Haklısınız bende o yüzden korkuyorum fakat bir yerde eğer ona başka şekilde anlatırsam bu kandırmak olur diye düşündüm o yüzden de doğruları söyledim ama su an pişmanlık duyuyorum bu saatten sonra ne degistirebilirim ki? Nasıl insanlar olduğunu az çok anladı artık ..Çocuğu kaybetmemek içinden ziyade kendiniz için yapın bunu.
Hayat arkadaşı adayınız da olsa insanoğlu çiğ süt emmiş, en ufak bir kavgada kullanılıverir bu anlatılanlar.
o seveple en yakınım da deseniz, kimseye açığınızı göstermeyin.
çok bunalırsanız psikoloğa anlatın imkan yoksa sanal bir arkadaşa anlatın, hiç olmuyorsa mektup yazın denize atın daha iyi.
Benim de korkum bu...Sadece cocugun eline koz vermişsin. Yarın bırgun ailesi anlattigi gibi tatlı olmaz seni rahatsız edecek seyler yaparsalar ki yapacaklar ailesinin asırı tatlı olduguna inanmiyorum.
Ozaman aileni ve ailen hakkında anlattıklarını senın Yuzune vurup kendi ailesini aklayacak.
Yapacagi tek sey bu.
Tanımadığı ailen yuzunden senden ayrılmaz ama anlattıklarını kullanacak buna hazır ol
Iste keske en basta düşünseydin bunuBenim de korkum bu...
Bugün "ileride ailenle ilgili problem yasamamızı istemem yaşarsak canım sıkılır"dedi. Başka hiçbir şey demedi 3 senedir. Bende bugün bu korkuya kapıldım zaten. Birde ailesini de tanımıyorum dediğiniz gibi ailesi tatlı insanlar değilse (ki ailesine çok bağlı) benim de ailemin bir hayli itici olmasından dolayı incinecegim birşey olur diye korkuyorumIste keske en basta düşünseydin bunu
Bu korkunun sana dupdururken gelmediğini dusunuyorum. Aranızda hosuna gıtmeyen bisey olmus ya da bisey konusulmus.
Burayı çok olmadı keşfedeli.. İş işten geçti artık. Bu saatten sonra nasıl geri getirebilirim ki zamanı. Ailemle çok iyi anlaşıyoruz çok iyiler gibi mi lanse etmeliyim ne şekilde düzeltebilirim kiEvlenince anlattiklarini geri sana koz olarak kullanabilir hic bir sekilde derdini anlatma aileni kotuleme cok zor durumda kalirsan gel buraya yaz ama firsat verme
Canın sıkılırsa acar bir komedi dizisi izlersin nesen yerine gelir desene..Bugün "ileride ailenle ilgili problem yasamamızı istemem yaşarsak canım sıkılır"dedi. Başka hiçbir şey demedi 3 senedir. Bende bugün bu korkuya kapıldım zaten. Birde ailesini de tanımıyorum dediğiniz gibi ailesi tatlı insanlar değilse (ki ailesine çok bağlı) benim de ailemin bir hayli itici olmasından dolayı incinecegim birşey olur diye korkuyorum
Emin ol aynen bu şekilde bir izlenim verdim zatenSen neden bu kadar özgüvensiz duruyorsun kk.
Seninle birlikte o seni seviyor.
Bu korkuyu ona hissettirirsen olumsuz olur zaten.
Ama ona şunu hissettirmen lazım.
Kimse ailesini seçerek dünyaya gelmiyor.
Benimde ailem böyle.
Ama beni bugünlere getirdiler haklarını ödeyemem.
Bu yüzden ailemide ezdiremem.
Beni bu şekilde seviyorsan devam edersin.
İzlenimini vermen lazım
Aılenle ilgili kimseye bisey anlatmak ispatlamak zorunda degılsın az ozguvenlı ol.Burayı çok olmadı keşfedeli.. İş işten geçti artık. Bu saatten sonra nasıl geri getirebilirim ki zamanı. Ailemle çok iyi anlaşıyoruz çok iyiler gibi mi lanse etmeliyim ne şekilde düzeltebilirim ki
Artık ailen hakkında konuşma hiç.Emin ol aynen bu şekilde bir izlenim verdim zaten
Ne olursa olsun onlar ailem ve hataları olsa bile degistiremem şeklinde konuşarak dertlestim zaten onunla. Buraya kendi içimi tamamen açtığım için özguvensiz oldu.. Ama ben yine de korkuyorum çünkü o ailesiyle ilgili tek bir kötü birşey bile anlatmadı. O da anlatsaydı belki de kendimi daha güvende hissederdim bu konuda
Bana or*spu deyip suçsuz yere el kaldıran adamı savunmayı midem hiç almıyor aslında.. Ama ben yine de nerde durması gerektiğini bilsin diye bu şekilde konuşurum sağolCanın sıkılırsa acar bir komedi dizisi izlersin nesen yerine gelir desene..
"sıkıntıyla sana guvenerek anlattıgım seyler yuzunden aileme sorun cıkaran bk parcası muamelesı yaparsan benim simdıden canım sıkılır haberin olsun, ailemden ben ıstedıgım gıbı bahsederim ama sen sesinin tonunu dusurmek zorundasın" desene.
Ailen ıgrenc bireylerden de olussa ailendir
O el oglu, dıgerlerı aılen.
Bunu asla unutma. Ailenı ezdirme. Ailenden utanma. Ali gider veli gelir, erkek cok. Bunu da unutma.
Bu anlattıgından cesaret alıp bu cocugun sana aynı sekılde davranmayacagının garantisini veremezsin. Baban ayıp etmıs ve buyuk yanlıs yapmis.Bana or*spu deyip suçsuz yere el kaldıran adamı savunmayı midem hiç almıyor aslında.. Ama ben yine de nerde durması gerektiğini bilsin diye bu şekilde konuşurum sağol
Aslında görüşmek istemiyorum. Ama formaliteden de olsa ileride önemli olur. Aksi takdirde ailesiyle bile anlaşamayıp hepsine küsen gelin etiketi yemek istememEline ekmek almaya başladığında hala bu aileyle görüşmeye devam etmeyi düşünüyor musun???
Bence hayatında evlenecek kişi olsa da olmasa da sil onları. Ayiplayip kızının dugunune bile gelmeyen babadan, sana şiddet uygulayan insanlardan sana asla iyilik gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?