Çok büyük sıkıntıdayım kızlar yardım edin nolur :(

Dogrudur cnm her insan bir degil.ama bu arkadasn hoslandigi cocugun anlattigi ozellijlerinevyonelik konustum ben ipsizvsapsiz biri gibi

Ayrilmakla iyi etmissin. Canim yirmi yasina gelmissin bence ergenlik hallerinden CIK. Okuyorsun sanirim cahilce davranma . Yani anlattiklarin çok ucuz muhabbetler. Yani bence boyle insanlarla takilma. Ben yirmi dört yasindayim ve boyle olan arkadaslarima çok kizarim. İlla bazi şeyleri anlamak için basina kotu şeyler gelmesine gerek yok. Ben o çocuğun başka amaçlarla senle konustigini bile dusundum... Çok var boyle sürümler piyasada .. Uzak dur derim. Okuldan arkadaş edin. Seviyelimmuhabbetler edin. Birbirinizden bahsedin ailenizden bahsedin birlikte gezin yani gencler boyle olmali diye düşünüyorum en azindan ben oyleyim.. Bence bu kişide çok liseli serseriler gibidavraniyo uzak dur. Hattini ddeğiştir . kims ekimseye zorla birşey yapmaz eger öyle olursa polise şikayeteedeceğini söylersin.... Ve birdahaki adimlarini daha dikkatli at ilişkilerinde...

Birlikte olun sonra nasıl olsa kendisi ayrılacak. Amaç belli. Sorunun olmaması lazım.

Ayrıca kurtlukle ne alaksi var. Çok terbiyesizsiniz sinirlerin bozuldu. Hala varmi boyle insanlar ya. Ben izmirliyim ailem bi okadar görgülü Saygin. Ama nisanlim diyarbakirli ve bizden daha Saygin okumuş ve kibar insan.

Hala kurt türk ayrimlari yapanlar bence görgüsüz cahil asil sizden uzak durulmasi gerekiyor!!!!!!!

teşekkür ederim ablacım. Aşırı rahatladım zaten şuan artık çok dikkat edicem

yıl 2014 bu konu buraya açılabiliyor
hayret ediyorum gerçekten insanlar bizimle dalga mı geçiyor
üye çıkışı yap dışardan bi oku bakalım yazdıklarını
hiç mantıklı gelen tarafı var mı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…