Çok büyük sıkıntıdayım kızlar yardım edin nolur :(

Güzel kardeşim. Tüm sayfaları okumadım ama yoluna bak.
Kendine zarar verme.
O adama hiçbir şey olmaz.
Sen bırakırsın onu, o gider kafeye gelen başka kıza yazar.
Ayrıca eğer gerçekten istersen öyle bir iletişim kesersin ki sana bir daha hiçbir şeklide ulaşamaz.

Kestim ablacım zaten bu akşam. Çok teşekkür ederim düşüncelerin için :)

Ooo kadina siddetinin dibini yasamisin kardes.

Bi haftalik adamin evine git temizligini yap. Evlilik hayalleri kur. Sirf bakuresin diye adam hasittir sevisemicez de simdi bunla diye toz olsun baskalariyla sevismeye gitsin. Dondugunde seni yumusak buldugu icin arada yoklamaya devam etsin bi umit sevisiriz diye.

Hala gel pesini birakmiyomus. Git polisi ara pesini birakmiyosa.

Hii ay bu çocuk topuğuna bile sıkabiliiiirr. Boşannnn
Bence numaranı değiştir artik o kafeye gitme izini kaybettirmeye çalış. Biriyle birlikte olmak için buluşması ne kadar iğrenç mide bulandırıcı birşey bunu duymak ondan soğutmadi mi seni. Böyle takinyiliysa ne yapacağı belli olmaz ya. Ben normalde kolay kolay kimseye ayrıl vs demem bilenler bilir ne kadar sakin düşünürsek o kadar iyi. Ama bu çocugun sağlam biri olmadığı aşikar daha gencsin o yüzden kendine yazık etme ondan kurtulmaya caliss iğrenç bi herif ya o ne oyle

Bence ama ben bakireyimmm degilde bakire degilim deseydin birlikteolmak isticekti
Detayli okumadim yorumlari sadece konu sualine yanit veriyorum
Evini temizlersin arda oyle gider
Nicin yani ne gerek var buna
Agir olun biraz
Henuz tanisip evine gitmek neyin nesi

Oglum var gelecege bir er kisi buyutuyorum ve zamane hatunlarindan acayip tırsıyorum

Koşarak uzaklas ablacim ondan.kendine yazkk etme elbet karsina seni tenin icin kendi arzulari icin harcamayacak sevecek sayacak insan cikar karsina..herswyden oncekkendine saygiyi kaybetmemek istiyorsan gorusmeyi kes

evladım ne işiniz var böyle manyaklarla anlamıyorum, adam bariz saplantılı hasta sapık üstüne bir de arsız. k.çına tekmeyi vurman gerekir icazet mi bekliyosun

Evlenir bu adam sizinle.
Gelip seni isteyeceğiz diyebilecek kadar saygısız, adap bilmeyen bir aileye gelin gidersiniz.
Sonra evde koca yolu beklersiniz.
Boşanamazsınız da.
Hele bir boşanacağım deyin.
Yer dayağı oturursunuz..
Siz kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz böyle insanlar içinde olmayı?
7/24 o kafede oturmaktan başka işiniz yok galiba.
Orda otura otura beyniniz küçülmüş sizin..

siz erkek arkadaşınızın biriyle birlikte olmak amaçlı takıldığını öğreniyorsunuz ve o anda
o kişiden ayrılmıyorsunuz.Umarım bu konu gerçek değildir.
Gerçekse de ayrılmışsınızdır.

CANIM ADAMA BAKİRE OLDUĞUNU NEDEN SÖLEDİN
EVİNE TEMİZLİĞE NEDEN GİTTİN
YATAGA ATMAK İÇİN BİRLİKTE OLDUĞUNU ANLAMADIN MI
KAÇMAK İÇİN DAHA NE BEKLİYORSUN
ALLAHIN SEVGİLİ KULUYMUŞSUN Kİ OGÜN SENİ YATAGA ATMAMIŞ

BUNLARIN CEVABINI İSİTORUM

evlenilecek kız mantıgını çözmüş bence asla güvenme senle takılırken başka kızlar mı ayarlıyo bu davranışı ya evlenincede yaparsa çocuklarımın annesi ayrı takılacagım kız ayrı diye ?

ben verme derım sana

Bosan ne ya kız evli degilki

alıskanlık oldu sanırım bizde..

Numara isteyince vermedin ama bi hafta da evine mi gittin yani ne garipsiniz

Seninle birlikteykenmi birlikte olma amaçlı biriyle takılıyo? Anlayamadım.
Ayrılmak istiyorsan numaranı değiştir ulaşamasın sana. Böylesinden hayır gelmez..
Geçmişinde olduysa o ayrı ama sen varken takılacak birilerini buluyorsa güvenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…