- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
Merak etme, mesleğim elimde olacağı için babam gibi davranırsa bu iş kesinlikle biter, o kadar da değil.. Kimseye mecbur değilim sonuçtaBu anlattıgından cesaret alıp bu cocugun sana aynı sekılde davranmayacagının garantisini veremezsin. Baban ayıp etmıs ve buyuk yanlıs yapmis.
Bu babanla senın aranda, ya da aılen ve senın aranda.
Seni yarın buna guvenıp asagılarsa ozaman uzulursun.
Sen bilirsin
Ailesine kusen gelın etiketi mıAslında görüşmek istemiyorum. Ama formaliteden de olsa ileride önemli olur. Aksi takdirde ailesiyle bile anlaşamayıp hepsine küsen gelin etiketi yemek istemem
Ozaman neden korkuyorsun? Bu anlattıklarını kullanır veya seni terk eder diye?Merak etme, mesleğim elimde olacağı için babam gibi davranırsa bu iş kesinlikle biter, o kadar da değil.. Kimseye mecbur değilim sonuçta
Haklısın teşekkür ederim sanırım en doğrusu buyduAilemizi seçemiyoruz maalesef. Bu zihniyette insanlarla aile de olsa anlaşmak zor. En iyisi bunu dert etme. Sürekli anlatıp durma. Bu aranıza girecek bir mesele değil ama sen bunu gözünde büyütüp mesele haline getiriyorsun. Ailemle farklı insanlarız aynı düşünce yapısında değiliz deyip geç. Ailenden bağımsız bir hayat kurucaksın sonuçta neden hayatındaki insana aileni her detayıyla anlatmak zorunda olasın ki. Ailen çokta sevilesi olmayabilir ama ailenle değil seninle birlikte değil mi. Sürekli anlatıp gözünü korkutma bence.
Gerçekten seven insanın böyle bir şey yapıcağını sanmıyorumSadece cocugun eline koz vermişsin. Yarın bırgun ailesi anlattigi gibi tatlı olmaz seni rahatsız edecek seyler yaparsalar ki yapacaklar ailesinin asırı tatlı olduguna inanmiyorum.
Ozaman aileni ve ailen hakkında anlattıklarını senın Yuzune vurup kendi ailesini aklayacak.
Yapacagi tek sey bu.
Tanımadığı ailen yuzunden senden ayrılmaz ama anlattıklarını kullanacak buna hazır ol
Gercekten sevdıgını bilmiyoruz, simdıden kızı rahatsız ettıgıne gore dogru olmayan bısey var.Gerçekten seven insanın böyle bir şey yapıcağını sanmıyorum
Rica ederimHaklısın teşekkür ederim sanırım en doğrusu buydu
Hayır onu seviyorum ve ailem yüzünden ona mantıklı gelmemekten korkuyorum. Yani bana babam gibi davranırsa benim aşık olduğum adam olmaktan çıkar zaten kendi istegimle bitiririm. Ama tek neden ailem olursa ve bu yüzden bitirirse o zaman ailemden daha çok sogurum ve tabiki acı çekerim seviyorum onu. Yani iki olay da çok farklı.Ozaman neden korkuyorsun? Bu anlattıklarını kullanır veya seni terk eder diye?
Ben olsam kimsenin ne dediğini değil de kendim için neyin daha hayırlı olacağını düşünürüm. İnsan ailesini secemez ama en azindan zehirli insanlardan uzak durmayı seçebilir .Aslında görüşmek istemiyorum. Ama formaliteden de olsa ileride önemli olur. Aksi takdirde ailesiyle bile anlaşamayıp hepsine küsen gelin etiketi yemek istemem
Seni seviyorsa baban gıbı davranmaz.Hayır onu seviyorum ve ailem yüzünden ona mantıklı gelmemekten korkuyorum. Yani bana babam gibi davranırsa benim aşık olduğum adam olmaktan çıkar zaten kendi istegimle bitiririm. Ama tek neden ailem olursa ve bu yüzden bitirirse o zaman ailemden daha çok sogurum ve tabiki acı çekerim seviyorum onu. Yani iki olay da çok farklı.
illa anlatmanız gerekmiyor, haliyle anlatmayıp geçiştirirseniz yalan da söylememiş olursunuz.Haklısınız bende o yüzden korkuyorum fakat bir yerde eğer ona başka şekilde anlatırsam bu kandırmak olur diye düşündüm o yüzden de doğruları söyledim ama su an pişmanlık duyuyorum bu saatten sonra ne degistirebilirim ki? Nasıl insanlar olduğunu az çok anladı artık ..
Aslında olayı anlattım zaten. Bugün söylediği cümle beni biraz korkuttu. Onun dışında her zaman için "seni çok seviyorum, biz seninle evlenip çok mutlu olacağız ben ailenle evlenmicem seninle evlenicem benim için önemli olan sensin, benim ailem de öyle olabilirdi" gibisinden konuşan biri. Ama sizde haklısınız yazmadığım için sanki kötü yorumlar yapmış gibi duruyo okuyuncaGercekten sevdıgını bilmiyoruz, simdıden kızı rahatsız ettıgıne gore dogru olmayan bısey var.
Bazı aileler en ağır yarayı açıyor her aile savunulası değil maalesef. Kendimi konu sahibinin yerine koyunca diyorum ki bana hakaret edip el kaldıran babayı savunacağıma -güvenimi kazandıysa eğer- el oğlunu savunurum daha iyi.Canın sıkılırsa acar bir komedi dizisi izlersin nesen yerine gelir desene..
"sıkıntıyla sana guvenerek anlattıgım seyler yuzunden aileme sorun cıkaran bk parcası muamelesı yaparsan benim simdıden canım sıkılır haberin olsun, ailemden ben ıstedıgım gıbı bahsederim ama sen sesinin tonunu dusurmek zorundasın" desene.
Ailen ıgrenc bireylerden de olussa ailendir
O el oglu, dıgerlerı aılen.
Bunu asla unutma. Ailenı ezdirme. Ailenden utanma. Ali gider veli gelir, erkek cok. Bunu da unutma.
Mevzu babayı savunmak degıl kı hıcbır yorumumda babanı savun demedim. Hatta babasını sucladım.Bazı aileler en ağır yarayı açıyor her aile savunulası değil maalesef. Kendimi konu sahibinin yerine koyunca diyorum ki bana hakaret edip el kaldıran babayı savunacağıma -güvenimi kazandıysa eğer- el oğlunu savunurum daha iyi.
Eğer ileride beni şaşırtmayacağını incitmeyeceğini tam olarak bilsem inanın bende öyle yapardım.. Ama ailemin açtığı yaralardan olsa gerek, Kimseye yüzde yüz güvenemiyorumBazı aileler en ağır yarayı açıyor her aile savunulası değil maalesef. Kendimi konu sahibinin yerine koyunca diyorum ki bana hakaret edip el kaldıran babayı savunacağıma -güvenimi kazandıysa eğer- el oğlunu savunurum daha iyi.
Ben seni anladım, onyargılı olmamak icin en basında aranızda bir konusma mı gectı dıye sordum. Cunku bu tur sıkıntı insanın ıcıne dupdururken gelmez.Aslında olayı anlattım zaten. Bugün söylediği cümle beni biraz korkuttu. Onun dışında her zaman için "seni çok seviyorum, biz seninle evlenip çok mutlu olacağız ben ailenle evlenmicem seninle evlenicem benim için önemli olan sensin, benim ailem de öyle olabilirdi" gibisinden konuşan biri. Ama sizde haklısınız yazmadığım için sanki kötü yorumlar yapmış gibi duruyo okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?