cok canim yaniyor biktim !

Bazı hareketlere fazla duygu yüklememek gerekir.Tamamen erkek iç güdüsüyle alakalı merak dürtüsü.Ve yeni şeyler atraksiyonlar keşfetme çabası.Bu kadar dert edilecek bir durum göremiyorum.

bi yorumdan hoşlanmaman bu şekilde saygısızca konuşma hakkı vermiyo sana.
senin seviyene inemicem.
sapkın olan senin düşüncelerin.çünkü erkeklerin cinsellik düşünmesi onları sapık yapmaz önce bunu bi anla.Erkekler günde 60'a yakın kez cinsellik düşünür, buyur bunu da araştır internette ben uydurmuyorum.Başka kadınların vücutlarına bakmaktan ve ..... film izlemekten de hoşlanabilirler.Ama bu karılarını sevmedikleri ya da istemedikleri anlamına gelmez.Sadece doyumsuz oldukları ve aile hayatının gereklerine uymadıkları anlamına gelir bu da kişiden kişiye göre değişir.Cinsel hayatı renklendirmek için oturun karı koca ..... izleyin diyen cinsel terapistler de var.Bunlar çoğu insanın kendi iç dünyasında yaşadığı şeyler ve cinsellik bir insanın en temel güdüsüdür aç da biraz kitap oku bilim falan öğren insanın yapısını öğren.Kendi değer yargılarınızı insanlara dayatıp doğru budur ay sen ne iğrenç düşüncelisin zavallısın diyemezsin böyle bişey yok yani.Sana kimse bu şekilde hakaret etme hakkını vermiyo.Sapıkça olan durum bu adamınki gibi adamın karısından utanmaması,karısının istemediğini bildiği halde onun gözüne sokarak yapması ve karısına karşı terbiyesizliği.Bazısı kendini tutar yapmaz bazısı da yapar böyle.Kimseyi de suçladığım yok, böyle bişeye de ihtiyaç duymuyorum çünkü Allah onları böyle yaratmışsa yadırgamaya da hakkım yok.4 kadınla evlilik olayına da ben izin vermedim heralde tövbe tövbe.Senin bir dinin ve Allahın varsa o dinde bu da serbest ve sadakate de aykırı değil.He ateistsindir onu bilemem tabi.4 evlilik erkeklerin hakkıdır dedim diye benimle bu şekilde konuşamazsın yani.İzin veren ben değilim, böyle bişeyin olduğu bunu onayladığımı da göstermez ama bu böyle!hoşuna gitmiyo diye insanlara hakaret edemezsin.Sizin gibi sırf kalıplaşmış şeyleri savunmak uğruna erkeklere dair gerçekleri çarpıtacak değilim.Aç bak yüzlerce konu var burda kocam ..... izliyo diye.Adamların fıtratı bu sen kabul etsen de bu etmesen de bu.Hoşuna gider ya da gitmez.Terbiyesizlik yapmicaksın.

Sizin yorumunuzdan hoşlanmadığım için yazmadım o cevabı. Yazma niyetimi yeterince açık belirttiğimi düşünüyorum. Sizin için yeteri kadar açık olmamış demek ki, ama şaşırmadım zaten.. :)

Bana hitap şeklinizden ve uslübunuzdan da, aslında sizin de belirttiğiniz gibi aynı "seviye"de olmadığımızı anlıyorum. Siz benim anlatmak istediklerimi zaten anlayamamışsınız.. Farklı zihniyetlere sahip olduğumuz çok açık olduğundan, erkeğin eşine göstermeden, "gizli gizli" bu tarz şeyler izlemesini normal karşılamanıza da şaşırmamam gerektiğini biliyorum.

Yazdıklarınızın hepsine teker teker cevap veremeyeceğim, yeniden anlayamayacağınız şeyleri yazmak için parmaklarımı yormamayı tercih ediyorum. Ama son olarak da kimsenin inancının sizi asla ilgilendirmediğini de söyleyeyim.

Umarım zaman ilerledikçe, siz de kendinizi her anlamda geliştirebilirsiniz..

bayanlar ben anlamıyorum bazen sizi ya gerçekten.. meraktan bakarmı insan? siz kaslı maslı erkeklere baksanız siz aynısını yapsanız eşiniz sevgiliniz artık her neyinizse amaann nolacak mı diyecek küplere binerler alimalllah.. sizi namussuz ahlaksız falan ilan ederler.. aslında şöyle bir düşünüyorumda biz veriyoruz erkeklere bu fırsatı. biz aman erkektir yapar aman ihtiyaçtır falan diyoruz. ben şahsen sevdiğim adamın mankene bakmasına etmesine tahammül edemem.. ha oda ona buna bakıyosa vardır bir sıkıntı..

Evet çok haklısınız.katılıyorum.Yorumları okudum da şok oldum.yapar diyenler var, ne var bunda diyenler var.Aman Allah'ım.Allah göz zinası yapmayın, harama bakmayın demis.Bunlarda ne var bunda Allah erkegi o fıtrat üzere yaratmış demis.Bari biz çok gevsegiz erkektir yapar deselerdi.tvbe yarbbim ya.Evli olmayan bir erkek bile yapamaz böyle bisey büyük günahtr.Allah niye evlenmeyi emretmiş o halde.Adam gbi adamları küçümsüyorsunuz erkektir yapar yorumlarınzla.Sizin gibi olan bayanlarla evlenen erkeklerin ne tür bi karakterde olacagını simdiden tahmin edebiliyorum :S

yine mi "her erkek yapar"cılar. ben bu düşüncenin bir nevi acizlik olduğunu düşünüyorum. buna inanarak teselli olunuyor sanırım. başka açıklaması yok. her erkek yapar lafının her kadın yapardan farklı yok. öyle işte... genellemelerle teselli olmayın bence. size de yazık.

VE bir arkadaş ısrarla erkeğe 4 evlilik hakkı verilmiş çünkü onlar çok doyumsuz diye saçma sapan yorumlar yapmış.. keşke biraz bilgisi olupta konuşsa.. erkeğe verilen 4 evlilik hakkı şöyledir arkadaşım:
Bu hüküm geldiğinde gerek dünyada, gerekse Arap yarımadasında poligami evliliği yaygındı. Yani gerek erkekler, gerekse kadınlar çok sayıda kişi ile evlilik yapabiliyorlardı. Bu konuda sınır yoktu. Bir erkeğin sekiz on karısı olabildiği gibi, bir kadın da sekiz on erkekle evli olabiliyordu.

“Çok eşlilik, İslam öncesi toplumlarda ve diğer dinlerde de yaygın olan ve sayısal sınırı da olmayan bir uygulama iken Kur’an öncelikle bir sınırlama getirmiştir.”
Dikkat edilmesi gereken bir diğer mesele ise: İslam’ın birbirine karışmış olan nesilleri düzene koymak için kadınları çok eşlilikten alıkoymuş olmasıdır. Nesillerin karışmaması için bir çocuğun anne ve babasının belli olması gerekiyor. Bir kadın birden fazla erkekle evlenirse, doğan çocuğun babasının kim olduğu belli olamaz. Hamilelik annelere mahsus olduğu için bir çocuğun annesinin karışması gibi bir durum söz konusu değildir. Fakat birden çok erkek olursa hangisinin gerçek baba olduğu bilinemez. (dna testi olmayan asırlardan bahsediyoruz) Ebeveynlerin ikisinin de kesin olarak bilinmediği toplumlarda nesiller karman çorman olmuştur. Çocukların babasının belli olmadığı bir toplumun ne kadar abes olduğunu düşünün. Bir çocuğun annesini bilip babasının kim olduğunu bilemediğini (hatta kardeşiyle aynı babadan mı değil mi? bilinmediğini) düşünün. Böyle bir topumda nesillerin korunmasından söz edilebilir mi? Aile kavramından söz edilebilir mi??
Erkeklerin eş sayısını sınırlayan “Âyetin nuzulünden sonra Resulullah'ın emriyle 4'den fazla hanımı olanlar, fazlalarını boşadılar.” [3] Şayet İslam sınırı dört değil de bir olarak belirleseydi. Yani erkeklere dörtten fazla olan eşlerini boşamaları yerine, birden fazla olan eşlerinin hepsini boşamaları emredilseydi. O zaman ne kadar fazla kadının birden ortada kalacağını düşünün. Sosyal bir dengesizlik oluşacaktı. Ayrıca yerine getirilmesi mümkün olmayan bir emir söz konusu olsaydı birçok toplum çok kısa bir sürede İslamiyet’i kabul ederler miydi?

Kur’an-ı Kerim’in geldiği tarihten itibaren bütün dönemleri kapsadığını unutmayalım. Günümüzde Türkiye’de kadın ile erkek sayısı birbirine çok yakındır. (erkekler kadınlardan birazcık daha fazla) [4] Fakat Peygamber efendimiz döneminde kadın sayısı erkeklerden çok daha fazladır.
İslam çok evliliği ne emretmiş ne de tavsiye etmiştir. Sadece bazı zaruri hallerde müsaade etmiştir.

kadının biri böyle birşey yapsa eşide gidip bi yerde dert yakınsa erkeklerde her kadın yapar beyler aldırmayın derler kesin :)

Bu kadar üzüntüyü ..... film izliyor diye mi çekiyosun. :26:

Bunun çok aşırı bir şey olduğunu mu düşünüyosun, izleyince sana ilgisini mi kaybedicek sanıyosun yoksa günah olduğunu düşündüğünden falan mı komple karşısın. Adam masturbasyon yapıyor. Bu kadar sıkmaya ilişkiyi mahvetmeye hamile hamile streslere girmeye değer mi?
Ben eşimin izlediğini görsem beraber zleyelim derim. İzlemeyen bakmayan erkek var mıdır ki?:26:

sen de mi brütüs :26: niye bu kadar genelleyici ve kabullenicisiniz. :26: kocanız yapıyor diye mi? hadi yapmıyorsa niye kabullenicisiniz? yapsın diye mi? :26:

sen de mi brütüs :26: niye bu kadar genelleyici ve kabullenicisiniz. :26: kocanız yapıyor diye mi? hadi yapmıyorsa niye kabullenicisiniz? yapsın diye mi? :26:

Kocamın yaptığını görmedim. Yurtdışında çalışıyor zaten. En son yılbaşında geldi. Ben şaka olsun diye soruyorum böyle şeyleri. Deli misin vakit mi var 18 saat çalışıyorum ben günde diyo. Seyretse de söyler sorun etmiceğimi bilir. Kabullenicilik değil. Ben izlemekte sakınca görmüyorum kadın ve erkeği beraber düşünüyorum. Kadınlar da izliyor. Hastalık değil, sapıklık değil. Bu konu çok abartılıyor bence.

çok doğru yazmışsınız kesinlikle herr kelimesine katılıyorum

ben de izlenmesine karşı değilim yanlış anlamayın. :) benim bahsettiğim "her erkek yapar"cılık. niye her erkek yapsın? yapan kadınlar var diye her kadın da mı yapıyor? genellemeye takığım yani. yoksa sakıncalı sakıncasız değildi yorumum.

çok doğru yazmışsınız kesinlikle herr kelimesine katılıyorum

Şunuda eklemek istiyorum yoksa içimde kalacak :)
Çok eşliliği bir yaşam biçimi haline getirmiş cahiliye toplumlarında İslamiyet’in ilk önce eş sayısını dörtle sınırlayarak, dörtten fazla eşi olanlara boşanmalarını emretmesi.. daha sonra bu dört eş arasındaki adaletin tam bir eşitlikle sağlaması için şartlar getirmesi.. akabinden tek eşin en uygunu olduğunu belirtmesi.. ve en son olarakta kadınlar arası adaleti sağlamanın neredeyse imkansız olduğunu anlatan “Nisa Sûresi 129. âyetinin Peygamber efendimizin vefatından sadece 3 sene önce gelmiş olması”[13] Kur’an-ı Kerim’in, çok eşliliğin azalması konusunda adeta bir geçiş dönemi rolü üstlendiğini açıkça gösteriyor. Dikkatli bir analiz yapıldığında bu hükümler sayesinde İslam öncesi cahiliye toplumlarından günümüze kadar ki yaşanan süreçte çok eşliliğin kademeli olarak azaldığı görülmektedir.

Peygamber Efendimiz (sav) döneminden bir nakil yapacak olursak: Peygamberimizin kızı Hz. Fatıma, kocası Hz. Ali'nin şayet ikinci bir kadını eş olarak isterse buna karşı çıkacağını söylemiştir. Bu olay başlı başına kadının rızasının ne kadar önemli olduğu konusunda önemi bir delildir. Çünkü “ Efendimizin terbiyesinde büyüyen Hz. Fatıma'nın kocasının, olur da ikinci bir evlilik yapma olasılığına karşı çıkıyor olması”[14] (kadın sayısının çok fazla olduğu, 14 asır önce dâhi) ilk hanımının rızasını almadaki önemi gösteren büyük bir delildir.
YANİ ARKADAŞLARIM KADIN RIZASI HER ZAMAN ÖNEMLİDİR!

Konusahibi hamile bir kadn. Cinsel ihtiyaçlarını masturbasyonla gidermeye çalışan bir eş.

Evet yapmayan erkek var mı diye sordum. En azından benim arkadaş çevrem böyle oldu demek ki. Samimi erkek arkadaşlarımla da konuştuğum şeyler.

Genelldim çünkü, konu sahibinin hamile haliyle bu kadar üzülmesine kahroldum. Sakinleşsin istiyorum. Eşiyle böyle şeyleri konuşabilsin istiyorum. Böyle öfkeyle evliliğine ve en önemlisi bebeğine zarar vermesini istemiyorum. Eşi hırsızlık mı yapmış, başkasının karısına kızına mı sarkmış, tecavüz mü etmiş.. Adamı namussuzlukla suçluyorlar. Telefonundan bilgisayarından iki tane manken resmine bakıp tuvallette masturbasyon yapmış.

yazdıklarında tamamen haklısın. :26: ben bu faktörleri değerlendirmemiştim.

4 evlilikten bahseden ayetin sonunda diyor ki,Bilseler onlar için tek eş daha hayırlıdır.Aynen o kisi de dinden bahsetmis ama p...izlemekte ne var her erkek yapıyor demiş.iki entrikasınıda aksi görüşlerle çürüten bir birey.Senin Allah a inancın var mı diye ona buna sormasıda cabası.Helal olmayan kadnlara bakmata haram, büyük günah.sen Allah a inanıyor misun peki diye bizde mi sorak yanii

Valla ben sizin kadar rahat değilim, sorsam izliyorum dese kafa göz dalarm yada evden atarım herlde :)) Kıskanıp kıskanmama meselesi bu.tamamen bünyeye baglı birşey.her kadn kaldıramaz.bunu da anlamak gerek.

Valla ben sizin kadar rahat değilim, sorsam izliyorum dese kafa göz dalarm yada evden atarım herlde :)) Kıskanıp kıskanmama meselesi bu.tamamen bünyeye baglı birşey.her kadn kaldıramaz.bunu da anlamak gerek.

Evet de biraz daha sakin yaklaşmak, anlayışlı olmak gerek olaylara karşı. Söz konusu eşin, kanın canın. Bu kadar çabuk gözden çıkarılmaz. Üstteki mesajımda başka şeyler de yazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…