermekle başardın sen.. bundan sonra daha kötü olmaz merak etme:)) bu arada okuyomusun calışıyomusun neler yapıyosun unutmak dışında :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…